Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45345345

moja przeszłość seksualna

Polecane posty

Gość do S.F.B.G
normalna seksualnie kobieta nie robi tego dla samego seksu, bez uczuc i z kim popadnie. dla mnie bujna przeszlosc seksualna moze i nie jest jakims tam zbrukaniem, ale uwazam, ze taka kobieta pasuje do faceta co sam mial wiele kobiet, a nie np. do mnie. to jest jedna z rzeczy, ktore moim zdaniem okreslaja czy kobiet do mnie pasuje czy nie

no i spoko,masz z tym problem-nie badz z taka. jednak nie byc z taka a nazywanie ja k..wa to chyba roznica? troche tolerancji. od koloru skory az po temperament seksualny-nie wybieramy sobie ich. zyj i daj zyc innym! jak to jest ze ja mam znajome dziewice,znajome striptizerki,znajomych \"tatusiow\" co mieli 1-2 partnerki przez cale zycie,znajomych gejow,ktorzy tez sa w stalych zwiazkach i takich,ktorzy maja za soba orgie i jakos wszyscy oni sa po prostu ludzmi,ktorzy sa w porzadku albo nie,niezaleznie od przeszlosci seksualnej. nie chcesz z kims byc,nie badz! jednak szanuj styl zycia kazdego,kto nie rani innych (specjalnie),nawet jesli ty masz zupelnie inny.

Gość z przeszlosci jest tak
jedni akceptuja, drudzy nie, proste. akcpetuja przewaznie faceci, ktorzy sami maja bujna przeszlosci, a ci co maja skromna, albo prawiczki - z nimi to juz gorzej

wow,czyli juz przy 10 sie odpada jako dz..? nie jest to wielka liczba dla np. 25 latki,ktora nigdu nie trafila na swoja polowke...nawet jesli pierwszy raz dala sobie upust w wieku 20 lat to i tak uprawiajac seks raz na pol roku uzbiera sie 10 do 25 lat:D

Gość do S.F.B.G
Ale szanuje takie kobiety. Sam znam roznych ludzi, znam tez takie kobiety, ktore dla mnie sa super i pewnie snily by mi sie po nocach, gdyby nie to, ze mialy juz kilka partnerow i to jest za duza przepasc, ktora nas dzieli. Bo prawiczek i kobieta, ktora miala kilku partnerow to dwa rozne swiaty, dwa zupelnie rozne doswiadczenia, dwa systemy wartosci, i dwa rozne systemy zasad moralnosci, ciezko by bylo o cos co laczy i o cos co tworzy nic i wiez porozumienia, seks i poglady na niego to tak wazna rzecz w zwiazku, ze tutaj zgrzytow byc nie moze, trzeba do siebie pasowac

Gość ocp
"nie jest to wielka liczba dla np. 25 latki,ktora nigdu nie trafila na swoja polowke" 10 to nie jest wielka liczba? zal :o

Gość to jak dla mnie jedan wielka..
ja nie poszlam do lozka z pierwszym lepszym..z kazdym laczylo mnie uczucie..ale wiem ze jesli powiedzialabym swojemu facetowi o tym to dla niego nie bedzie liczylo sie to ze nie wskakiwalam do lozka pierwszemu lepszemu..bedzie liczylo sie tylko to ze ja lacznie z nim mialam 4 facetow a on mial tylko mnie! jak tak czytam wypowiedzi niktore to on jest typem chyba wyznajacym głebokie zasady morlane jak "do S.F.B.G ". W tym momencie to by oznaczalo koniec zwiazku.Nie wybaczyl by mi klamstwa i nie wytrzymalby tego ze ja mam porownanie a on nie.Z tym ze wy jestescie chorzy odnosnie porownan..on dlam nie jest najkwspoanialszym mezczyzna i kochankiem pod sloncem..ale jak czasami mu powtarzam to on cieagle sie pyta aby napewno(bo wie ze oprocz niego byl jeszcze ktos)to co dopiero jakby wiedzial o reszcie.Mam podobne zdanie jak "facet_z_jajami " i chcialabym nie czuc sie winna:(

Gość do S.F.B.G
do mnie jak prawiczka watpie by pasowala kobieta, ktora nawet spala z 3 czy 4. nie chce kobiety, co miala juz jakis seks bez zwiazku, seks bez uczucia, dla samego seksu. nie musi byc moze koniecznie dziewica, ale kobieta, ktora uprawiala seks dla samego seksu nie jest dla mnie. interesuja mnie tylko kobiety, ktore uznaja seks tylko z milosci

ja wbrew pozorom tez nie uznaje seksu dla samego seksu,jednak nie zawsze czekalam na milosc... uwielbiam sie tak intensywnie zauroczyc i wtedy przespac,nie zastanawiajac nad przyszloscia... mam dreszcze wspominajac niektore przygody...

Gość hgj68
"wyznajacym głebokie zasady morlane jak "do S.F.B.G ". " To nie są zasady moralne. On po prostu nie ma z kim tego zrobić, więc dośpiewuje sobie so tego śliczną teorię o moralności, szacunku i czystości. Jest zwyczajnie nieatrakcyjny. A boi się doświadczonej bo przeraża go porównywanie. Chce dać dziewicy byle jaki seks i żeby ona myslala że tak ma być. "do S.F.B.G." >> przynajmniej nick zachowaj, bo wciąz piszesz to samo na różnych topikach zmieniając nicki. Tylko że zdania są identyczne, nawet kropki postanowione w tych samych miesjcach.

dla jasnosci nie uprawialam sexu dla samego sexu...i chyba dlasze jakiekolwiek wyjasnianie i tłumaczenie tutaj nie ma sensu...moja dupa moja sprawa..mi ogolnie nie jest z tym zle ze jest jak jest..tylko meczy mnie to ze go oklamalam bo jestem za szczeroscia ale w tym wypadku ona zniszczyla by to co budowalismy tak dlugo!

Gość oferma
"Tylko że zdania są identyczne, nawet kropki postanowione w tych samych miesjcach." no bo kropki się stawia na ogół w tych samych miejscach, na końcach zdań. :D

Gość do S.F.B.G
nie chce miec pani co miala przygody. porownania sie nie boje, bo wiem, ze madra, czula, wrazliwa, kochajaca, dobra dziewczyna na pewno bylaby wyrozumiala wiedzac, ze jestem prawiczkiem i na pewno pomogla by mi wejsc w swiat seksu, pomogla by mi sie nauczyc, gdyz milosc na pewno bylaby dla niej wazniejsza od seksu. kobiety, ktore mialy przygody, seks bez milosci mnie nie interesuja

Gość do S.F.B.G
dlaczego ja bedac prawiczkiem mialbym sie wiazac z pania z bujna przeszloscia? co ona bylaby mi w stanie dac i co ja jej bylbym w stanie dac? ona na pewno nie zauwazyla by moich zalet i nie widziala by we mnie prawdziwego faceta, nie docenila by mnie

Gość oferma
"ona na pewno nie zauwazyla by moich zalet i nie widziala by we mnie prawdziwego faceta, nie docenila by mnie" czyli jednak ta dziewica to marzy ci się z powodu kompleksów.

"nie widziala by we mnie prawdziwego faceta, nie docenila by mnie"- czyli jednak tego sie boisz a nie jakis tam zasad morlanych. To teraz Ci powiem tak..sptykasz mnie ktora miala 3 facetow i z kazdym poszla do lozka po dluuugiej znajomosci i byciu razem...jestem wrazliwa czula delikatna. Napewno bym docenila cie w kazdej sprawie takze łózkowej...mialabym u Ciebie szanse czy nie?

Gość do S.F.B.G
nie z tego powodu. raczej z powodu czystosci i niewinnosci. tez z powodow estetycznych, brzydzilbym sie pewnie byc z kobieta, ktora ma brudna przeszlosc, gdyz pewnie zaczela by mi sie wydawac zbrukana i niemoralna itp.

Gość do S.F.B.G
nie wiem czy kobieta, ktora miala 3 partnerow by do mnie dobrze pasowala. to duze roznice w doswiadczeniu miedzy taka a mna

matko boska..nie uwazam sie za brudna:P chyba w takim razie takie osoby jak ja tylko na stos! kpina!!!!

Gość do S.F.B.G
nie bylo to o tobie. to akurat nie bylo do ciebie. w kazdym razie ja nie szukam przygod, tylko milosci

Gość do S.F.B.G
zbrukana bylaby dla mnie kobieta, ktora np.10 partnerow lub przygody

Gość do S.F.B.G
tak w ogole to wszystkiego dobrego drogie panie, bo dzien kobiet dzisiaj jest

Gość rrr555
Nadal nie zmienia to faktu że po prostu nie masz kogo bzyknąć.

Gość rumoon
"mialabym u Ciebie szanse czy nie?" Oczywiście że miałabyś szanse. Na kilkumiesięczny romans, trochę zabawy i przyjemności. Ale kobieta która zostanie moją żoną i matką moich dzieci swoje dziewictwo musi stracić ze mną.

Gość do S.F.B.G
mialbym moze i kogo bzyknac, ale nie chce tego zrobic bez milosci. jak bym zrobil to bez milosci to bym stracil moralne prawo wymagania od mojej wybranki, zeby tez tego seksu bez milosci na koncie nie miala, nie moglbym juz tez szukac docelowo dziewicy. seks mi narazie do szczescia nie jest potrzebny

rumoon --> nie wymagaj od kogos czegos czego sam dac nie mozesz! Ja nie wymagalabym od mojego przyszlego meza by byl prawiczkiem..zreszta wogole mnie nie obchodziloby co robil w czasie gdy sie nie znalismy..wazne jest to co sie dzieje od chwili gdy jestesmy razem.A ty jestes hiopkryta! wg ciebie mozesz zaliczyc tuzin panienek ale Zona musi byc czysta..w takim razie niech Ci sie taka trafi...a potem niech Cie zdradza na lewo i prawo jak leci:P

Gość do S.F.B.G
ja tez nie znosze takich hipokrytow i szowinistow

Gość rumoon
A ty możesz dać facetowi "poczucie bezpieczeństwa" i inne takie duperele, których kobiety wymagają od mężczyzn? Oczywiście że nie. I żadnemu normalnemu facetowi do głowy nie przyjdzie oczekiwać tego od kobiety. Bo czego innego oczekują kobiety od mężczyzn a czego innego mężczyźni od kobiet. I żeby wszystkie babochłopy świata się zebrały i modliły do Wielkiego Manitou babochłopów to nic nie wymodlą. Oczywiście paru takim ciapowatym facetom jak ten nasz prawiczek namieszają w głowach, no ale właśnie dlatego on jest prawiczkiem.

Gość rumoon pleciesz bzdury
to jest totalna hipokryzja i obluda!!!! bleeeeeeeee:-P:-P:-P od laski mozesz oczekiwac wiekszej empatii, wrazliwosci, opiekunczosci itp., tak jak od faceta poczucia bezpieczenstwa, zaradnosci, itp., a to co piszesz to OBLUDA

Gość ggggaaalll
nie znalam w życiu nikogo kogo by interesowała przeszłość seksualna :O nawet dla mnie, gdy bylam dziewicą może nikt nie chce (zarówno kobiety jak i mężczyzni) kogoś kto mial kilkadziesiąt przygód, ale wymaganie czystości i moralności? Zakompleksiony faceciku, wciąz piszesz pod róznymi nickami, ponieważ aż ci gul podkskuje że inni mają życie seksualne. W życiu prawdziwym nie ma takich ludzi.