Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasika_kp

Jak liczyć dni cyklu niby banał a jednak ?????? POMOCY

Polecane posty

Gość Kasika_kp

Wiedziałam ze jak juz się zbiorę z badnianiami to mój organizm zastrajkuje. A było tak ostanie kilka cykli jak w zegarku. Lekarz w najbliższym cyklu przepisał mi milion badań. Nawet wspomniałam ze boję się obsówy bo mam do tego skłonności a tu wizyty pozaklepywane. Dostałam więc od 15 dnia cyklu luteinę dopochwowo na 10 dni to miało pomóc.Niestety wyjeźdzając w góry zapomniałam luteiny zabrać. I w konsekwencji luteine brałam tylko 6 dni. No i jakież było moje zdumienie jak równo w 29 dc dostałam @ .... oczywiście pozapisywałam się i wogóle radość ( wzięłam nawet tabletkę p/bólową) ..... ale coś było nie tak nawet nie musiałam używać podpasek bo tylko mocniej plamiłam ( a raczj brudziłam ) I tak przez 3 dni brzuch pobolewał mnie czasami. No i dziś rano wstałam i jest prawdziwa @ jak zawsze ( pełnoobjawoa ) No i już sam nie wiem co robić ... nigdy tak nie miałam . Czekałam bardzo długo na te badania i teraz nie wiem co robić nie chcę tego zchrzanić . Pozdarwiam Kasia

Gość Radamenesa
Kasika_kp o ile dobrze zrozumiałam to teraz masz już normalny ,,obfity" okres? Jeśli tak to nie masz podstaw do niepokoju bo przyjmowanie luteiny czasem opóźnia miesiączkę i powoduje tzw. małe plamienia. Przechodziłaś jeszcze stres związany z badaniami. Więc to też mogło się złożyć na opóźnienie okresu :)

Gość Radamenesa
Ja bym Ci radziła liczyć Twój cykl od dzisiaj - dostałaś ,,normalny" okres bez plamień.

Plamienie ZAWSZE wlicza się do starego cyklu. Cykl nowy liczysz od dnia realnego krwawienia.