Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość gość
A jakie opinie na temat Zamku w Chałupkach?

Gość gość
Proszę o opinie o lokalu Astoria w Mszanie :) Jakie jedzenie, kontakt z właścicielem...z góry dziękuję!

Gość Karola9222
Odsprzedam termin wesela w domu przyjęć EWA Piece 15-16 maj 2015 ( piątek-sobota) Wpłacona zaliczka 1500zł. Ja wraz z narzeczonym niestety musimy zrezygnować bo sala dla nas jest za daleko, mieszkam kolo Pszczyny a to jednak kawałek drogi. Bardzo polecam bo lokal jest piękny:-) więcej inf Karola9222@poczta.fm

Gość gość
Prosze o opinie o zespole phoenix band:)

Gość gość
Ten wątek dotyczy sal weselnych. Zespoly weselne sa w innym.

Gość gość
Witam, Odstąpię termin wesela 05.09.2015 w domu przyjęć "Sawana" w Świerklanach. Bardzo bogate i pyszne menu, napoje bez ograniczeń, tort i ciasta także w cenie! Sala i obejście wokół eleganckie i zadbane. Właściciele mili a obsługa na wysokim poziomie - wiem, bo miałam okazję bawić się tam już na weselu i naprawdę polecam, zresztą na forum był już poruszany temat tej sali i też była polecana. Zależy nam na zwrocie wpłaconej zaliczki w kwocie 500 zł. Więcej informacji mailowo madziorek_s@poczta.fm PS. Bardzo dobry i znany w regionie zespół muzyczny też z możliwością odstąpienia

Gość gość
Polecam Astorię !! Najważniejsze to to, że jedzenia jest bardzo dużo i bardzo dobre. Nie zostaniesz oszukana. Sala nowa piękna. W starej tez nie jest źle....

Gość gość lient
Dom Weselny CONTRA w Wodzisławiu - Byłem w tym lokalu w dniu wczorajszym na zabawie Sylwestrowej i powiem szczerze jestem bardzo rozczarowany. Sylwester z racji, iż to ta wyjątkowa noc w roku nie jest tani więc ostatnią rzeczą jakiej się spodziewałem to że będą odczuwalne jakiekolwiek oszczędności - kolacja miała być na 19:00 - a my dostaliśmy jedzenie po 20:00 w dodatku już zimne mięsa. Wniosek prosty za mało obsługi lub zbyt wolna no ale żeby dać na pierwszą kolację Klientom zimne jedzenie? Zimna płyta najskromniejsza jaką kiedykolwiek widziałem. Druga ciepła kolacja - strogonoff - starczyło dla co drugiej osoby przy stoliku... Szefostwo chyba miało nadzieję że o 2:00 już nikogo nie będzie... Jestem bardzo rozczarowany

Gość gość
Witam, czy miał Ktoś wesele albo był w Annie w Gorzyczkach, prosze o szczere opinie

Gość gość
Witam potrzebuje rzetelnych opini o Astoria w Mszanej chodzi o mniejszą sale? jakie jedzenie, ciasta ,tort i czy faktycznie wesele w tym lokalu trzeba wcześniej kończyć?

Gość gość
Słyszałam od sąsiadki,że Anna w Gorzyczkach rewelacja, jedzenie na weselu super.Ale co do pokoi to goście czuli się jak na rekolekcjach:)) tyle na ścian świętości

Gość gość
Czy polecacie zespół Złote Struny? Jaki mają repetuar? Zależy mi żeby zespół oprócz disco polo, biesiadnych, nowych hitów grał również stare przeboje typu George Baker, Saragossa band, Bony m, Jonny Nash

Gość szeburweidoun1976ulqla
No, ja właśnie też słyszałam pochlebne opinie o wiktorii i chyba zdecyduje się na ten lokal. A gdzie to jest ten Bar przystanek? W Świerklanach może? Jasne http://tombstonehistorians.com/yourls/8

Gość gość
Ewa w piecach byłam parę razy na imprezie urodzinowej jedzenie smaczne, sala bardzo ładna. U Danusi wesele dwudniowe pytałam się i było drogo brak gwarancji ceny, byłam tam na weselu nie było się do czego przyczepić. Bravo w Tworkowie sala super jedzenie bardzo dobre mimo małego minusu że wzięłam sobie dość grubego devolaya i był w środku niedopieczony ;/ ale to w każdej restauracji może się zdarzyć, pomimo tego bardzo mi się podobało. Ja wybrałam Arkę w Jankowicach.

Gość dutorrosscam1983vxllk
Na bogoczowcu jest Agata. Sala może nie jest najpiękniejsza, ale jedzenia bardzo dużo i smaczne. I tanio. O dąbrówce, Retro słyszałam same nie pochlebne opinie. I jest drogo. W czarnym rycerzu też drogo. Jasne http://www.maxonu.com/23

Gość edilalnuar1981mdugj
aha, restauracja Brawo w Tworkowie też jest śliczna - byłam oglądać na żywo, ale przegrała z Iglicą Jasne http://s.haza.fr/r

Gość gość
Ja miałam wesele w Astorii w mniejszej sali, wesele na około 70 osób. Rewelacja. Najważniejsze to jedzenie, na weselu nie może go braknąć, a w Astorii mają go na prawdę dużo i jest dobre. Co ważne, kelnerki non stop coś donosiły, więc stół był cały czas pełny. Torty też były bardzo dobre, różnego rodzaju, ja miała 3 i wystarczyło jeszcze na kilka dni po weselu :) Za niewygórowaną cene polecam w 100 % Gdybym miała jeszcze raz robić weselicho, to też raczej tam :)

Gość PaulaRobert
Z calego serca polecam Restauracje Dom Retro. Mielismy wesele w pazdzierniku 2014, wraz z pokojami w Dabrowce. Swietna obsluga, przesympatyczni usmiechnieci Kelnerzy do ostatniego goscia. Pyszne jedzenie. Swietny kontakt i z p. Manager i z p. Wlasciciel. Serdecznie polecam i dziekujemy za wspaniala impreze:)

Gość gość
polecam dom przyjec eden w lyskach.mila osluga,jedzenie podane na czas,i najwazniejsze ze pyszne

Gość gość
Nikt nie zna zespołu złote struny???! Proszę o opinie

Gość gość
Po co to pytanie jak odpowiada ciebie cena oraz repertuar to podpisuj umowe jak dla mnle sa za drodzy

Gość gośćwerka
Witam Podzielę się z państwem swoją opinią na temat Wiktorii w Skrzyszowie Miałam tam wesele i niestety porażka nie mam tu na myśli organizacji czy też gości wszystko ok Przed weselem miła pani właścicielka mówi wszystko co chcecie jak chcecie itd żadnej zaliczki zapłata po I tu się zaczęło Nie mając wstępnej umowy cena za osobę wzrosła fakt liczyliśmy się z tym ale nie aż tyle Bo i za co obiad spóżniony a co za tym idzie reszta też A wszystko było omówione Niestety podczas zabawy dochodziły nas słuchy że kawa to Lura mięsa i wędliny nie najświeższe Owszem chcieliśmy wyjaśnień ale nie było tej miłej pani Panie z kuchni tylko ramionami wzruszały To szefowa Nie zostawiłam tej sprawy bo było tam jeszcze wiele innych uchybień ze strony tej miłej pani Mogłabym długo wyliczać Nie polecę tego lokalu nigdy i nikomu i mam nadzieje że ta miła pani nigdy nie stanie na mojej drodze

Gość gośćwerka
Witam Podzielę się z państwem swoją opinią na temat Wiktorii w Skrzyszowie Miałam tam wesele i niestety porażka nie mam tu na myśli organizacji czy też gości wszystko ok Przed weselem miła pani właścicielka mówi wszystko co chcecie jak chcecie itd żadnej zaliczki zapłata po I tu się zaczęło Nie mając wstępnej umowy cena za osobę wzrosła fakt liczyliśmy się z tym ale nie aż tyle Bo i za co obiad spóżniony a co za tym idzie reszta też A wszystko było omówione Niestety podczas zabawy dochodziły nas słuchy że kawa to Lura mięsa i wędliny nie najświeższe Owszem chcieliśmy wyjaśnień ale nie było tej miłej pani Panie z kuchni tylko ramionami wzruszały To szefowa Nie zostawiłam tej sprawy bo było tam jeszcze wiele innych uchybień ze strony tej miłej pani Mogłabym długo wyliczać Nie polecę tego lokalu nigdy i nikomu i mam nadzieje że ta miła pani nigdy nie stanie na mojej drodze

Gość gość
ale w ten link wejsc sie nie da

Gość gość
bo tej sali juz nie ma ,zniknela ha h aha