Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kredkova

praca w promod czy pullbear???

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
a teraz sie przyznawac kto mial najazd szefostwa?? :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ha ha !!!! Takie wielkie pochlebne wypowiedzi jak ta np "zazenowanej" to wpisy z biura kogos z HR. o MATKO!!! Co jakis czas ktos z biura specjalnie robi taki wpis zeby nie bylo ze jest tak zle w firmie. I wiedzcie ze "ONI" czytaja ca艂y czas te wpisy i Paulina tez...reszta wszystko prawda!!! NIESTETY!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica 3 stawy
Witam,odpowed藕 dla go艣cia.pyta艂a艣 o prac臋 na 3 stawach. a wi臋c ja by艂am tam pracownikiem i pracowa艂am pod ag膮 kierowniczk膮. dziewczyno zastan贸w si臋 czy nie lepiej mniej zarobi膰 a mie膰 艣wi臋ty spok贸j i nie odwala膰 pracy za kogo艣 kto nie jest tego wart. kierownik nic nie robi, siedzi cz臋sto na 艂aweczce przed sklepem i rozmawia przez telefon albo przywozi swoj膮 c贸rk臋 i robi cyrk na sklepie bo dziewczynka lata i obs艂uguje zdziwione klientki. Baba ma r贸wno zryt膮 g艂ow臋. chodzi krzyczy 偶e nic nie robimy a ona nie umie si臋 wyrobi膰 z przecenami i obs艂ug膮 klienta, a cud jak raz wyjdzie na sal臋 偶eby pokaza膰 si臋. jej praca polega na jedzeniu jogurcik贸w na zapleczy i to wszystko. jest fa艂szywa i sk艂贸ca personel 偶ebysmy lata艂y i robi艂y wyniki bo przecie偶 premie za to mamy. a jak regionalna przyje偶dza to tak si臋 lepi i opowiada ile to ona nie pracuje. personel potrafi wyzwa膰 od najgorszych zeby jak najlepiej wyj艣膰 przy regionalnej. jej zalet膮 jest cz臋sta nieobecno艣膰, kobita niby choruje ale chyba na g艂ow臋 wi臋c cz臋sto jest spok贸j i wtedy sklep prosperuje nalepiej. je艣li chcesz tam pracowa膰 to tylko uwa偶aj bo aga z. kombinuje przy przecenach i cz臋sto wychodzi z wielkimi torbami ze sklepu a potem masz extra wyniki inwentaryzacji, a jak s膮 nocki to wpada na chwile i musi lecie膰 bo "dzieci p艂acz膮" a ona sama taka biedna. nie偶le si臋 laska ustawi艂a na g贸rze bo wszystkie si臋 zastanawia艂ysmy dlaczego j膮 jeszcze trzymaj膮 i tyle p艂aca, bo u nas kierownik zarabia ok 4500 z艂 miesi臋cznie tak si臋 przynajmniej chwali艂a 偶e jak nie bedzie premii to z czego ona b臋dzie 偶y膰. pr臋dzej czy p贸藕niej przy艂api膮 ja na tym i w ko艅cu b臋dzie koniec panowania dziadostwa. powinna i艣膰 pracowa膰 na kas臋 do jakiego艣 marketu bez prawa do przerwy to mo偶e wtedy zrozumie co to jest praca. G贸ra powinna si臋 wzi膮艣膰 za takich kierownik贸w bo tylko renom臋 marki psuj膮. a wiem co m贸wi臋 bo pracowa艂am ju偶 z kilkoma kierownikami promodu i to co si臋 dzieje na 3 stawach w katowicach to wstyd dla PROMODU, i nie bed臋 tu ju偶 m贸wi膰 o ignorowaniu klient贸w....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ?? aaaale!
ale si臋 tu zrobi艂o nieprzyjemnie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za偶enowanaaa
Nie, nie jestem 偶adnym pracownikiem biura, 偶adnym wys艂annikiem. rzeczywi艣cie lepiej tak to t艂umaczy膰, bo nie narzekam, doceniam swoj膮 ekip臋 i jest mi dobrze w mojej pracy. raczej jakby by艂o inaczej, to bym szuka艂a innej opcji,a nie siedzia艂a na forum i narzeka艂a..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za偶enowanaaa
"ONI CZYTAJ膭 NASZE WPISY".. "PAULINA TE呕" , dziecinada. raczej maja inne rzeczy do roboty i nie czyta wpisow sfrustrowanych pan, ktore wyolbrzymiaja wszystko. A osoby, ktore pytaja sie, jak jest w Promod, jak praca, kierownik. Najlepiej isc i sprawdzic. pracuje ju偶 sporo czasu w Promod i jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do pracownicy 3stawy
Dziewczyno, chyba nie wiesz co m贸wisz :/ ka偶dy ma swoje wady i zalety, Aga tez, ale nigdy nie wyzywa艂a pracownik贸w od najgorszych, sk膮d ci si臋 to wzi臋艂o? Juz nie m贸wi膮c o torbach "wynoszonych" rzeczy :/ je偶eli ju偶 wynosi艂a torby to z zakupionymi i zap艂aconymi towarami :/ naprawde przykro si臋 czyta takie rzeczy, musia艂a艣 jej nie藕le pozazdro艣ci膰, 偶e jest kierownikiem sklepu, co? Ja te偶 pracowa艂am w Promodzie, tez zdarza艂o mi si臋 narzeka膰, ale przynajmniej nie wypisuje takich k艂amstw jak ty. Jeste艣 偶a艂osna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do new job
mnie sie wydaje, 偶e albo jeste艣 jaka艣 podstawiona, albo jaka艣 t臋pa, 偶e piszesz, 偶e zosta艂a艣 zatrudniona na 3 stawach i nie wiesz czy przyja膰 oferte.. My艣lisz, 偶e dziewczyny tego nie czytaj膮? Jezeli faktycznie dosta艂aby艣 t膮 prac臋 to dziewczyny zaraz ci臋 zidentyfikuj膮, 偶e to w艂a艣nie TY.... wi臋c cos mi tu 艣mierdzi :/ czy偶by Beatka robi艂a anonimowy wywiad? :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 promodowa
zgadzam si臋, te偶 mi co艣 tu 艣mierdzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica 3stawy
Wyobra藕 sobie 偶e nie pisz臋 tego w z艂o艣ci tylko odpowiadam na post. I pisz臋 prawd臋. Nie mam czego zazdro艣ci膰 bo sama te偶 by艂am na tym samym stanowisku co aga i nie raz nie dwa z ni膮 ju偶 potem rozmawia艂am na temat sklepu. Nie pracuj臋 ju偶 w Promodzie i te kt贸re m膮drzejsze te偶 uciekaj膮. A takie kierowniczki jak ona powinni pozwalnia膰 dyscyplinarnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica 3stawy
zreszt膮 torby torbami, a wiem co m贸wi臋...Tylko gdzie tutaj nowa o poszanowaniu pracownika, o wsp贸艂pracy, o rzetelnej pracy. Wiem, 偶e s膮 jednostki gdzie kierownik jest w porz膮dku. Ale na pewno nie 3 stawy w Katowicach. Od tego sklepu pracownicy powinni trzyma膰 si臋 z daleka. A g贸ra powinna wzi膮膰 si臋 za poczynania Agi Z bo by膰 mo偶e za d艂ugo ju偶 tam pracuj臋 i my艣li sobie 偶e wszystko jej wolno i jest bezkarna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do niezadowolonych - we藕cie si臋 do roboty. jak kt贸rej艣 si臋 nie podoba praca, to dlaczego jej nie zmieni, tylko siedzi i wypisuje g艂upoty na forum. to wasze 偶ycie i je偶eli jest takie do bani, to albo je zmie艅cie, albo zaakceptujcie ten fakt. same gwiazdy z recept膮 na sukces.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂o艅ce gor膮ce
PROMOD- brak szacunku dla ludzi ci臋偶ko pracuj膮cych: 1. Dla pracownik贸w tej firmy 2. Dla os贸b kt贸re ci臋偶ko pracuj膮 w innych firmach i kt贸rych nie sta膰 na ubrania PROMOD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂once gorace - chcialas mocno podsumowac, ale grubo mijasz sie z prawda ..chyba slonce Ci dogrzalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do s艂o艅ce
a kogo stac na ubrania promod, wszystkie do pierwszego prania. a z pralki wyci膮gasz ju偶 szmate, jako艣膰 - 偶adna! a ceny wog贸le nie dostosowane do konkurencji... kolejny sezon to samo, ew. w innych kolorach. a opcji do wyboru coraz mniej, 偶enuj膮ce. dziwie si e 偶e kto艣 tam jeszcze kupuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 promodka
Je艣li chodzi o wynoszenie ubra艅 w reklam贸wkach, to powszechnie stosowana praktyka w艣r贸d kierownik贸w. Kierowniczka z Mokotowa w ten spos贸b ubiera swoje siostry, kt贸re wychodz膮 z pe艂nymi siatkami ubra艅 cz臋sto nie p艂ac膮c a po kilku dniach przynosz膮 cz臋艣膰 tych rzeczy i metki z pozosta艂ych, kt贸re sobie zostawi艂y i dopiero wtedy p艂ac膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do promodynki
Skoro o tym wiesz ty i pewnie reszta dziewczyn w ekipie, to najprawdopodobniej wam to nie przeszkadza... Skoro nic z tym nie zrobilyscie. Swiadczy to tylko o braku kontroli i totalnym braku zainteresowania mieniem firmy! Jak dla mnie wszystkie jestescie w to zamieszane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 promodka
problem tkwi w tym ze nie mamy na to dowodu jest jej s艂owo przeciw naszemu a tak si臋 sk艂ada ze ona ma regionaln膮 owini臋t膮 wok贸艂 palca i na ka偶dy sygna艂 dany regionalnej s艂yszy si臋 偶e ona ufa swoim kierownikom a sprzedawca jest dla nich kolejnym pionkiem kt贸ry mo偶na w ka偶dej chwili usun膮膰 z pola gry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do promodki
to wsp贸艂czuj臋 takiego kierownika i regionalnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do za偶enowanaaa. Jesli masz tak 艣wietn膮 atmosfer臋 to powiedz chocia偶 gdzie ona jest, podziel si臋 tym ENTUZJAZMEM. Bardzo ch臋tnie Was odwiedz臋, bo kiedy ja tam pracowa艂am nie by艂o tak mi艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ANETKO wracaj do nas kochana bo Marta nas wyko艅czy...! 偶adnej pozytywnej energii od niej tylko wytyka b艂臋dy i ochrzania .. Truje du** za przeproszeniem bez sensu i nic z tego nie wynika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc01
Oj to widze, ze wszystkie nowe regionalne sa bez zycia, bez entuzjazmu i tylko wieczne narzekanie i wytykanie "bledow" = zamiast motywowac to one demotywuja..... a gdzie wartosci promodu ?? usmiech i entuzjazm ojjjj daleko z tylu.... niestety do poprzednich regionanych brakuje im wiele.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w zupe艂no艣ci sie zgadzam. Nowe chca pokazac ze sa wazniejsze od nas ale nie na tym to polega. Regionalne powinny miec szacunek do pracownikow, motywowac ich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
proponuj臋 ortografii si臋 nauczy膰, podstaw przynajmniej...a potem si臋 wypowiadajcie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto jest kierownikiem w z艂otych?a lipowska pracuje jeszcze w tej firmie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak na pomorzu regionalne? Chyba s膮 super, jezeli nikt o nich nie wspomina...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣cinnie123
711 ma najlepsz膮 regionaln膮 w Polsce!!! i ka偶dy kto j膮 pozna przyzna mi racje!!! Szkoda, 偶e jej z nami ju偶 nie ma po ostatnich zmianach. Wsp贸艂czuje mojemu kierownikowi, bo nowa regionalna pozostawia sporo do 偶yczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂ysza艂am, ze Beata robi rewolucj臋 w sklepach :/ ustawia ludzi jak pionki na szachwonicy, okropne babsko. Przykre jest to, 偶e wi臋kszosc sie jej boi i ta艅cz膮 tak jak Beata zagra. 呕a艂osne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PROMOD TO SYF
najgorsze jest to 偶e Beti jest strasznie ob艂udna, m贸wi jedno, robi drugie, mydli oczy obiecuj膮c trzem osobom to samo stanowisko. nie mam szacunku do takich ludzi ale nie wiem jak z nimi walczy膰, a taka to tylko atmosfer臋 zatruwa,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
''go艣cinnie123 gosc123@op.pl 711 ma najlepsz膮 regionaln膮 w Polsce!!! i ka偶dy kto j膮 pozna przyzna mi racje!!! Szkoda, 偶e jej z nami ju偶 nie ma po ostatnich zmianach. Wsp贸艂czuje mojemu kierownikowi, bo nowa regionalna pozostawia sporo do 偶yczenia. '''' O..Basia ju偶 nie ma tr贸jmiasta? Tak, ona nigdy nie robi sztucznego ci艣nienia, racjonalnie si臋 zachowuje.

Udost臋pnij ten post