Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moje drugie ja

I dlaczego nie lubicie blondynek? -

Polecane posty

Gość mezczyzni wola blondynki
:)🖐️

Gość a ja jestem brunetka
I podobają mi się blondynki chociaż zazwyczaj farbowane lepiej się prezentują ale nie przepadam za takim żółtym blondem (chyba że bardzo pasuje danej osobie) wole bardziej platynowy.

Nie sczaiłem idei pytania ? Wobec tego zapytam sie autora/rk,i czemu nie lubisz dżemu ?

a co to za roznica czy farbowana czy naturalna? ja bylam naturalna i farbowana blondynka i co przeszlam na braz i teraz mam znowu rozjasniony braz i pod rudawy podchodze i co ludzie mnie bardziej lub mniej lubia bo mam inny kolor wlosow... nie rozumiem tego... Jak mozna lubic kogos ze wzgledu nakolor wlosow... Tak samo i blondynka naturalna i farbowana jaki szatynka naturalna lub farbowana moga byc puste i glupie :D

to chyba przeczytałaś/łeś ten temat niedokładnie

:/ to może przeczytaj cały wątek i pomyśl o czym ta osoba myślała

-->moje drugie ja Nie mam czasu śledzić wszystkiego co tu się dzieje.. Pytanie zadane w ten sposób .. nie ma sensu... kolor włosów jest mi obojętny.. No może u jakiejś konkretnej osoby..

Chodzi o typ z pomarańczowym ryjem cekinami i szponami generalnie, o pomarańczowym ryju i kruczoczarnych włosach też była mowa.

No to se jeszcze raz poczytam :-D, ale i tak niektórzy uogólniają , a moje pytanie było pół żartem ,pół serio :-D ale i tak was kocham :-D 😍

No bo ludzie generalnie (na tym forum szczególnie) lubią mówić niedokładnie i uogólniać.