Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didodoo

uwielbiam żonatych

Polecane posty

wasza dyskusja jest bez sesnu:)..totalny pragmatyk nigdy nie dogada się z romantyczką:). ale juz tego co jest pomiędzy nie widzicie.

"nie twierdze ze nigdy maz mnie nie zdradzi. Nie twierdze ze ja go nie zdradze. mam nadzieje na dzisiejszy dzien ze wszystko bedzie ok i bedziemy szczesliwi jak teraz" lubie ludzi o elastycznej dynamice mutacji własnych poglądów :D:D:D zaczynają od totalnego radykalizmu, gdy nie uzyskują poklasku dokonują coraz to mniej kosmetycznych zmian, by dostosować sie do zdania wiekszosci :D grunt to miec własne zdanie :D

nie nie jestem z kielc ;P Hotel Qubus nie jest tylko w kielcach :P zal mi Cie. naprawde. Poki co jestem szczesliwa i zyje chwila. A jak ty spotykales na swojej drodze osoby pokroju autorki coz :( moze Ci tylko wspolczuc. I nie martw sie o mnie. ja sobie poradze.a co do dola ;D chyba ty go masz.

a ja o ezoterycznych doświadczeniach miłego blondyna ale zniknął i temat popłynął:)

" wasza dyskusja jest bez sesnu" jak lokata :P jakby to powiedział Marek Kondrat :P Romo - ja widze co jest pomiędzy a ścieżkę radykalizmu włączam dopiero w przypadku spotkania tak życzeniowo myślących jak moja urocza rozmówczyni :P

Gość a ja popatrze na to inaczej
Komiczne, jako człowiek z klasą ;) chyba dasz radę żyć bez przekonywania wszystkich tu obecnych o swojej racji :) Bojownicy jedynie słusznych idei kończą na cmentarzysku. Szkoda by było :D

cholera komiczne i znów sie muszę z Tobą zgodzić... przerażające:D:D:D

Gość moje iq
wynosi 120

komiczne wziales zdanie wyrwane z kontekstu. tylko tyle wylowiles z moich wypowiedzi z twoim iq???? Buahahahhahahahhahhhhhha. ja kocham i jestem kochana a ty najwidoczniej o tym mozesz tylko pomarzyc. Powodzonka. kis sie dalej we wlasnym jadzie zolci i nienawisci.tak naprawde brakuje Ci milosci choc do tego sie nie przyznasz. drwiszz wszystkich wszystkiego obrazaszitd. zwisa mi to jak kilo kitu co o mnie myslisz. ja jestem szczesliwa.i wiem ze tak bedzie bo przyznaje sie bez bicia jetem niepoprawna romantyczka. Wole to niz taka postawe jaka ty reprezentujesz

Gość megusta
Jezeli KAZDY facet zdradza lub przynajmniej pragnie to zrobic, to po co w ogole brac slub lub byc w zwiazku z facetem?

"nie nie jestem z kielc ;P Hotel Qubus nie jest tylko w kielcach" pytam, bo niedawno w nim spałem :P kiedy tam byłem przejazdem... oraz dziekuje Ci za Twe współczucie... jestem poruszony... aż mi łza skapnęła... starłem ją skrycie, ale ślad w sercu pozostał :P

Gość emu igo
Charakter faceta o nicku Komiczne jest moim ideałem i podniecam się jak go czytam (serio serio, kolanka zaciskam). Szkoda tylko że tacy faceci to zawsze chuje. Bez urazy Komiczne. Masz sposób bycia który podnieci każdą kobietę, ale pewnie mało któa wyobraża sobie życie (czyt. dłużej niż jedną noc) z takim facetem. W każdym razie - masz wiernych fanów w postaci moich zaciśniętych kolan.

nie no obled. Gdybym przytakiwala komiczne tak oczywiscie masz racje jasne ze tak nie mylisz sie to by bylo ok. prawda???? A ze nie zgadzam sie z jego pogladami to juz jestt zle. bede ciut wulgarna, racja jest jak dupa kazdy ma swoja :P.

a mnie się nie wydaje, że dziewczyna jest jakaś bardzo zyczeniowa. chodzi mi ot o, że Ty wszystko uzasadniasz racjonalnie, rozumowo, pragmtaycznie, mało w tym czucia. A Ona bardziej emocjonalnie, na czucie właśnie przede wszystkim. Ale przeciez to nie wyklucza, że Ciebie nie ponosza emocje, albo, że Ona nie potrafi myslec racjonalnie:). Tylko cięzko sie Wam będzie spotkac mimo wszystko własnie przez te różnice.Jak mówię, wiara, że Nam się uda nie przekreśla świadomości, że w zyciu chyba wszystko się jednak kończy. Faktem jest, że pragmatyzm w zyciu zaoszczędza wielu rozczarowań. Chociąz na dobrą sp[rawę chyba i tak boli...gdy coś się kończy:)nawet jesłi bylo się teog świadomym:)

nie nie kazda ;P mnie nie. jedyna na co mam ochote to wlozyc rekawice bokserskie i z calej sily przylutowac mu w lepetynke. Zeby przestal w koncpieprzyc bez sensu jak potluczony

Gość o my......
prawie wszyscy faceci zdradzają i NIC tego nie zmieni.... zresztą kobiety niewiele im ustępują :-O

"komiczne wziales zdanie wyrwane z kontekstu. tylko tyle wylowiles z moich wypowiedzi z twoim iq" wiem, ze Cie to dziwi, iż z Twego szalonego szczebiotu romantycznych fraz wyłapuje jakies konkretne treści :P ale musze to zrobić, by uchronic innych przed wczytywaniem sie w te marnej jakości wywody rodem z seriali wenezuelskich... dlatego powinnaś być mi wdzięczna raczej, za to, ze dbam o Twych interlokutorów :P

aż mi łza skapnęła... starłem ją skrycie, ale ślad w sercu pozostał" Ty złośniku jeden!:P

kaciaa nie nie byłoby ok. Bo to nas w ludziach pociąga lub odpycha, że są od nas inni. Są potrzebni i idealiści i ludzie bez ideałów lub po prostu z innymi. Oraz Ci "wypośrodkowani". Inaczej byłoby nudno i kafeteria by padła bez wpływów z reklam;)

"bede ciut wulgarna, racja jest jak d**a kazdy ma swoja" tylko, że nie kazda dupa jest warta tego, by chocby przelotnie sie za nią oglądać... Twoja sie do takowych zalicza :P

nawet jesli starasz sie przygotowac na cios to i tak boli mozna sie starac jedynie oslabic uderzenie. ale na pewno nie bede siedziala i myslala. kurcze zdradzi mnie musze sie przygotowac :D. z tego nic dobrego nie wyniknie. dla komiczne czarne to czarne biale to biale i juz. nie ma kolorow posrednich i nie udowodnisz mu ze jest cala paleta innych barw. on wie swoje

"prawie wszyscy faceci zdradzają i NIC tego nie zmieni.... zresztą kobiety niewiele im ustępują" Ogólna orgia!!! Po prostu jedne wielkie bachanalia :P Sodoma i Gomora... Dokąd zmierza ten świat? Tylko miłość nas uleczy!!

kaciaa..daj juz spokój:)komiczne jest cięty na romantyczne treści, a sam jest pragmatykiem, zostań tam gdzie jesteś, po co ta walka:D. ostatecznie to sprawa każdego indywidualna, na ile w zyciu kieruje się emocjami, na ile rozumem i kto na tym jak wychodzi:)

komiczne popatrz jk my sie zgadzamy ;D jak tak samo uwazam o twojej racji. nie jest warta chocby spluniecia.oj chyba dobrze ze jestesmy na kafe w realu bysmy sie pozabijali.i naucz sie w koncu pisac cos od siebie a nie posilkujesz sie caly czas moimi wypowiedziami badz innych internautow. przeczytales regulke pragmatyzmu i wszystko pod to podciagasz. gratuluje .... glupoty zawisci chamstwa oraz korzyastania z google.

autorka napisala, ze nie ma mezczyzny, ktorego nie da sie uwiesc... widocznie jeszcze nie miala do czynienia z takim, ktory brzydzilby sie takiej, ktora wejdzie kazdemu do lozka.. z reszta nawet jesli kogos uwiodla to co z tego? to nie jest to samo co szalencza bezgraniczna milosc wobec zony, ktora wybralo sie na dobre i na zle, a nie na przelotny romans. szczerze wspolczuje sposobu na zycie. nie chce oceniac...ale chyba masz niskie poczucie wartosci skoro musisz sie tak dowartosciowywac..

Gość pablo45562
ależ się babki rozpisałyście - aż mi się nie chce tego czytać!!! Ciekawi mnie natomiast gdzie jest autorka???

"już od jakiegoś czasu nie mam pojęcia, o co się spieracie" pociesze Cie - kaciaa nie wie tego od początku :P:P

Gość o my......
Komiczne, jakiego autora cytwałeś na poprzedniej stronie zgadzam się z nim!

komiczne napisałam CHCĘ WIERZYĆ a nie WIERZĘ. Nie wyczuwasz różnicy?:P I nie jestem żadną naiwniarą, sama pochodzę z rozbitej rodziny,i widzę dokładnie co się dookoła mnie dzieje, wśród znajomych i bliższej i dalszej rodziny:P Dlatego też napisałam, że faceci myślą głównie fiutem:P Dobra rada:Czytaj ze zrozumieniem:P:P