Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarna ja.

Mąz chce bym zaszła w ciaze ja nie,i zmusil mnie do stosunku

Polecane posty

Gość bo kobiety są teraz
w wieku 30 lat powinno ise być gotowym psychicznie

masz inne podejscie niz matki polki ktore sa nastawiaone na rodzienie dzieci to jestes zbuntowana albo mloda, ahaha

bardzo miły blondynie z tego co autorka napisala jest 3 miesiace po slubie to ten rok chyba moze jej dac, mozna porozmawiac o swoich obawach i uzgodnic sie ze za roki bez odwolania jezeli sie uda oczywiscie no i nie przydazy zybciej prawda?? sarna ja. mam 30 lat ale nie czuje jeszcze ,moze za rok tak bym chciala sie starac a on juz 3 mce po slubie dopiero 3 miesiace po slubie wszystko jest nowe moze chce jeszcze miec taki beztroski rok, wszystko poukladac, urzadzic a moze zwyczajnie jest pelna obaw. nie zgodze sie ze kobieta zawsze powinna byc gotowa na dziecko, jestem zdania ze kobiety jesli nie chca wcale nie musza zachodzic w ciaze to ich wlasny wybor ktorego konsekwencje dobre lub nie beda ponosic przez reszte zycia

jesli prawie robi znaczna roznice to co wg ciebie robie stwierdzenie "wcale" ? ktos kto nie jest wcale gotowy na dziecko??

taaaa....teraz mamy w modzie wyścig szczurów....tylko nie zapominajmy o tym że jeśli już przyjdzie nam ochota na dziecko i kiedy już będziemy gotowe....znajdziemy chwilkę żeby zajść w ciążę....to może nie będziemy już mogły...a jeśli już będziemy to co mamusia do pracy dziecko z niania,i kochajmy się ja mam dziecko....hihihihih...pogadam z nim przez neta lub telefon....dobre sobie

ludzie "powinni" byc inteligenti a nie sa "powinni" dawac innym zyc tak jak chca a nie daja wiec o jakich my tu powinnosciach mowimy...

Gość jeżeli -----
Zgwalcil mnie tak sie czuje,wiedzial ze mam dzien bardzo plodny ale mowie mu ze poczekajmy jeszcze troche nie jestem gotowa ,a on ze ma juz 33 lata kazdy kolega ma juz dziecko i zmusil mnie pozniej placzac mylam sie staralam sie by sperma wyszla ze mnia ela boje sie ze zaszlam, W szczególniosci te ostatnie zdanie, żona hehehe, ech, pozdrawiam

ktoś kto nie jest wcale gotowy na dziecko? to po cholerę brała ślub z facetem który tego dziecka pragnie? dla własnej wygody czy akurat w tym momencie była gotowa? hehehehehe

Gość jeżeli -----
beatris dokaldnie

oczywiscie macie po troche racji ale jesli pedze w wyscigu szczurow i nie mam czasu na dziecko a pozniej tego konsekwenscje ponosze to juz jest moim bledem i moja sprawa prawda???nic do tego innym, to byl moj wybor i moja kleska jestem zdania: Jesli za mnie nie umrzesz to nie mow mi jak mam zyc!

zależy jakie kto ma podejście do życia, jeśli jest dzieciorobiem , to płodzi dzieci bez opamiętania, na zasadzie Bóg dał dzieci to i da na dzieci. Prawda jest taka, że Bóg raczej duupę wypnie na takich dzieciorobów. Moje drugie dziecko urodziło się jak żona miała 26 lat a jak miała 30 to dzieci byli już odchowane, bo nam też się coć od życia należy, niż tylko po nocach tulenie i śpiewanie kołysanek

Blondynku, jak nie chcesz być "WREDNA SWINIA" - to nia nie badz. Ferujesz wyroki, jakbys byl psychoanalitykiem sarny :O Dziewczyna pisze, ze sa "...3 mce po slubie dopiero" - skad to mowienie o ozieblosci i wpieranie dziecka juz i teraz, bo ZEGAR! tyka :O Ktos wspomnial, ze to prowokacja. OK, niech i tak bedzie, ale zawsze mozna o tym porozmawiac z dystansem do sytuacji. Napisze tylko, ze mojej dalszej kolezance przytrafilo sie takie cos - stosunek na sile. Nie zdazyla zalozyc kapturka :O Polknela postinor. Rozwiodla sie. Jest w dalszym ciagu sama.

jasne, lepsza matka jake siedzie sfrustowana w domu i zajmuje sie tyko gotowaniem i praniem zasranych gaci meza i dzieci, wtedy sie kobieta spelnia i napewno jest szczesliwa, no bo przeciez przede wszystkim jest matka! nie wazne ze maz ja zgwalcil i spuscil sie w nia, nie wazne ze dziecka nie chciala, nie wazne ze psychicznie nie czula sie gotowa, WAZNE ZE JEST MATKA! BO PRZECIEZ JEST ZWIERZECIEM I TYLKO TO POWINNA ROBIC, ROZMNAZAC SIE!

no wlasnie to tez jest problem bo jak nie chce dzieci t6o mowie o tym na samym poczatku i juz a nie po slubie, ale autorka nie napisala ze nie chce tylko ze jeszcze nie teraz, nie 3 miesicace po slubie bo nie jest jeszcze gotowa

dokładnie tak selino,tylko w takim razie po co autorka żali się na forum? to przecież jej sprawa....

no nie wiem moze nie ma sie komu wyzalic bo jej wstyd a chce z kims o tym porozmawiac, moze to tylko prowokacja ale porozmawiac kulturalnie mozemy, kazdy z nas ma innego poglady mozemy sie nimi podzielic nie obrucajac sie blotem prawda

przed ślubem byli na pewno ze sobą jakiś czas i na pewno rozmawiali o tym...chyba że,wzięli ślub i nie było dyskusji....po prostu chwilowa fascynacja....nic ważnego ....taka mała zachcianka

a co to , jego własność,że sobie może robić z nią co chce, bez jej zgody, a tym bardziej przy sprzeciwie. Zrobił raz, zrobi i drugi

Gość jeżeli -----
sentencja na zakoczenie, a moze pomyślałby ktoś czy trafili na siebie?/ a moze po prostu niewypał i jest jak jest, pisałem o chemii etc, pomyslcie o tym zamiast coraz barzdiej gorzkie wypowiedzi przesyłac, pozdrawiam

jestem sama w podobnej sytuacji bo maz chzba by chcial ale sam nie wie raz chce raz nie, a ja nie chce bo mam swiadomosc ze dzieckiem trzeba sie opiekowac, miec dla niego czas i powinno miec matke i ojca razem a nie kojazyc tate z Mikolajek ktory przyjezdza z pracy za granica raz na jakis czasi przynosi prezenty pytajac czy dziecko bylo grzeczne, sama mam 23 lata pracuje, studiuje w weekendy dojejdzajac z niemiec 700km na studia do polski a w tygodniu oprocz pracy chodzen jeszcze do niemieckiej szkoly, w polsce budujemy dom, w niemchech mieszkamy mamy tam male jednopokojowe mieszkanie to nie za warunki na dziecko ale za 2 lata czemu nie, chyba ze przydazy sie wczesniej to bede kochac, innego wyboru nie mam ale puki co moge poczekac prawda?

Gość też niechcąca
"masz inne podejscie niz matki polki ktore sa nastawiaone na rodzienie dzieci to jestes zbuntowana albo mloda" Tak czytam i bardzo się cieszę, że jestem MŁODA i zbuntowana, bo mam 34 lata i nie chce dzieci. :) Na szczęście mój facet też nie i wszystko gra. A niezależnie od WSZELKICH okoliczności, zmuszenie kogokolwiek do seksu to gwałt, czyli przestępstwo. W małżeństwie podwójnie obrzydliwe. Panowie, jak chcecie sobie być zezwierzęconymi psychopatami, co żonę biorą jako tańszy odpowiednik prostytutki, to bądźcie łaskawi o tym UPRZEDZAĆ PRZED ŚLUBEM (bo inaczej nawet kościelny ślub można unieważnić na podstawie zatajenia przed małżonką ważnych okoliczności). Ciekawe, czy się wtedy któraś na was zdecyduje.

masz rację jeżeli...zakończmy ten temat,bo do niczego dobrego nie prowadzi również pozdrawiam

no pardon, nie przeczytałem dalej, drugiego posta sarny, ale pisząc, że chciałaby by się starać, coś z nią nie jest w porządku, staranki sobie będzie urządzać , żałosna kobieta, a jak już będzie w stanie błogosławionym to mąż bedzia miał przepustkę do burdelu. Żałosna stara panna, co jej się udało złapać chłopa

Gość jeżeli -----
za brak seksu tez można uniewaznić, na szczęscie, pozdrawiam

Gość też niechcąca
A unieważniaj, na szczęście, co komu po takim palancie. :D

mnie za to prowadzi do takich wnioskow " polacy zawsze bede potepiali ludzi, ktorzy sobie zycie ukladaja inaczej niz sami maja, kazda odmiennosc jest godna zadziobania i wyeliminowania, to tak jak sie wypusci kolorowego ptaka z klatki na zewnatrz, inne ptaki zadziobia go na smierc, bo inny. tak samo jest z ludzkimi pogladami. Polacy to paskudny rod, czesto mi wstyd..."

Gość jeżeli -----
do też niuchcąca, widizsz po cholerę mnie krytykujesz, czy ja cos ci napisałem, kobieto jak ci o coś chodzi to pisz w bezokoliczniku, pozdrawiam

megabalon zgadza sie z toba w pelni, kazda innosc zawsze jest czyms gorszym widac to tu jak na dloni..