Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforya

ILE PARTNERÓW SEKSUALNYCH MIAŁYŚCIE?

Polecane posty

Gość do anonimowo dzisiaj
uwazam, ze osoby "porzadne" powinny sie wiazac z "porzadnymi" a te po przejsciach z osobami po przejsciach. niestety smutne jest, ze chlopaki co sa prawiczkami po 20stce przewaznie beda mieli tylko jedna partnerke w zyciu i pewnie z duzym przebiegiem

Ja np. nie znam nikogo, kto miałby tak idiotycznie konserwatywne i zacofane poglądy. A opinie 'facetów' udzielających się na damskich forach jakoś do mnie nie przemawiają ;)

Gość anonimowo dzisiaj
To przynajmniej sie dowiedzialam ze chociaz szmata ze mnie, to sexowna i atrakcyjna hehe :p

blekitnooka - jak znasz samych facetow co iles juz tam panienek mieli to sie nie dziw. poza tym w realnym swiecie kazdy by sie wstydzil powiedziec prawde. ale mnostwo zwiazkow sie rozpadlo, bo kobieta miala bujniejsza przeszlosc niz faceta

po prostu uwazam, ze porzadny chlopak, ktory mial malo partnerek albo jest prawiczkiem zasluguje na porzadna dziewczyne, a nie taka co miala wielu partnerow

Gość anonimowo dzisiaj
"uwazam, ze osoby "porzadne" powinny sie wiazac z "porzadnymi" a te po przejsciach z osobami po przejsciach." taaa... dodalabym jeszcze: -grubi z grubymi -chudzi z chudymi -okularnicy z okularnicami -lubiacy makaron z serem z lubiacymi makaron z serem itd na szczescie zycie nie jest takie proste :p

jesli wiem o jakiejs dziewczynie, ze juz miala niezbyt cnotliwa przeszlosc seksualna to automatycznie wiem wtedy, ze nie jest dla mnie i nie pasuje do mnie, nie jest mi pisana

zbyt duza przepasc byla by miedzy mna a taka kobieta, nic wspolnego, nic nie mogloby nas laczyc, to dwa odzielne swiaty, dwa rozne systemy wartosci i zasad moralnych. dwa obce sobie swiaty

Gość anonimowo dzisiaj
A ja wiem, ze gdybym spotkala faceta, ktory robilby problemy z powodu mojej przeszlosci, poslalabym go na drzewo :p

Gość jagodowe pole
2

Gość anonimowo dzisiaj
do anonimowo dzisiaj: a ile ty miales partnerek, pochwal sie? nawiasem mowiac moglbys nicka zmienic

no bo taka kobieta nie jest dla mnie, nie pasuje do mnie i wiem, ze na pewno z taka nie bede. zreszta taka tez pewnie by mnie chciala, bo ja tez bym do niej nie pasowala. to kolosolna roznica w tej tak bardzo waznej sferze zycie

nie jest takie wazne ile mialem partnerek... ale powiem ze nie jest to liczba duza, wrecz bardzo mala

Gość anonimowo dzisiaj
do anonimowo dzisiaj: uuu... to ciapa z ciebie :p

nie wiem czy ciapa, ale wiem, ze przynajmniej ciagle mam moralne prawo wymagania od kobiety odpowiedniej przeszlosci seksualnej. a nie chce tego prawa stracic, bo wtedy juz nie bede mogl zadnej powiedziec: spalas z tyloma, to nie mozemy razem byc, to by bylo wtedy nie fair i byloby hipokryzja. wiec chce te prawo moralne utrzymac, prawo patrzenia na przeszlosc seksualna kobiety

Gość misterlys
jeden jedyny mój mąż

Gość anonimowo dzisiaj
do anonimowo dzisiaj: teraz to brzmisz jak jakis kaznodzieja. Raczej nie chcialabym cie na partnera, ani do lozka ani do zycia brr... wyrazy wspolczucia dla partnerki :o

Gość anonimowo dzisiaj
ok spadam, bo nudno sie robi :p

Gość anitkaaa
7 partnerow + 2 partnerki, a co?

Gość jednego i jeden pozostanie
monogamistka jestem :P

nie jestem zadnym kaznodzieja, chce kobiety co pasowala by do mnie i w to wszystko. uwazam, ze pani po przygodach i wielu partnerach do mnie nie pasuje

każdy ma prawo mieć swoje zdanie, mnie zastanawia co innego - po co człowieku zakładasz setki topików na ten sam temat? to jest chore! masz swoje zdanie, ostro przy nim obstajesz - powód do chwały, że ktoś tak walczy o swoje racje ale zakładanie codziennie tematów i pisanie tych samych słów co chwilę świadczy o tym, że masz problem z własną psychiką i albo źle się czujesz będąc jaki jesteś, albo oczekujesz pochwał, albo jesteś maniakiem, albo lubisz dopieprzać innym, bo uważasz się za bardziej wartośiowego od innych, jedynie z powodu trzymania swojego fiuta na uwięzi:O nie oczekuję odpowiedzi na te pytania, odpowiedz sobie, dla mnie nie jesteś partnerem do dyskusji, Twoje wywody widziałam w kilkudziesięciu odsłonach i wiem wszystko na ten temat! 🖐️

nie zakladalem tego tematu. nie uwazam, sie za kogos bardziej wartosciowego niz ktos kto prowadzi bujne zycie seksualne. to indywidualna sprawa kazdego, nie mam nic do takiej kobiety, ale taka do mnie nie pasuje i nie jest dla mnie

poza tym strasznie zal mi facetow, ktorzy byli prawiczkami i na cale zycie sie zwiazali z kobietami o bujnej przeszlosci. ani dziewicy od losu nie dostali (ani nawet kobiety dobrze prowadzacej sie) ani nie zasmakuja w zyciu innych kobiet :( to takie smutne i przykre :( jakbym mial podzielic ich los to bym sie chyba powiesil :( takiego czegos w zyciu bym nie przebolal :(

Gość ghjkl
A jesli ja mialam tylko jednego, ktory jest moim obecnym a on mial 20? I wcale nie robi mi to roznicy bo fajny facet jest i nie zdradza!

wy kobiety moze inaczej to odbieracie, ale jak slysze o zwiazkach, gdzie facet byl prawiczkiem a kobieta spala z 10 to az mnie serce boli :( i wspolczuje im :(