Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidonn

suszarka z jonizatorem powietrza,warto?

Polecane posty

Gość bidonn

musze sobie kupić,i sie zastanawiam jaką,czy warto kupować tę z jonizatorem,jaka różnica międzi tymi zwykłymi, i jaką poleciacie:)? taką nie za drogą... dzięki za odp/

Gość upupupup

ja akurat niedawno nabyłam rovente (czy jak to tam sie pisze) z funkcja prostowania i jonizacja jest suuper włosy nie sa takie napuszone,no i maja jednak znacznie lepszy polysk,nie mam kupysiana na głowie ktore pozniej musialam ujarzmiac lecz szybko i sprawnie ukladam sobie fryzurke jak dla mnie bomba:)

Gość podajjj
agawa, możesz wkleić linka z tym modelem suszarki?? lub napisz model, dzieki

witam.posiadam suszarke z jonami od jakiś 2lat uzywam ja co 2 dzien mam philipsa cena ok 250 zł bo w wyposazeniu miala jeszcze dyfuzor.powiem tak wlosy mam zniszczone po zabiegach fryzjerskich rozjasnianie i takie tam.powiem szczerze nie widze roznicy...wiec nie wiem czy warto inwestowac.pozdrawiam:)

Gość no wg mnie to akurat
jonizacja dziala- wlosy sie nie elektryzuja, chociaz tez trzeba sie zastanowic czym wlosy czesac- bo np.od niektorych szczotek wlosy moga sie elektryzowac. ja mam teraz Braun Silk Shine czy cos takiego -jestem zadowolona, wczesniej mialam Rowente- taka ciemno fioletowa-sliwkowa- tez polecam.

Ja mam Phillipsa z jonizacją, spoko, ale jak założę sweter to i tak mi trochę włosy latają :P

oczywiście, że warto przede wszystkim nie niszczy włosów, powoduje, że są błyszczące, nie elektryzują się i nie puszą , poza tym powietrze z ujemnymi jonami ma to do siebie , że nie wysusza włosów, więc nie sa one tak łamliwe, szczególnie polecana taka suszarka osobom, które często suszą, jedną z najlepszych suszarek jest Sculp można ja kupić tylko w sklepach fryzjerskich np kalamis

Gość gość
Jakie są najlepsze z nowych? I czy to naprawdę działa? :)