Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalalalalalalalala

czy to moze oznaczac, ze ja mu sie podobam?

Polecane posty

dokladnie chodzi o mojego szefa, bylismy cala grupa w pubie, siedzielismy przy stoliku, ja naprzeciwko niego a on caly czas gapil mi sie prosto w oczy, nie odrywajac wzroku, ale az tak, ze nie wiedzialam gdzie mam patrzec i co z soba zrobic...w ogole nie przejmowal sie tym, ze siedza z nami inne osoby, jakos tak patrzyl, jakby chcial sie zatracic, nie wiem co to moglo oznaczac, troche dziwne zachowanie jak na szefa, jak sadzicie? dodam, ze jestesmy w tym samym wieku....

Gość to tylko jaaaa23
nachalne spojrzenia sa w zlym guscie i oznaczaja zazwyczaj zwierzece pozadanie i rozmyslanie nad szansami ich spelnienia:P

Gość zupełnie inaczej
widział że sie wstydzisz kreciła go twoja wstydliwość dlatego chciał wprowadzić cie celowo w zazenowanie... bawiło go to...Niektórych jaraja takie sytuacje

do zupelnie inaczej - mysle,ze trafilas/es w 10, w istocie jak teraz o tym mysle, to tak moglo byc.... :)

Gość zupełnie inaczej
wiesz ja czesto mam takie sytuacje....Mam problem z utrzymaniem kontaktu wzrokowego i jak facet sie we mnie wpatruje ...zachowuje sie jak schizofrenik....i jeden mi kiedyś wyznał że nic go tak nie kreci

chyba dalas mi odpowiedz, dzieki :)