Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asinkaaaa

wygldam bardzo mlodo i to jest mój problem jak mnie widza z dzieckiem..

Polecane posty

Gość asinkaaaa

Wiem, ze powinnam sie tym nie przejmowac ale jednak czuje presje, czuje sie niesmialo, glupio... :( ostatnio babka w sklepie mi powiedziala ze taka dziecinka i ma juz dziecko!!! Dodam, ze mam 26 lat i miesieczna coreczke...

Gość ajfelka
Nastepny watek z serii "Nie sprzedaja mi papierosow bez dowodu":D

No narmalnie nie mogę!!!Mam to samo!!! Jestem nauczycielką, a wszyscy uważają mnie za gimnazjalistkę, bo tam uczę...Kiedys obcy gościu moja uczennice wziął za nauczycielką, bo poważniej wygląda...Choćbym nie wiem jak sie ubrała i co robiła, to oni traktują mnie jak koleżankę, nawet im sie nieraz wyrwie po imieniu do mnie zwrócić...Nikt nie wierzy, że mam tyle lat...Gościu na kursie jazdy do mnie dziecko gada...Chociaz tylko dwie osoby są starsze,a reszta to 18, on tylko do mnie tak gada...Rodzice mnie lekceważą, bo co taki dzieciak tam wie...No masakra...Rozumiem Cię doskonale i nienawidze swojego dziecinnego wyglądu, chociaz niektózy mówią, że będę długo młodo wyglądała...Mam to gdzieś, skoro teraz przeszkadza mi w pracy i w życiu!!!Z góry sorki za błędy, ale nie będę już sprawdzać....

Chodzi mi oczywiście o rodziców uczniów, bo mam wychowawstwo. Dziś już musze uciekać, ale jeszcze jutro sie pożalę:-)

A moim zdaniem myszko dokładnie wyglądasz na swój wiek :-) Ale może w realu jest inaczej :-)

Gość serio
Nie no Myszka83 Ja bym Ci dala 30steke Serio nie zartuje

Gość 21.01
no ja tez by ci dała spokojnie 24-26 lta. Moze i jesteś niska ale nie masz dziecinnej buzi.

Mi dają max 16 lat i kiedyś szłam ulicą z siostrzenicą w wózku, a siostra szła za nami. Mijała nas jakaś rodzinka. I ta baba jak minęła mnie a przechodziła koło siostry wyjechała z komentarzem \" dzieci mają dzieci\". Siostra prawie sie popłakała ze śmiechu. A ogólnie rzecz biorąc to wygląd młodszej mi się podoba i nie chciałabym sie zamienić

Gość asinkaaaa
Mysza - teraz poznałam po zdjęciach Twojego maluszka, nie wiem jakim cudem ale dostaje od Ciebie zdjęcia na e-maila (rossi) ... myszawidzew prawda? ;)

Gość a oto streszczenia
przed Bożym Narodzeniem byłyśmy z mamą z kwiaciarni, szukałyśmy stroików do naszych domków...Ja wtedy byłam w 6. miesiącu ciąży. No i pani w kwiaciarni do mnie z tekstem "widzisz jak cię mama musi kochać, nie zostawiła cię w potrzebie, tak to jest, a Pani będzie taką młodą babcią" ;) :D :D Mam 26 lat, moja mama 52 ;) w pewnym sensie usłyszałyśmy komplement, nie? Oby młody wygląd się nam utrzymał, nie mam nic przeciwko temu :D A jak ludzie gadają, to ja się śmieję, już nie próbuję wyjaśniać, ile mam lat :D W mojej pierwszej pracy połowa personelu myślała przez kilka miesięcy, że jestem tu na jakichś praktykach z liceum (byłam na IV roku studiów) ;)

ja mam 30che- w tej chwili owszem wyglądam na swój wiek- ale jeszcze przed zuzką wyglądalam na gówniarkę - nie ma w tym nic fajnego- bo ludzie patrzą jak na malolatę która wpadła

Gość Ida sierpniowa.
lece samolotem czy jade pociagiem i zawsze ktos obcy ( w wieku podobnym, mlodszy lub starszy) do mnie zagada obok i z reguly pyta \\\\\\\" a ty lecisz do szkoly\\\\\\\"???? Lub \\\\\\\" co studiujesz\\\\\\\"?? hmmm, mam 40 lat i studia dawno za soba... czemu ci ludzie tak pytaja??? Czasami sie zastanawiam, chociaz ich nie pytam na ile lat mnei oceniaja. Ktos mowil, ze wygladam na 25 (za moimi plecami), ale ja wcale az tak mlodo siebie nie postrzegam ;)

Gość Ida sierpniowa.
aha, a jak dodam,ze mam dzieci w wieku 14 i 10 lat, to oczy sie ludziom szeroko otwieraja i pytaja " to ty mialas 10 lat jak je urodzilas"?? lub "nie mow, bo i tak nie uwierze" :(

Gość myszka83 sorry ale widziałam
cię na zdjęciu i na 18 lat, to ty może wyglądałaś, ale ładnych kilka lat temu, bo na pewno nie teraz:O

Gość ddfbcvng
oj tez tak mam. wiem ze to kiedys bedzie atuem ale teraz ja mam 19 lat i jak mi daja 14 to wcale nie jest zabawne :O

Jak miałam czarne włosy to mówili mi jak miałam 16 lat że mam 25. A teraz jak jestem blondyną to każdy mówi że wyglądam jak nieletnia mama. Nawet ostatnio jakkupowałam w sklepie alkohol pani uśmiechnęła sie i powiedziała ze mając 16 lat to sie nie kupi alkoholu.

Gość fgjdkgjdkg
dla mnie tez ta myszka nie wyglada na 18 lat ....ja bym dala jej smialo po 25,

Mi Myszka wygląda ...sorki że to powiem ale na 30.

Gość ja mam 24 lataka
6 m-czna coreczke i czasem jAk na zakupach kupuje mezowi papierochy lub piwko prosza o dowod. Wygladam mlodziutko i mam jak moj mezus mowi dziedzinna buźke to troche sprawka mojej chorej tarczycy bo jestem tez niska i szczupła. Ale wcale mi to nie przeszkadza bede przynajmn iej wiecznie młoda:) Kiedy nawet ktos zapytal meza a jest w moim wieku czemu wzia sobie takie dziecko i czy nie bylo problemow ze slubem z nieletnia ;P

Gość gosik________-
Wiecie to zalezy wiem na swoim przykładzie mam 26 lat synek ma 6 lat jeśli idę sama niektórzy mi mówią że mam ok 18 lat ale większośc smiało moze powiedziec że jednak wyglądam na swoje lata, ale jak już idzie koło mnie syn to od razu kometarz ze co jak co ale to musi być mój brat:D

Gość ale robicie wielkie halo
mając po 24 lata, że wyglądacie młodo:O a jak niby macie wyglądać??? ja mam 3 dychy, a nadal wyglądam niepoważnie i co?:O

to jest nic ja na innym forum mam kolezanke ktora poznalam bo mamy podobne terminy porodu itp wymienilismy sie zdjeciami , super mi sie z nia rozmawialo itp, myslalam ze jest w moim wieku a ona do mnie pisze ze ma corke w moim wieku - szok a sama ma 45 lat myslalam ze z fotela spadne a ona sobie zartuje, naprawde figurke miala lepsza niz nie jedna nastolatka, do tego z twarzy babka na gora 25 lat a nie 45!!! to dopiero fenomen - ma sie babka czym pochwalic zeby w takim wieku tak mlodo wygladac :)

Gość gosik________-
musze dodac że jestem niska a synek za to jak narazie dosyć wysoki tak że sięga mi do" cycek" :D była nawet smieszna chistoria jak miał 3 latka : musiał miec operacje "stulejka" no więc jestesmy w szpitalu ja moja mama i maz małego juz przygotowuja do zabiegu ja krąze po korytarzu i rycze zero makijażu włożyłam na siebie zwykłe dzinsy i koszulke włosy w kitka bo niemiałam jakos głowy do stroju , no więc chodze tak i rycze nagle podchodzi do nas lekarz (do mnie i do mamy) i pyta z powarzną mina ale nie mnie tylko moją mame imie dziecka jakie przechodził choroby, czy jakies leki w ostatnim czasie przyjmował itp,itd, mama zdziwiona z początku niezajarzyła i zaczeła cośtam odpowiedać w końcu popatrzyła to na mnie to na lekarza i mówi ale to prosze pytac mamy bo wie pan ja to tak wszystkiego niewiem :d a lekarz stpalił cegłe i taki zmieszany mówi to to mama???????? no no wczesnie zaczeła po tych słowach to ja spaliłam cegłe synka urodziłam w wieku 20 lat a on myslał że ja jeszcze wtedy chodziłam do szkoły

Gość ja mam 24 lataka
ja sie nie przejmuje komentarzami typu kolejna smarkula z dzieckiem bo nawet gdyby tak było to nic im do tego. poza tym kobitki to plus dla nas bedziemy długo młode a te co tak dogaduja bede nam wtedy zazdrościć

mam kolezanke. jak byla na studiach to w pociagu podrywal ja chlopak ktory byl w 1 klasie sredniej. i pyta sie jej w ktorej jest klasie ona ze w 4 on sredniej? ona ze nie. a on w szoku w podstawowce??? Moja kumpela myslala ze spadnie z siedzenia ze smiechu.

Nic innego jak śmiać się z tego :D i cieszyć młodym wiekiem :D Czymś się przejmujesz ????? A niech mówią i myślą co chcą!!! Ja mam 25 lat, nie wyglądam na tyle. Kiedy chodziłam w ciąży to często szeptano za moimi plecami ,,zobacz –dziecko ma dziecko” To ja wtedy M. jestem –miło mi :)

Gość mnie tez
ludzie odejmują lata, zawsze jak ktoś pyta o wiek to mówię, żeby do mojego wyglądu dodał 10-tkę to tyle mam (33 l), no i wtedy zgadza się :) mam troje dzieci, ostatnio,/ byłam jeszcze w ciąży/ na studiach podyplomowych, śmiesznie było, bo kobitki dawały mi różne rady dotyczące porodu i opieki nad dzieckiem, więc im radośnie tłumaczyłam, że mam już dwójkę.. mój mąż na początku znajomości śmiał się, że musi uważać, że go posądzą, że spotyka się z nieletnią :) kiedyś mnie to wkurzało, że traktują mnie jak dziecko ale teraz uważam, że to nie jest takie złe, lata lecą....a ja wciąż młodo wyglądam :D

Gość myszaa sie
nakręciła, ja ci daję tyle co masz 25. Nie nakręcaj się ;)