Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża p

wiecie co mi mój facet powiedzial?

Polecane posty

Gość ona 88 ...
Dlaczego sobie nie znajdzie innej ? Bo może właśnie go kręci TWÓJ tyłek :-) A codo tuniki to faktycznie.. mógł powiedzieć to zupełnie inaczej.. np "kochanie w tym Ci nie bedzie najlepiej.. spójrz na te wzory.. strasznie poszerzają nie sądzisz ?? " delikatna sugestia aczkolwiek ja bym się o to nie obraziła :-D

Gość ona 88 ...
Aczkolwiek takie zdnaie jest nieco za inteligentne jak dla faceta :-p ... widać mam niesmaowicie inteligentnego mężczyznę !! :-D

A ja tam sie zgadzam z pierwsza wypowiedzia od \"a mi kabel usb\" Jak facet bedzie chcial sie pobawic w lozku to powiedz ze masz za duzy tylek... ;)

Gość ona 88 ...
Nie każdy :-) Ja spotkałam cudownego faceta, którego nie oddałabym za nic !! :-)

Gość duża p
ale ja kocham mojego chłopaka tylko ze jak on czasami cos palnie...poczekamy moze kiedys sie doigra

Gość ona 88 ...
Oooj traktuj to z przymrużeniem oka :-) Może on ma taki styl.. Żartuje sobie tak .. A ile już ze sobą jesteście ?

Gość duża p
prawie rok(w kwietniu bedzie rok)

Gość ona 88 ...
Więc może musicie dotrzeć się jeszcze, że tak powiem :-) Wiesz.. znam pewną parę.. On jest niesamowicie wysoki i chudy a ona malutka i pulchniutka, tak inni .. a są wspaniałą parą. Faktycznie czasami jej dogaduje np że ma niesamowity "spust" a ona ? Reaguje na to śmiechem i jest naprawdę wesoło .. Może Ty również w taki sposób zacznij przyjmować "komplementy" swojego chłopaka. To co on mówi nie musi być od razu "docinką".