Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforya

ILE PARTNERÓW SEKSUALNYCH MIAŁYŚCIE?

Polecane posty

coś w tym jest, miałam tylko 1 partnera i nie powiem, zastanawiam się, jak by było z innym,to naturalne,ale jestem raczej niśmiała i nieporadna w bezpośrednich kontaktach z facetami, jak dziewica orleańska.. ;)

coś w tym jest, miałam tylko 1 partnera i nie powiem, zastanawiam się, jak by było z innym,to naturalne,ale jestem raczej niśmiała i nieporadna w bezpośrednich kontaktach z facetami, jak dziewica orleańska.. ;)

Gość bazylia86
Czy faceci też potrafią podejść do seksu bardziej emocjonalnie,powiedzmy-tak jak kobiety?

Gość ej zagrypiona
ja na pewno bym potrafil bo dla mnie seks wiaze sie z uczuciem

za kilka lat? Ja już star dupa jestem, muszę się już zacząć rozglądać, póki jeszcze się jakoś trzymam :P

Gość bazylia86
Saaba-ale miałas 1 partnera? Czas przeszły? Jesteś singlem teraz?

Gość ej zagrypiona
ja z podziwem patrze na kobiety, dla ktorych dzisiaj maz jest jedynym partnerem seksualnym. malo dzisiaj takich, ale nie powiem, budza we mnie respekt i szacunek

Gość ej zagrypiona
saaba piekne by bylo jakbys wyszla za niego za maz ;) taka pierwsza wspaniala milosci ;) takie romantyczne;)

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp

Gość porzadne dla porzadnych

Gość a łyżka na to...
"kobieta, ktora miala wielu partnerow ma bardzo pewny siebie glos, bardzo glosno sie sie smieje, w czasie rozmowy wyraznie jest dominujaca, jest bardzo pewna siebie i taka konkretna, wie, ze to ona jest gora nad facetem" "juz bym wolal zeby mnie zdradzila a ja bym jej dal w pysk..." Jaaacie. Ktoś tu się boi kobiet i marzy o dziewicy z Oazy co by mógł ją zamknąć w domu w garach i pieluchach a samemu być miłościwie panującym despotą. Ja pierdykam. Nie rób krzywdy światu i zostań starym kawalerem.

Gość bazylia86
Wiecie co...szczerze powiedziawszy to mnie kolesie którzy w życiu mieli 1,2 czy 3 partnerki przerażają. Wole faceta z doświadczeniem.

Gość ej zagrypiona
mylisz sie. zalezy mi na partnerskim zwiazku z kobieta, ktora do mnie nie pasuje. czyli na pewno nie taka co miala wielu partnerow, bo taka do mnie nie pasuje. szanuje wszystkie kobiety, ale to nie znaczy, ze z kazda moglbym byc

Gość ej zagrypiona
to uwazasz, ze powinienem zdobywac te doswiadczenie za wszelka cene, nawet wbrew sobie?

Za miesiąc stuknie mi 19stka.Partnerów 3.

Gość ej zagrypiona
myslalem, ze punkowy sa porzadne i nie maja az tylu partnerow. a tu widze poziom mlodziezy rockowej taki sam jak z dyskoteki

Gość euforya
ej zagrypiona-chyba znam laske dla Ciebie.Katoliczka, dziewica, fajna , ładna, lubi prowadzić dom, spokojna, nigdzie nie wychodzi, wyższe.Też szuka czystego faceta.

Gość ej zagrypiona
nie jestem katolikiem, jestem ateista. poza tym pewnie mnie by nie chciala, ladne dziewice to wysoki pulap

21 lat i 1 facet i juz tak zostanie, bo planujemy ślub. i ciesze sie, ze jest tylko 1, ciekawosc pozostaje jak jest z kims innym- jasne ze tak, ale nie chce sprawdzac. Kocham go i nie mogłabym mu tego zrobić. Pozdrawiam

ej zagrypiona-to do mnie z tą "punkówą"? Trochę zbyt pochopnie,bo w subkultury się nie bawię,ale jeśli już do tego pijesz to dzieci-śmieci pi***ą się jak króliki. Co do mnie-za,jak to nazwalaś,"porządną" się uważam.

"21 lat i 1 facet i juz tak zostanie, bo planujemy ślub" ale jaki to ma związek? :P

Gość ej zagrypiona
jak dla mnie 3 na 19latke to duzo...

miałam 1 partnera - w sensie - jak dotąd.. ;) a on jest już moim mężem..

ej zagrypiona-nie bawię się w statystyki,nie interesuje czy ktoś miał w wieku lat nastu 20 partnerów czy w wieku 40 żadnego.Ja robię to co uważam za słuszne.W twarz sobie spojrzeć potrafię i to jest najważniejsze.

Gość ej zagrypiona
mimo wszystko celuje w strone dziewczyn co mialy mniej partnerow;)

Podejrzewam,że żadna z pań udzielających się w tym temacie nie jest zainteresowana w co Ty celujesz,bo o ile widzę to temat dotyczący ilości partnerów ,a nie pomoc matrymonialna.

Gość euforya
ej zagrypiona robi tu za kaznodzieję, masz swoje poglady ok, nikt Ci nie zabrania, ale nie oceniaj innych-świata nie przerobisz . Szukaj sobie odpowiedniej dla Ciebie i twórz z nią zwiazek.Życze Ci powodzenia.Daj zyć innym.

Gość ej zagrypiona
chcialbym znalesc ale cos nie moge :(

Prawdopodobnie dlatego,że zbyt dużo czasu poświęcasz na grzanie tyłka przed komputerem.