Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karroll

Czy wąskie sopdnie dla chłopaka to są gejowskie?

Polecane posty

taaa....Buhahaha...to było świetne :D Ja nie rozpoznam geja z dwóch metrów :D Mimo że mam paru kolegów homo :D Ba nawet innej lesbijki bym nie rozpoznała po samym ubraniu czy fryzurze :D

Gość Karrollina
jak to to nie wiesz, że lesbijki ubierają się w pastelowe kolory? Mam poprostu szósty zmysł do rozpoznawania orientacji ludzi

a ja rozpoznam idiotów przez internet wszystko jedno z ilu metrów :P Karrollina jesteś wykryta :D:P

O kurcze ...ja jestem lesbijką a nie noszę specjalnie pastelowych kolorów ...ale czekaj...wszyscy noszą jakieś pastelowe kolory :D Ja akurat noszę skate spodnie skate buty (wygodniej się w tym tańczy hip hop :) ) i przylegające bluzki :D i obcisłe bluzy...i nie koniecznie pastelowe :D

Gość Karrollina
no proszę skoro ty masz dar wykrywania idiotów to dlaczego ja nie mam mieć daru do wykrywania homów? >>Ciii... ty jesteś tą która gra rolę dominującą w seksie?

nie ma dominującej w seksie :D w ogóle nie ma dominującej :D tu cię zaskoczę...w związkach lesbijskich jest ....kobieta i kobieta :D nikt tu nie udaje faceta :D

to że ubieram się tak a nie inaczej wiąże się głównie z tym że lubię wygode i jestem tancerką głównie stylów hip hopowych i w takich yo spodniach lepiej to wygląda :)

Gość Karrollina
Także chłopaku co założyłeś ten wątek: Nie słuchaj lesbijki tylko mnie hetero i mówię, nie kupuj tych rurek, bo będziesz wyglądał jak gej, chyba, że nim jesteś...

Gość Karrollina
... w sumie to pewnie jesteś gejem, bo który chłopak pyta się o ciuchy?!

:D nie słuchaj lesbijki która zna się lepiej od niej na homo :D Phahaha...

oj karolina karolina, rozumem to ty nie grzeszysz... :(

Gość Karrollina
ale jemu chyba chodzi o to, żeby być hetero a nie homo, chyba, że jeszcze o tym nie wie, że jest homo... także ja jestem bardziej kompetentna, bo ty pewnie i tak na chłopaków nie patrzysz w taki sposób jak ja.

Kkarolina :D Orientacja seksualna nie zależy od noszonych spodni :D :D:D:D:D

tak ogólnie obcisłe spodnie sa nie zdrowe :) u kobiet powodują celulitis podobno :) a biodrówki uciskają coś tam i też szkodzą :) ale czy u facetów coś szkodzą...tego nie wiem...

Gość nie masz racji ciiiiiiiiiiii
wieleu gejów ma specyficzny styl ubierania, jak tego nie wiesz to daj se sianka :)

:D wybacz ale Ja tutaj jestem homo :) więc jednak znam się trochę lepiej...

Gość seboo
najczesciej jest tak ze geje w polsce raczej sie ukrywaja ze swoja orientacja i wiedza ze noszenie obcislych spodni je ujawni i dlatego ich nie nosza. Facet ktory ma gdzies co ktos o nim pomysli kupuje takie spodnie i je nosi. Ja nosze takie spodnie, mam dwa kolczyki w dwuch uszach, jestem napakowany i moja zona mowi ze te spodnie podkreslaja moje umiesnione posladki i nogi i lubi jak w nich chodze. Mam gdzies co inni o mnie mysla, wazne ze ja wiem czy jestm gejem czy nie. ale jak masz chude nogi i krzywe to nie kupuj takich spodni.