Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdrowie Witalność Uroda

Poszukuję osobę chetną do współpracy.Własna firma .Dotadztwo żywieniowe .

Polecane posty

Jestem dyplomowaną dietetyczką i jednocześnie studentką reklamy i marketingu w Katowicach .Współpracując z noweczną firmą konsultingową oraz poradnią food line pragnę otworzyć działaność gospodarczą a mianowicie firmę (poradnię ) w Katowicach z zakresu doradztwa żywieniowego.Diety opracowawywane są indywidualnie,dopasowywane do potrzeb ,szybkie, skuteczne i trwałe.Posiadam fantastyczny i doskonale opracowany biznesplan oraz mozliwosc dotacji z uni Europejskiej oraz niewielki własny wkład finansowy potrzebny do otworzenia działaności gospodarczej .Poszukuje osobę najlepiej studentkę ostatniego roku zarządzania i marketingu lub o specjalizacji dietetyka nastawioną na szybki i skuteczny rozwój firmy ,pomysłową i keratywną z niewielkim wkładem finansowym na rozwój i rozkręcenie działalnośći.Nie ukrywam że działalność i rozwój takiej insytucji będzie przynosić ogromne zyski .Bliższe informacje dotyczące rozwoju firmy ,założeń i usług przedstawię na email.Dysponuję ogromna wiedzą w zakresie dietetyki,zdrowego odzywiania a co najwazniejsze skutecznego odchudzania .Cechuje mnie błyskotliwość i kreatywność . Chętnych do współpracy ze mna sredecznie zapraszam.Mój email: patrycja_dietetyk@onet.eu

Gość ile u pani
kosztowałoby ułożenie diety ,kontakt jedynie przez internet

ułożenie indywidualnej diety na podstawie wyników badań laboratoryjnych i specjalistycznej ankiety przez internet 50 zł .W poradni 70 zł. W poradni dysponowac bedziemy opieką instruktora fitness i masażami wspomagajacymi odchudzanie.Zakres usług bardzo szeroki.Miła i fachowa porada dietetyka oraz nadzór przebiegu odchudzania i konsultacje dietetyczne. Możliowość leczenie PCOS za pomocą diety .