Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość gość
Ja byłam na weselu w domu weselnym Artor i polecam w 100% jedzenia masa że inni goście byli zdziwieni że kelnerki jeszcze noszą jedzenie .Naprawde smacznie i gorąco polecam.Jeśli chodzi o Platinum to byłam raz i ostatni koszmar masakra .

Gość Felicitas
Nie zgodzilabym sie z ta opinia. Bo bylismy tam teraz na imprezie niedawno.Bylo to co sobie zamowilismy ,dostalismy jedzenie jeszcze do domu i smakowalo wszystkim.Bylismy wszyscy zadowoleni z imprezy.Zalezy wszystko od Menu.

Gość Felicitas
Poprzedni komentarz dotyczy Domu Maria Teresa.Naprawde polecam!!!!!

Gość Felicitas
Poprzedni komentarz dotyczy Domu Maria Teresa.Polecam!!!!!

Gość mira15
Ja myślę że jedzienie jest uzależnione od zamówienia i kasy jaką chcemy zapłacić, w każdym lokalu jest menu do wyboru i od tego liczy się gości

Gość gość
Czy był ktoś na weselu w Domu Przyjęć ANNA w Gorzyczkach? Prosze o opinie.

Gość rybniczankaaa
Mogę opowiedzieć o spostrzeżeniach o 3 salach weselnych na których byłam. Jakoś 5 lat temu, małe skromne wesele, mała sala w DOM PRZYJĘĆ RYSZARD KUŚ w Świerklanach. Nie było źle, ale bez rewelacji. Nie wiem czy to istotne, do której trwało wesele, w tym przypadku do 2 jakoś. Więcej nie pamiętam, ale na pewno nie byłam zachwycona. 3 lata temu byłam na weselu w KASJOPEI w Rybniku. Bardzo mi się podobało, jedzenie dobre, ładne obejście do robienia zdjęć,(mostek i inne), szczególnie nocą gdy jest oświetlone, przyjemna obsługa. Fajną atrakcją był ''płonący" prosiak :p . Jednym minusem dla mnie było to, że osobna sala była do tańczenia i do jedzenia. Ale dla kogoś to może być plus oczywiście, mi to nie odpowiada. Wesele trwało do samiutkiego rana, do 5-tej :) Najświeższe wspomnienie, to na początku września tego roku byłam na weselu w ZAJEŹDZIE U DANUSI w Jankowicacg. Wesele było na 100 osób, i to było tak na ''styk". Sala akurat nie w moim guście (wystrój), bardziej prostokątna niż kwadratowa, przez co przy robieniu kółka tworzyło się śmieszne jajo, a para młoda tańczyła między 2 filarami, które trochę przeszkadzały. Jedzenie - nie było rewelacji w smaku powiedziałabym że przeciętne. Niektóre potrawy były podawane za zimne. Nie tego spodziewałam się po tak wychwalanej sali. W środku imprezy zabrakło prądu na pół godz (nie wiem czy to wina restauracji czy może wszędzie prądu nie było), paliły się 2 małe awaryjne lampki. Na szczęście w tym momencie grał zespół góralski, który uratował przyjęcie, bo do instrumentów nie potrzebowali prądu. Tyle z minusów. Reszta pod wrażeniem. Powitanie pary młodej przez pracowników w strojach zbójnickich, bańki w trakcie tańca, przebrani pracownicy w maskotki zabawiający dzieci, fontanna czekoladowa (w sumie taka sobie ale dobrajezyk.gif ). Najfajniejszą atrakcją był przejazd pary młodej bryczką i występ zespołu góralskiego z Brennej. Poza tym ładne obejście do robienia zdjęć, ogromna szachownica. Wesele trwało do 3. Osobiście biorę pod uwagę 3 sale na wesele: RESTAURACJA EUROPA w Rybniku (byłam tam na Andrzejkach, przepyszne jedzenie, ładna sala), ARKA JANKOWICE, ARKADIA RADLIN. Czy ktoś był lub miał tam wesele i mógłby coś o tych miejscach napisać (szczegółowo, nie tylko że polecam i tyle, konkrety)? ewentualnie w rezerwie możecie też coś napisać o Dom Przyjęć Iwona Radziejów i Sawana Świerklany, Dzięki!

Chciałam wypowiedziec się na temat restauracji i sali weselnej "Chata Staropolska" w Mszanie/k Wodzisławia. Ryzykowaliśmy biorąc ten lokal jako miejsce naszego wesela, gdyż nie było na jego temat praktycznie żadnych opinii. Jednak naprawdę się nie zawiedliśmy! Możemy z czystym sumieniem polecic lokal, obsługę, jedzenie i organizacje. Obejście nie jest za bogate (i to chyba jedyny minus jaki wynaleźliśmy jeśli chodzi o ten lokal), ale na zdjęciach wygląda bardzo ładnie. Szef kuchni, a zarazem menadżer był otwarty na nasze propozycje i bezproblemowo do nich podchodził i bez obiekcji co do zabaw weselnych (bo spotkaliśmy się z listą zabaw, których nie można przeprowadzac w niektórych lokalach). Jako para młoda mieliśmy apartament dla nowożeńców i śniadanie dnia następnego w cenie. Sala wygląda na niedużą, ale naszych 80 gości spokojnie się pomieściło i nie podeptało ;) Jedzenia dużo i naprawdę pyszne! A kelnerki sprawnie wszystko popakowały po zakończeniu zabawy. Zarówno my, jak i nasi goście byliśmy zadowoleni po weselu (zabawa trwała do godz. 3) i szczerze możemy polecic ten lokal :)

Gość gość
W przyszłym roku mamy z narzeczonym wesele w Arce w Jankowicach. Nie ukrywam rezerwowaliśmy tą sale w ciemno licząc, że pozytywne komentarze rodziny i znajomych są obiektywne. Na szczęście rok temu mieliśmy okazję na własnej skórze się przekonać jak wygląda wesele na tej sali... mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że Arka spełnia wszelkie moje oczekiwania. Jedzenie bardzo dobre i co najważniejsze jest go dużo (para młoda wywiozła z sali jeszcze mnóstwo jedzenia które zostało), kelnerki świetnie zgrane... nawet nie wiedziałam kiedy podawały kolejne dania... wystrój jest "ulepszany" z miesiąca na miesiąc, aż nie mogę się doczekać co będzie w przyszłym roku :) i ceny też są bardzo przystępne patrząc z perspektywy innych sal :) ...teraz nie dziwię się, że pary młode, które organizowały tam wesele były zadowolone :)

Gość Agula91
Witam. my mamy zarezerwowana sale w Paradise w Rogoźnej. Wygląd sali - cudowny, właścicielka uprzejma, jedzenie ponoć pyszne (znajomi byli tam na weselu) jest to w sumie nowa sala wiec rezerowowaliśmy w ciemno po trochu (wcześniej nie mieliśmy żadnych opinii znajomych na temat tej sali) Był ktoś z was tam na weselu??

Gość ~Ewka~
do UciekającaPannaMłoda Czekałam na opinie i się doczekałam:) Proszę powiedz jeszcze jak jest z wystrojem sali bo mamy już zarezerwowany termin na czerwiec. Czy stroiliście we własnym zakresie czy była wystarczająco udekorowana??

do ~Ewka~ Jeśli chodzi o wystrój, to dekorują oni, jakieś tam kolory są do wyboru (my mieliśmy złoty, który pasował do dodatków). Dodatkowo zamówiliśmy u florystki takie kielichy z żywymi kwiatami, ale jak się okazało na stołach też były dekoracje z żywymi kwiatami od nich, więc gdyby nie było tych naszych, to i tak ładnie by to wyglądało :) Winietki i inne dodatki, które przygotowaliśmy też ładnie poustawiali na stołach tak, jak chcieliśmy :) Ale z tego co wiem, to oni oferują dodatkowe ustrojenie sali w kwocie ok 200-300zl

Gość jastrzebiankaa
Do rybniczankaaa Moglabys sie dowiedziec ktory zespol gorolski z Brennej gral na tym weselu, o ile grali fajnie? Moze ktos inny poleci mi jakas kapele goralska? Z gory dzieki za wszystkie namiary!!!

Gość gość
Witam wszystkich! Miałam okazję bawić się na weselu organizowanym właśnie w Dworku Zielone Wzgórze w Jastrzębie. Powiem szczerze nigdy nie byłam jeszcze w tak klimatycznym miejscu, po prostu jestem zachwycona całą otoczką. Jedzenie jest wyśmienite, a obsługa profesjonalna, czego można więcej chcieć, sądze, że nic, dlatego bardzo polecam to miejsce.

Gość gość
dom weselny gonsior !! obsluga pod zdechlym psem personel bez motywacji swiadczy o wlascicielach ale jak na wiejsckie wesele to wystarczy napewno nie polecam tej knajpy

Agula91 Możesz wypowiedzieć się coś więcej na temat sali w Rogoźnej? Jakie są ceny oraz terminy? Z tego co zauważyłam sala ta nie ma swojej strony internetowej a o jej nazwie się dowiedziałam dopiero jak napisałaś :)

Gość gość1234
Kochani proszę doradzcie mi którą sale wybrać ?? AVANTI czy DWOREK NAD STAWEM ?? Prosiłabym o radę . Dziekuję

Gość gość
AVANTI- super sala i bardzo smaczne jedzienie. bylam, widzialam i polecam :)

Gość gość
szczerze to zadna z tych sal mi się nie podoba,w avanti stoły wciśniete w jedną część sali ,kelnerki niezbyt kumate ale jedzenie dobre tylko tort niedobry bo bardzo suchy ,ale oni raczej torta nie pieką tylko jakaś cukiernia,w dworku to taka typowo wiejska sala na wesele biesiadne i do tego mają kolumny które zasłaniają widoki,u nich smakował mi tort był fajny ,miękki i puszysty

Gość Agula91
justycja Ta sala Paradise w Rogoźnej ma swojego facebooka jak narazie: https://www.facebook.com/pages/Dom-Przyj%C4%99%C4%87-Paradise/1395486434010002 Jeden dzień kosztuje jakoś 170-180 zl a dwa 250zł. Terminy z czego wiem to są, bo to nowa sala, najlepiej podzwonić i popytać :) My będziemy tam na weselu w czerwcu więc zobaczymy jak bedzie.

Gość gość1234
A co powiecie na ANIELSKI MŁYN ? Jakie sale polecacie?? no i może przy okazji jaki zespół weselny wybrać ? Z góry dziękuję :*

Gość gość
absolutnie się z tobą gościu nie zgadzam-co do avanti, bylismy na weselu i stoły były ustawione w kształcie U i wzdłuż parkietu. nie rozumiem "jak mogly te stoly byc wcisnete w kat'? moze mloda para taki uklad sobie wybrala? bo kolezanka u ktorej bylismy na tym weselu sama sobie uklad stolow wybrala i bylo bardzo fajnie. do tortu nie mielismy zadnych zastrzezen smakowych, byly rozne smaki a ponadto byl sietnie udekorowany. ogolem jedzenie bylo smaczne. i co najwazniejsze: jest tam bardzo mila, sympatyczna i SPRAWNA obsluga. pozdrawiam.

Gość gość
ja tez bym wybrala Avanti. swietna i nowoczena sala

Gość gość
A na ile osób są noclegi w tym Avanti? Sala rzeczywiście ładnie wygląda.

Gość gość
A na ile osób są noclegi w tym Avanti? Sala rzeczywiście ładnie wygląda.

Gość gość
w Avanti chyba nie ma noclegów.. a "koleżanka sobie sama układ stołów wybierała" przecież tam jest wciąż jeden i ten sam :) Ja mimo wszystko uważam, że u tutaj w okolicy to wszystkie sale to takie Ludwiki XVI, okropność

Gość gość
a w jakim u były stoły,w małym u czy w dużym U