Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość gość
do ANNY. zelezy kto co lubi, jesli bylo 46 osob i chcileli kameralnie, to ok, ja sobie nie wyobrazam wesele na 46 osob na takiej sali i tej pustki na parkiecie.

Gość gość
Nie wiem kochana skąd wymyśliłaś te wodę z kranu. Ja miałam tam wesele i żadnej wody z kranu nie dostaliśmy - była Kropla Beskidu. Jedzenia jest tyle że po prostu nie mieści się na stołach - więc nie wiem skąd wziełaś tę chaotycznosć. Poza tym chaotyczność tworzymy my - goście. Bierzemy jedzenie na paterach i potem patery z naszych rak werdują gdzie popadnie....:/:/:/ Chyba kolejny zazdrośnik na tym forum... Który lubi dokopac innemu albo konkurencja....:/

Gość gość
Ja również żadnej wody z kranu nie miałam!!!!

Gość gość
hahaha dobre, kropla beskidu ale Z KRANU!!!!!!!!!!!!! i to jest fakt na 100%!!!!!!!!!!!!!! podana w 1,5 litrowych szklanych dzbankach z cytryną i miętą. i tą KRANÓWĘ nie tylko ja zauważyłam, Goście obok mnie siedzący tuż na wprost drzwi też nie dowierzali.

Gość gość
no ale rozumie że jeśli TY tam miałaś wesele i siedziałaś w centralnym środkowym punkcie to na pewno nie miałaś czasu nawet zwrócić uwagi co serwują Twoim Gościom...

Gość gość
a co do chaotyczności nie nie chodzi mi o ilość jedzenia, tego nie negocjuje, tylko o sposób podania na stół... TO RÓŻNICA. pozdrawiam :) ps konkurencja ze mnie żadna, raczej gdybym nią była nie uczęszczałabym w sezonie po cudzych weselach :p stwierdzam po prostu FAKT to co było i to co zauważyłąm nie tylko ja.

Gość Lolita1990
Jeśli byłaś u p. P***** na weselu (bo podobno zadnych innych tam więcej nie mieli) to moze jako rodzina sami chcieli wode z kranu - o ile w ogole była. Mogę zapewnić ze właściciel nie daje zadnej kranówy - moze sama bedziessz miala okazje byc na jakies imprezie i przejrzec na oczy co dokladnie leją. Tego Ci życzę.

Gość Lolita1990
A chaotyczność na stołach tworzą goście - wiem cos o tym bo sama chodze po imprezach i juz nie raz musialam szukac misek z jedzeniem poprzestawianych czasem i dwa metry dalej...:/

Gość Lolita1990
Zresztą zadna szanująca się osoba nie będzie do końca wierzyć takimf forum - gdzie panuje samowolka anonimowa i nigdy nie bedzie wiadomo kto to pisze i za kogo sie podszywa oraz czy pisze prawde... Pozdrowienia

Gość gość
Do Lolita 1990: Nie denerwuj się tak na słowa tego kogoś małoletniego - tamta osoba chyba nie wie ze w każdym lokalu leją do dzbanków kranówe wiec nawet jeśli w tej ANNIE też by lali to nic nowego a skoro mówiesz ze nie leją to wierzę Ci i szacun do tego lokalu. Popieram Twoje zdanie na temat tego ze to goście tworzą nieład na stołach i nie odkładają pater na swoje miejsce. Pomijam jeszcze nieład stworzony przez ich własne rzeczy....:/ A skoro to wesele z rodziny właścicieli było to zarówno ilość jedzenia i to jaką wode dawali na pewno wczesniej razem uzgadniali. Bo takie wesela nieco różnią się od tych co inni klienci spoza mają. Ja na szczeście bardzo mało bywam na takich forach bo wolę się nawet nie sugerowac bzdetami ktore się tu wypisuje. Wiekszosc wynika z zazdrości i nieżyczliwości ludzkiej. Ja tak samo bym wtopila z lokalem w ktorym miałam wesele. Gdybym zasugerowala sie tym co ludzie niewdzieczni tu piszą lub czasem na żywo wymyślają a nie posłuchałaby tego jak inni chwalą ten lokal to na pewno nie miałabym w nim wesela. A było tak cudownie - dobrze ze się w miarę szybko ocknełam i posłuchałam głosu serca. Polecam Bravo. Anne też mogę polecić bo ostatnio wiele osób o niej bardzo dobre opinie mowili.

Gość Magdandz
Cześć! A czy któs z Was byl kiedys na weselu w Zodiacu w Rzuchowie? byłabym wdzięczna za jakieś opnie.

Gość gość
Witam, zdecydowanie nie polecam Chaty Staropolskiej w Mszanie!!! Jedzenie okropne, drogo!! i bardzo okrojone, tłusto....zamawiając korytko miałam wrażenie, że otrzymałam jakieś resztki z imprezy, miał być chrupiący kurczak, a było udko bez panierki i w dodatku w kawałkach....pstrąg rozwalony smażony na oleju a nie na maśle, bez czosnku i czuć było sam glon :(, miała być sola a był mintaj....pieczeń staropolska zamieniła się na łódki z kurczaka z serem....makabra. Korzystam z usług wielu restauracji i powiem szczerze, że dla mnie to żenada!!!! Płacąc niemałe pieniądze za te dania, oczekuje się, że będzie to smaczne i zgodne z opisem. Tyle o jedzeniu, co do obsługi to też wiele pozostaje do życzenia, szczególnie kucharz, któremu nic nie pasuje i wydziera się na całą restaurację. Pani Kelnerka nic nie wie " bo się uczy" i w rezultacie popsuła całe zamówienie....bądź mądry i pisz wiersze :O Pozdrawiam!!

Gość ~Ewka~
Słyszałam że na weselu w Chacie Staropolskiej jedzenie było bardzo dobre, dlatego martwi mnie co piszesz o krycie zamówionym w tej restauracji. Znajomi mieli wesele w tamtym roku i byli bardzo zadowoleni, czyżby przez niecały rok tak popsuło się jedzenie? Jeśli ktoś miał wesele w tym roku proszę o podzielenie się opinią.

Gość gość
Witam. Czy może ktoś polecić Wrzosy w Radlinie?

Gość gość
Ja polecam zajazd cyganek miałam wesele tam ja a później moja siostra. Jedzenie pyszne a obsługa rewelacja! Tort, kruche ciastka z cenie naprawdę super. Powiem szczerze jeśli ktoś pisze negatywne opinie to pewnie konkurencja bo byłam tam nie tylko na jednym weselu.

Gość gość
Jedzenie w Cyganku jest dobre, ale obejście pozostawia wiele do życzenia...

Gość stały klient cyganka
Wczoraj byłem na obiedzie i właśnie remontowane jest jak to nazwałeś obejście.Z tylu budynku powstaje nowy ogród koparka wszystko przekopała, pytałem o co chodzi to barmanka wyjaśniła że robią remont ogrodu a niebawem sali.

Gość gość
hahaha, ten profil schodzi na psy. ja nie wiem czy tu ktos z tej ANNY odpisuje???? tylko po co???? czasami lepiej sie z godnoscia przyznac do bledow. a co do chaotycznosci to co goscie maja do niej skoro to osby serwujace na stol podaja gorzej jak psu miske... przykre ale prawdziwe.

Gość była pracownica cyganka
Jeśli chodzi o tą Annę nie mogę się wypowiadać ale w cyganku córka szefa obsługuje i ona wszystkiego dopilnuje jest bardzo wymagająca i wszystko musi być na swoim miejscu, ja przyznaję nie dałam rady było ciężko...

Gość gość
to ja juz bym tam nie robiła imprezy,pewnie ta córka na ręce patrzy a sama leci w bambuko

Gość była pracownica cyganka
Byś się zdziwiła bo pracuje tak samo ciężko jak reszta

Gość anonimek 2014
witam jeśli mogę polecić salę to Wrzosy w Radlinie....jedzenie bajka jeśli chodzi o oprawę muzyczną to Grupa wokalna Draco 4 mega wokale ....gorąco polecam.

Gość kasiula149
Szukam DJ na wesele?Moze ktoś kogos polecić?

Gość gość
Ja polecam zdecydowanie Kargola :) Czy ktoś słyszał coś o Paradise w Żorach ? Jak jedzenie, obsługa, itp?

Gość gość
Szukasz sali weselnej w Jastrzębiu? Na jednej stronie znajdziesz obiekty z Jastrzębia i okolic www.gdziewesele.pl/Jastrzebie-Zdroj/ dzięki opinią klientów znajdziesz ten idealny lokal na wesele w którym zorganizujesz cudowne i pięne przyjęcie. W naszym katalogu są jedynie te najlepsze domy weselne, które zorganizowały już niejedno wyjątkowe wesele oraz te sale weselne które dopiero powstały bądź powstają, ale dzięki sowojej wyjątkowości mogą stać się miejscem godnym polecenia w przyszłości. Wesele w Jastrzębiu nie musi być trudne do zorganizowania dzięki informacjom zawartym w prezentacjach masz pewność że na znajdziesz wszystko to co ci jest konieczne do podjęcia dobrej decyzji. Domy weselne, sale weselne w Jastrzebiu tylko na www.gdziewesele.pl/Jastrzebie-Zdroj/

Gość gość
O pradise nie moge nic powiedzieć,ale w Żorach byłam na weselu w Paszkówce,Rojance i Wenecji.Wszystkie 3 fajne sale ,fajny klimat ,dobre jedzenie i miła obsługa

Gość gość
Organizuje wesele w Paradise, słyszałam od znajomych, którzy byli tam na przyjęciu że jedzenie super, obsługa również i do niczego nie można sie przyczepić. mam nadzieje że będzie w porządku :)

Gość gość
czy ktoś coś słyszał o zespole Savoy z Rybnika? Proszę o opinie i z góry dziękuje za odpowiedź.