Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość gość
jak to?

Gość Pszowianka
Polecam "Karina" w Pszowie oraz "Leśniczówka dom weselny" w Wodzisławiu ! :)

Gość gość
Witam serdecznie. Rozważam wybór Pałacu Borynia jako sali weselnej. Czy ktoś posiada jakieś informacje na temat tego miejsca, obsługi, potraw?? Może ktoś był tam na jakieś imprezie, mógłby się wypowiedziec?? Pozdrawiam.

Gość gość
A może znajdzie się ktoś tak dobry i pożyczy płytę z wesela z udziałem zespołu złote struny ?

Gość gość
Daj sobie spo, oj z tym zespolem naprawde sa zespoly lepsze

Gość gość
Bardzo prosze o aktualne informacje na temat Wiktorii w Skrzyszowie!

Gość gość
Witam,był Ktoś na weselu w Gorzyczkach w Annie? Jak jedzenie,obsługa prosze o opinie

Gość gość
Polecam

Gość Gość weselny z Anny
Ja też jak najbardziej polecam - wszystkona najwyższym poziomie. :)

Gość gość
Ja również słyszałam pozytywną opinie o Annie. A ilość jedzenia zależy od tego jaki pakiet sobie weźmiesz.

Gość gość
Ja miałam najtańszy pakiet a jedzenia nie można było przejeść - po prostu ryb w tym pakiecie nie było. Wiem tylko ze idą na ręke i jak sobie chcesz cos domówić itp. to nie ma problemu. Ale jedzenia Ci nie braknie - będziesz je miesiacami wyciagac z zamrazarki :D

Gość gość
A ja poproszę o aktualne informacje o Astorii :)

Gość gość
Byłam tam na weselu jako delegacja i szczerze za tą cenę to ilość jedzenia nie powala, zespół był z perkusją i akustyka w nowej sali była kiepska.

Gość gość
A może ma ktoś opinie na temat dom przyjęć paradise? Rogozna. Jedzenie, obsługa.

Gość gość
Jeśli chodzi o Astorię to słyszałam same pozytywne opinie a trochę ich się naczytałam. Rozmawiałam też z osobą która organizowała wesele w 2014 r i była bardzo zadowolona. Cena atrakcyjna, menu również. Sama mam zarezerwowane wesele w przyszłym roku i mam nadzieję że będzie wszystko w porządku :)

Gość gość
Witam. Poszukuję namiar ów na dj'a który gra w Anielskim Młynie w Pogrzebieniu (dj z polecenia szefowej). Proszę o kontakt : monisia1987i@o2.pl

Gość gość
Poszukuję informacji na temat domu przyjęć "AGATA" na Bożej Górze Prawej w Jastrzębiu. Bardzo Proszę o informację jeśli ktoś tam miał wesele lub był tam na przyjęciu.. W internecie nie można znaleźć żadnej opini na ich temat.

Gość gość
Witam serdecznie, czy ktoś orientuje się jak jest z pokojami dla gości weselnych w Annie w Gorzyczkach.Może ktoś wynajmował , jaka cena za dobę?

Gość gość
Z tego co wiem to na dzień dzisiejszy 70zł za osobe ze śniadaniem.

Gość gość
Dzięki za odp. Kurcze nie wiem jak w innych ale wydaje mi się,że troche drogo, jak myślicie? Może się myle. Podoba mi się Anna ale mam troche gości na weselu z noclegami.Jak u Was to wyglądało z przyjezdnymi:))

Gość gość
Cena nie jest aż taka straszna :) Chociaż są miejsca, gdzie nocleg jest tańszy, np. w Zajeździe u Danusi w Jankowicach cena za osobę wynosi 50 zł (taniej jest liczone za dostawki, chyba 40 czy 30 zł), w Gościńcu Wodzisławskim (też cena ok. 50 zł), w Capitolu w Stanowicach (dodatkowo mają fajną promocję na wesele all inclusive za 144 zł/os.), Zajazd Mat w Bełku (40 zł/os), czy Złota Iglica w Pogrzebieniu (ok. 50 zł)

Gość gość
Czy to są ceny ze śniadaniem?

Gość gość
Podobno Anna współpracuje z jakimś Dworkiem który jest niedaleko lokalu - pomieści około 40 osób na nocleg a nocleg kosztuje chyba około 40zł - jesli ktos ma za drogo w Annie. Koleżanka która robiła tam wesele mówiła mi o tym bo miała noclegi w Annie i w tym Dworku.

Gość gość
Z powodu zmiany sali na bliższą od miejsca zamieszkania odstąpię termin w domu przyjęć Premium w Radlinie - 16.10.2015 - piątek. Zaliczka w wys. 1000zł wpłacona, umowa zawarta na wesele jednodniowe 190zł/os. Sala jest piękna, a jedzenia duuuużo i bardzo smaczne :-) Polecam kontakt - annamariawoj@o2.pl

Gość gość
????

Gość gość
Witam, mieszkam poza granicami Pl i dopiero w sierpniu będę miała możliwość obejrzenia sal. Czy myślicie ze znajdę jeszcze coś na 2016? Ok 70 osób w jastrzebiu ? Jestem przerażona tym co znajduje bo chyba nigdzie nie ma juz terminów, mam 31 lat, i nie chciałabym ślubu w 2017, juz widzę te opinie ludzi do okoła ze jestem na to za stara, juz teraz to słyszę. A wolałaby na własnym ślubie nie płakać. W ogole moze jakaś Panie która ma swój wielki dzien za soba mogłaby coś polecić, za co i jak sie zabrać zeby wszystko w miarę sprawni poszło? Boje sie se tego wszystkiego nie ogarniemy...

Gość gość
Ja też szukałam sal będąc za granicą :) Najlepiej napisz e-maile do tych co Ci się podobają i zapytaj o możliwość tymczasowej rezerwacji aż do przyjazdu :) Ja obdzwoniłam chyba z 6 sal będąc za granicą i w 5 właściciele zgodzili się przytrzymać mi termin dopóki nie przyjadę i ich nie zobaczę :) I wszystkie 5 sal było w okolicach Wodzisławia - Rybnika.

Gość gość
Poza tym w naszych okolicach jest tyle sal, że wątpię, że żadna sala nie ma wolnych terminów :P w szczególności w okresie poza wakacyjnym, np. kwiecień czy listopad... Najlepiej zamejluj i popytaj :)

Gość gość
Ja też załatwiałem salę mailowo. Najbardziej profesjonalnie do tego podszedł menager z Lesnej Perły w Radlinie. Ja akurat sale już znałem bo byłem tam wcześniej na weselu. Całość załatwiliśmy mailowo łącznie z podpisaniem umowy. Przyjechaliśmy tydzień przed weselem i dograliśmy menu. Wesele było bardzo udane.

Gość gość
Zobaczenie sali tydzień przed ślubem i załatwienie umowy mailowy a wstępna rezerwacja do czasu możliwości zobaczenia sali to jak dla mnie ogromna różnica... Ale co ja tam wiem :P Osobiście nie podpisałabym umowy przed zobaczeniem sali. Jako gość nie zwraca się na wiele szczegółów uwagi, więc nie wyobrażam sobie kupowania przysłowiowego kota w worku :P