Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarna ja.

Mąz chce bym zaszła w ciaze ja nie,i zmusil mnie do stosunku

Polecane posty

paskundy, zasciankowy, ograniczony z widocznie zarysowanymi "katolicznymi" pogladami, ktore rzadza ich zyciem

Gość też niechcąca
jeżeli - dlaczego mam pisać w bezokoliczniku? Sam zadeklarowałeś poglądy obrzydliwe i w dodatku zachęcasz do przestępstwa, więc konkretnie Ciebie i innych podobnych mam na myśli. Ja się swojej oceny sytuacji i Ciebie nie wstydzę.

Gość jeżeli -----
mega o czym ty piszesz:0 heheheeh, pozdrówka zycze miłej niedzieli, a jeszcze jedno widac kto sie rozumie kto nie, wiec to miałem na mysli czemu im nie wyszlo, autorke pozdrawiam, i wszytskich

bardzo miły blondyn, brak logiki :P 1. Nie wiesz czy to pierwszy zwiazek sarny. 2. Nie znasz jej sytuacji rodzinnej na dzien dzisiejszy ani planow na przyszly chociazby rok. 3. Bez komentarza pozostawie "przepustke do burdelu" - nie osadzaj innych po sobie :O Ogolnie rzecz biorac, marna ta dyskusja. Pozdrawiam myslacych 🖐️

Gość jeżeli -----
a dziękuję heheheheh

Gość jeżeli -----
okej ale nie rozumiem , co polak ma do tego, że niby nie jest pruderyjny, ech pogubiłem, się, ale pozdrawiam cię gorąco

no cóż wredna-ja nie trafiłaś, jestem dozgonnie wierny, bo mam mądrą żonę, a autorka, jest głupia i nawiedzona feministka i powinna wyjść za mąż za Szczukę a nie za chłopa, bo pewno jest kryptolesbą

Gość też niechcąca
Ooo, fajerwerk inteligencji. Ta żona to pewnie tak samo mądra jak blondyn, więc się dogadują :O

Gość a ja nie 111
Mam 33 lata i NIE CHCE MIEC DZIECI. Mój chłopak o tym wie, jak nie jest gotowa aby miec dzieci, to po cholere ja do tego zmuszac, bo jasnie pan dupa menzulek chce?? Ale ona nie chce, a kto w malzenstwie zajmuje sie dzieckiem przeciez nie jasnie pan menzulek? Nie mam zadnego instynktu macierzynskiego, dzieci nie lubie i nie chce ich miec i miec nie bede. A jesli maz gwalci, to ja z takim bym nie byla, jedna chce miec dzieci a druga nie czy to tak trudno zrozumiec. Dlaczego zawsze Wasze jest najwazniejsze, dlaczego mowicie innym jak maja zyc, zajmijcie sie soba. Jak by jakis facet tak mi powiedzial i to zrobil to bylby w wiezieniu, ale coz coraz czesciej faceci mysla inna czescia ciala niz mozg... Zony to nie sa darmowe prostytutki, ktore mozna brac jak sie chce. To nie te czasy drodzy panowie, ze kobiety do was nalezaly i robily to co wy chcecie. Teraz jest inaczej, a kazde wymuszenie seksu jest gwaltem...

Jaki zegar? Na jakim świecie żyjecie. Kobieta teraz może spokojnie urodzić zdrowe dziecko w wieku 40+ lat, na zachodzie rodzenie pierwszego dziecka po 30 to norma. Kto teraz robi dzieci jak ma 20 lat, co ma się wtedy takiemu dzieciakowi do zaoferowania? Medycyna jest na takim poziomie, że kobieta może urodzić zdrowe dziecko w naprawdę późnym wieku - ostatnio moja znajoma urodziła w wieku 50 lat zdrową córę.

toc przeciez mowie, typowe polskie zasciankowe myslenie, gdzie rodzenie dzieci jest priorytetem a malzenstwo tylko temu sluzy....

Sarna....jezeli zajdziesz w ciaze to naprawde niczym sie nie przejmuj. bedziesz miala 9 miesiecy na przygotowanie sie aby zostac matka. kobiety po 30 gozej znosza ciaze i jest wieksze prawdopodobienstwo ze dzidzius urodzi sie z zespolem Downa .

Gość całkowicie czarny kot
Obowiązkiem kobiety nie jest rozkładanie nóg i rodzenie dzieci. To jej przywilej. Mąż autorki zachował się skandalicznie i moim zdaniem autorka powinna opowiedziec wszystko swoim rodzicom i przenieść do nich na kilka dni, aż odsapnie od tego wydarzenia, które miało miejsce. Sama powinna się poważnie zastanowić, czy chce być z kimś, kto nie potrafi uszanować 'nie' swojej najbliżej osoby. Nastepnym razem może się okazać, że na rozkaz 'zmywaj gary', autorka stwierdzi 'nie', a pan i władca za kłaki ją przyciągnie do zlewu. Mąż to przyjaciel i powiernik, to osoba naubliża, której możemy powierzyć w zaufaniu sekrety, myśli i życie. Mąż autorki takim człowiekiem nie jest.

Nie przeczytałam wszystkiego bo nie mam teraz zbytnio czasu, ale trochę mnie ukuła wypowiedź BLONDYNA z 08.38 A jak się wypowiesz na mój temat? Moja córeczka miała zaledwie 5 miesięcy, kiedy mój mąż nie wiem czy można to nazwać gwałtem, chociaż ja się tak poczułam. W trakcie sexu, wiedząc że mogę zajść w ciąże, wiedząc że nie chcę jeszcze drugiego dziecka, bo za wcześnie i nie pytając się mnie o zdanie, zwyczajnie skończył we mnie, bo ON uznał że czas na kolejne dziecko, ja się nie liczyłam. Pamiętam byłam przerażona, on głupio coś tłumaczył że będzie mi pomagał, a ja czułam się jak rzecz, jak pieprzony inkubator... miałam wtedy 22lata. Wtedy nie zaszłam w ciąże... ale on nie odpuścił, mamy drugie dziecko i kocham je najbardziej na świecie, tak jak pierwsze, ale to co przeszłam to tylko moje... jestem w trakcie rozwodu i takie przeżycia m.in są jego przyczyną. Pozdrawiam 🌻

tak , tak wszyscy mądrzy bo na zachodzie, można się zesrać na wielką kupę. Moja żona jest pielęgniarką w hospicjum i gadamy sobie czasem o tych jej pacjentach, urodzonych przez kobiety w wieku przekwitania, na wózkach, albo takich co trzeba je karmić , bo nie potrafią, nawet buta zawiązać, wiec dajcie sobie na luz, i nie zestajcie się z tym zachodem, bo kobieta czy na zachodzie jest kobietą i nic to nie zmieni.....

Gość Amant Wszech Czaów k.odwetowa
Jak autorka ma troche rozumu to powinna zgłosić to na prokuraturę i zażądać dodatkowo rozwodu z orzeczeniem o jego winie:P.Widac ze to despota:P.A jest wielu takich co chce bachory a później n ie płaca alimentów.Takich trzeba bezlitośnie potraktować.

Aga, to nic nie ma do rzeczy w związku z dyskusją na temat sarny. To że trafiłaś na, na męża, takiego jak trafiłaś to tylko twój pech i nieszczęście. Bo dzieci to, wspólne dzieło, dwojga osób, a nie zdaniem wiejskich polaczków kolejny parobek do roboty w polu. Amen.

Gość też niechcąca
Ooo, a teraz jeszcze kulturą powiało. :D

Gość też niechcąca
To do blondi było oczywiście.

Gość też niechcąca
A kto pisał o zachodzie? Pisałam o zezwierzęceniu i łamaniu prawa.

wy ludzie jestescie jebnieci:o czy wy naprawde sadzicie ze kobieta to maszynka do rodzenia dzieci:o🖐️? nie kazda musi obchodzic tykajacy zegar biologiczny:o a jesli facet chce miec dziecko bo inni koledzy juz maja to niech spierdala:o kobieta rodzi dziecko kiedy sama chce a nie kiedy facet ma taka zachcianke:o

medycyna to jedna a natura to drugie, ciało jest ciałem i niestety starzeje się....dlatego uwazam że decydowanie się na pierwsze dziecko po 30 jest głupotą.... ale wiadomo że każdy ma prawo robić jak chce, jesli autorka nie chciala dziecka, to chocby inni nazwali ją głupią, to ma do tego prawo i nikt w to nie może ingerowac, nawet mąż gwałtem.. powinna zostawic drania i tyle