Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

Gość mieszaczka
no co ty myrevina nie lubie a ndrzejka bardzo nie pisz tak nawet tfu tfu

qwertz wiem, a przynajmniej mam taką nadzieję :D ;) Andrzej a nie możesz zrobić sobie takiego postanowienia, że np. od jutra spróbujesz inaczej myśleć, nie użalać się itp? Ja kiedyś byłam zupełnie inną osobą...podobną w sumie do Ciebie...ale się zmieniłam...bo czułam, że coś jest nie tak...uwierz, że można :)

Gość mieszaczka
co ci z tego? moze przestan twierdzic ze jest inaczej czy moge na to liczyc ? przyjmij wreszcie ze cie lubia nawet jesli ty nie masz nic z tego lubi sie kogos nie po to by mial cos z tego ale dletego ze samemu ma sie przyjemnosc rozmowy z nim

andrzej -> a czemu myslisz, ze cie ludzie tutaj lubia? moze cie nie lubia, albo mysla, ze jestes meczacy ..... albo ze masz problemy emocjonalne ? ja np. mysle, ze jestes niegrzeczyny, bo mnie wciaz ignorujesz

Gość Intrygująca biseksualista
no Andrzejku daj spokój, tyle gorących dziewczyn zasypia dziś samych... Odnajdź je ;)

qwertz -> nalewo most, na prawo most, a srodkiem wisla plynie ...... ....................................................................................lalalalalalal dalej nie znam slow za dobrze

qwertz- nie dosc ze "gulgaja" to jeszcze kwicza :) powaznie , jak normalne prosieta .... do tego sa zywymi maszynkami do wchlaniania pokarmow... to juz moja 3-cia

Gość mieszaczka
swinkowa a jkie ty zadalaspytanie andrzejkowi bo nie chce mi sie czytac wstecz nota bene jest to jeden z moich absoltnych ulubiencow tutaj a widzialam jego zdjecie i przystojny z niego facet nie ma takiej mozliwosci zeby sie nie podobal

Gość mieszaczka
andrzejku bo mnie wkurzysz rozmowa polega na tym, ze odnosisz sie do czyichs wypowiedzi a nie sam do siebie iles dziewcyzn co wieczor i codzienne z toba rozmawia a ty nadal uwazasz ze jestes nieaktrakcyjny czys ty w dziecinstwie na glowe upadl???

Piszesz, ale nie rozumiesz a raczej nie chcesz zrozumieć tego co próbujemy ci przekazać. Za przeproszeniem upierdzieliłeś sobie coś w głowie i trzymasz się tego za wszelką cenę :O Nie nazwałam Cię śmieciem więc nie wmawiaj mi takich bzdur. Rozmowa z Tobą naprawdę nie ma sensu bo NIC do ciebie nie dociera. Ale założę się, że przekręcisz to na swoje i wyjdzie, że uważam Cię za bezwartościowego człowieka i musisz się zabić:O Błędne koło... Dobranoc.

Gość mieszaczka
juz wiemy andrzej -jestes impotentem i co ztego? w czym to komu przeszkadza? jeszcze 10 lat i bedziesz wsrod samych swoich w swej grupie wiekowej

qwertz- > jak tylko jest glodna, czyli zawsze...a jak spie to stara sie byc cicho , chyba , ze zobaczy ze sie ruszam, wtedy zaczyna spiewac :D takie rozwichrzone stworzonko....

Andrzej już tyle razy pisałeś, że się zabijesz i co? Nie zrobiłeś tego, bo tak naprawdę nie chcesz się zabić. Samobójcy nie mówią nikomu o tym, tylko po prostu to robią. Nie wiem po co to wszystko piszesz jak nie chcesz dać sobie pomóc. Nie ma rady - musisz sam zrozumieć swoje postępowanie.

Gość Młodaale co mi z tego
Znam ten ból...