Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miksa

śMIAłE WYNANIE FACETA PO 6 MIESIąCACH RAZEMM...

Polecane posty

witam. mam nietypową sprawę, krótko i na temat, w sumie to pisze bo potrzebuje porady. jestem z facetem przeszło pół roku i oswiadczył mi ostatnio że nie potrafi się angazowac. jestesmy po walentynkach nie usłyszalam slowa na K. powiedzial ze nigdy za nikim nie tesknił, bo jedna laska go zraniła. zapytalam czy chce zerwac, oswiadczył ze nie. ze czuje sie szczesliwy itp. tylko ze sprawa jest taka ze jak sie kochamy to czuje sie wykorzystywana.nawet jak sie do mnie przytula. nie wiem co robic ;/

qrcze gubie sie z myslami. chce przerwy,i jej nie chce. co byscie zrobili na moim miescu>?

qrcze gubie sie z myslami. chce przerwy,i jej nie chce. co byscie zrobili na moim miescu>?

Gość werwerwerwq
e tam, że laska zraniła. Głupie gadanie Po prostu i zwyczajnie cię nie kocha, ale to juz wiesz. Nie pokocha cię juz nigdy. Poszukaj kogoś kto bedzie cie kochał.

Gość moze porozmawiaj
z nim i zapytaj sie czy chcialby sprobowac sie zaangazowac, chy bierze to pod uwage, bo czujesz sie nieswojo w takiej sytuacji, ze czujesz sie wykorzystywana, zobaczysz co odpowie, moze poprostu sie boi

eh najpewniej Cię nie kocha.. ale nie każdy mówi po 6 miesiacach Kocham.. niektórzy potrzebuja czasu. to jest Twoje życie wiec o nie walcz.. jesli potrzebujesz przerwy to ja sobie daj,. jest bardzo duzo ludzi ktorzy sa w zwiazkach dlatego zeby nie byc samemu.. lubia kogos ale nie kochaja :)