Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askolov

odegrałam się troche na kochance...

Polecane posty

Gość askolove
byliśmy normalnym małżeństwem, był sex, rozmowy, wspólne plany... nic nie wskazywało ze mężowi odbije nagle na punkcie innej kobiety moje małżeństwo nie było na papierze było prawdziwe, pamietam jak rok temu mąż mówił o dziecku, bo planowaliśmy dziecko, gdyby całkiem mnie nie kochał nie myslałby o powiekszeniu rodziny... i nagle pojawia sie ona, mąż zaangażował sie i postanowił rozwieść dla niej, ona jest winna tego rozwodu męza też winię nie myślcie że tylko na kochance odbijam wszystko, w koncu to on ślubował mi wierność a nie obca kobieta, ale sprawa jest taka ze ja wsrod znajomych męża nie bede się ośmieszać bo to też moi znajomi, otoczenie bższe i dalsze kochanki męża mi zwisa bo ona jest z innego miasta, ci ludzie do ktorych posłałam meile zreszta cenzuralne może i pośmieją sie ale wirtualnie bo na ulicy ich nie spotkam a wśród niektorych znajomych tej flądry zasia łam ziarno niepewności, ze moze to prawda, moze miala romans z zonatym

Gość wanda co nie chciala niemca 12
widocznie tak bylo tylko z Twojego mpunktu a nie z jego,wg Ciebie malzenstwo bylo udane,a on sadzil inaczej,sadze ze sama siebie osmieszylas ,pokazalas brak klasy i w sumie wyszlas na malo wqrtosciowa babe,a ona?ma Cie gdzies,pouzywala z Twoim mezem i w sumie wyszla na osobe bardziej ciekawsza i atrakcyjniejsza od Ciebie...wspolczuje Ci,ja bym teraz na Twoim miejscu wyjechala gdzies,jak mozna az tak sie osmieszyc

widocznie tak bylo tylko z Twojego mpunktu a nie z jego,wg Ciebie malzenstwo bylo udane,a on sadzil inaczej,sadze ze sama siebie osmieszylas ,pokazalas brak klasy i w sumie wyszlas na malo wqrtosciowa babe,a ona?ma Cie gdzies,pouzywala z Twoim mezem i w sumie wyszla na osobe bardziej ciekawsza i atrakcyjniejsza od Ciebie...wspolczuje Ci,ja bym teraz na Twoim miejscu wyjechala gdzies,jak mozna az tak sie osmieszyc

Gość aurorasnow
a dlaczego uważacie, ze to kochanka rozbija małżeństwo? co, ona wam wiernośc i uczciwosć przysiegała czy mąż? jak facet lata za babką jak kot z pecherzem, w dupie mając swoją żonę to dlaczego psy wieszać na tej kobiecie? jej też sie coś od życia należy :P a już niektórzy to mają takie charakterki, że jak jedna nie zechce, to będzie latał za inną i w końcu któraś zostanie jego kochanką. i bynajmniej nie ma tu żadnj winy kochanki :P

Gość askolov
poza tym porozsyłałam też zdjęcia mojego sromu tuż po kuracji przeciw grzybicznej ( clotrimazolum ) i nikt nie odpisał, nawet jej brat - lekarz. A myslałam, ze może jednak zechce mnie przebadać transwaginalnie.

dlatego że tak juz jest w naturze że kochanek czy kochanka jest rywalem maż czy żona zdobyczą - tylko walczyć trzeba umieć

Gość aurorasnow
"wśród niektorych znajomych tej flądry zasia łam ziarno niepewności, ze moze to prawda, moze miala romans z zonatym" a co komu do tego z kim kto ma romans? no chyba, ze się mieszka w jakiejś wsi i nikt nie ma ciekawszego zajęcia niż plotki o kimś innym :P a tak swoja drogą, to musiałaś yć bardzo zdesperowana, ze do wsyztskich chciało ci się wysyłać wiaodmości :P

Gość askolov
ku mojemu nieszczęściu ;)

wiesz...rzeczywiscie musialas byc bardzo zdesperowana,wspolczuje glupoty:O a swoja droga nie dziwie sie,ze maz Cie zdradzal..cos z glowa masz nie tak:O

Gość widać to tobie ta kochanka
(a raczej mąż) krwi napsuła, bo od paru dni siedzisz na tym topicu i jak tylko pojawią sie jakieś odpowiedzi jak matrę wypisujesz to samo może do rozprawy rozwodowej się przygotuj zamiast się pierdołami i urojonymi zemstami zajmować swoją drogą coś często podkreślasz że jesteś jeszcze przed rozwodem. czyżby jakieś złudzenia że jednak się nie odbędzie? zmartwię cię - po tym numerze jeśli ktokolwiek miał jakieś wątpliwości to już ich nie ma (mam tu w szczególności na myśli twojego męża) i nie zdziw się jak zobaczysz jakiegoś wirtualnego ludzika z naszej klasy w sądzie jako świadka na waszej sprawie rozwodowej - bo każda ze stron może sobie zawezwać kogokolwiek - a wciągając 98 ludzi w swoje sprawy uczyniłaś ich świadkami i raczej nie będą świadczyć na twoją korzyść skoro to JEJ znajomi

Gość przecież i tak by się
wydało, jeśli on sie dla niej rozwodzi z tobą :o

Gość decyzję
och jaka biedna ta kochanka , jak wspaniale wszyscy jej współczucie ;), normalnie żona jeszcze kwiaty powinna jej posłać z zyczeniami czy co ??? każdy z nas jest człowiekiem , każdy w emocjach robi cos głupiego , każda zdradzona czy porzucona pala zemstą i jest to ludzkie i normlane. Ktoś wyzej napisał że małżeństwo dla meża było widocznie nieudane bo odszedł, heheheh to co autorka miała bycwróżką , jasnowidz ma na czole wypisane , skoro nieżle sie kamuflował to i nie widziała. Dla mnie osobiście mniejszym wstydem jest zrobic jakby nie było głupote pod wpływem emocji , niż wiedzieć że moi znajomi wiedzą komu nadstawiam tyłka. Acha , i dla mnie osobiście ma znaczenie czy wśród moich przyjaciół lub koleżanek są zdradzacze czy też kochanki, nie musze zmuszać siedo konatku z kimś kogo nie szanuję. Skoro wy sie tak oburzacie to i znajomi będą gorąco dyskutować ;)

Gość taka prawda
dobrze dziwce, jakby każda zdradzona tępiła te kur.wy to każda następna by się zastanowiła zanim by zrobiła z siebie najgorszy typ kobiety: "kochankę żonatego" FUJ :O To samo bym mężulkowi zrobiła. Cały świat by się dowiedział o jego zdradzie, bo do tego trzeba dwojga.

Bardzo dobrze zrobilas...sam juz podobnie rozwiazalem 2 takie sprawy :D. Panie - kochanki powinny sie do tego przyznawac przed wszystkimi, a jesli nie, to trzeba im pomoc... :D. Polowki z dwoch malzenstw poinformowalem, ze ich partnerzy zdradzaja...i tak nalezalo zrobic, tylko kretyn i pseudoprzyjaciel bedzie klamal na taki temat.

HAHA , BARDZO DOBRZE SUCE !!!!!! I NIE MYŚLCIE , ze sie nie podpisze !

Gość jeszcze sie tam żagiel bieli
to załosne co zrobiłaś

Gość a on nie ma rozumu
zastanów sie kobieto nad sobą, gdzie twoja godnosc? skończyłaś pewnie tylko podstawówkę na twoim miejscu bałbym sie, że wytoczy ci sprawe, myślisz, że to tak łatwo udowodnić, że ktoś z zewnątrz rozbił twoje małżeństwo, a może oboje byliscie winni? a ona bez trudu udowodni ci, że te wiadomości do jej znajomych zostały wysłane z twojego komputera i że naruszyłaś jej dobra osobiste! swoją drogą chyba cos w tym musi byc, skoro facet sie rozwiódł, w końcu pokazałaś tu, że jesteś wredną babą, licho wie, jak jemu dopiekłaś! trzymam sie z daleka od takich bab!

Gość decyzję
do a on nie ma rozumu to dodatkowo trzymaj sie z daleka od takich mężów ;)

Gość postaw na siebie
jesli facet odszedł do innej, to może czas by układać sobie życie na nowo? Droga Askolov, zemsta i rozpisywanie sie tu nad własnym nieszczesciem nie doprowadzi do niczego dobrego, ale nie dla nich, ale dla ciebie. Najbardziej szkodzisz sobie. Oni zapewne już zapomnieli o tym co napisałaś do jej znajomych a ty sama pogrązasz sie tylko i nie pozwalasz sobie zapomnieć o tym wszystkim! Jak wyglądałabyś w oczach swojego męża gdybyś pokazała mu na ile cie stać? Szanowałby cie a teraz na pewno tylko przeknał sie że dobrze zrobił. Pokaż mu jaką jesteś kobietą, ale przede wszystkim zrób to dla siebie. nie zaślepiaj sie nienawiścia, tylko zyj i ciesz sie życiem.

Gość askolov
ta ostatnia wypowiedź podoba mi się najbardziej, to dobre rady wiecie co kochani, dzieki za wpisy, ciesze sie że mój topik sie tak ładnie rozwija, ale niestety opuszczam ten topik i przenoszę się do innego, pozdrawiam wszystkich którzy wypowiedzieli się w dyskusji, pa! Trzymajcie się. Zaczynam żyć swoim życiem i wiem jedno, jestem wartościowym człowiekiem i mądrą kobietą choć każdemu zdarza się zrobić coś głupiego, tak naprawde to nie życzę nikomu rozwodu, straszna trauma, mam nadzieję, że już niedługo będę to miała za sobą....

Gość simonkaxxxxxx
wspolczuje,ale w 99 procentach sama jestes sobie winna

Gość speeeeeeeeeeeeeljddd
facet się cieszy, że odszedl od takiej porąbanej baby

Gość mój do mnie przyszedł
po podoba si ę tak dalej[głownie ona, bo on ma mnie]-wspólczuję i nie zazdroszczę sytuacji, jak macie jeszcze dzieci - baba się odegra na Tobie!!!

Gość trudno jest przegrywać
wiem to po sobie... ale On nie jest moim niewolnikiem, chce odejść, toć go siłą nie zatrzymam...takie sytuacje się zdarzają, lepiej niech odedzie...

Gość ktosiaaaaaaa
sdama rozbilam malzenstwo

Gość babababbabaaaaaaaaaaaaaaaa
dziwi mnie że od porzuconej i pokrzywdzonej żony której mąż i kochanka zniszczyli życie wymaga się aby była kulturalna i stabilna emocjonalnie, dużo mówi się o godności osobistej, tak tak to juz słyszałam ta godność to dla kochanki nic innego njak przyzwolenie aby sobie romansowała i hasała z męzem jeszcze przed rozwodem!

Gość jakzyc
przez takie jak ty rozpadaj asie małżenstwa... Ja musialem zrezygnowac z klasy bo mialem masakre... Kolezanka napisała mi mił komentarz...\"fajnie wyglądasz, prawie nic się nie zmieniasz i masz cudowną rodzine\". To żona pojechała z nią jak z gównem... nie rozumiem was kobiety....! Albo jatak żle wygladam albo ta rodzina nie jest cudowna. I wszystko na temat ! Nasz kalsa jest jak rodzina - tylko ze patalogiczna!

Gość Zdradzana narzeczona
A ja to co mam zrobić, mam z nim dzieci i jestem w ciąży i jeszcze sie nie pobraliśmy a on w beszczelny sposób zdradza mnie z jakąś pustą dziewczyną, bo ona mówi :zajebiste: a ja takich słów nie używam? Ludzie ratunku ! On mieszka u mnie i nie chce mnie zostawić , wprost przeciwne che zabrać mi jeszcze dzieci szok

Gość Minime
A ja powoli odgrywam się na byłym mężu mam gdzieś jego nową laskę dla której porzucił rodzinę z dnia na dzień - nie ta to inna się pojawi za jaikś czas - to on miał zoobowiązania. Też rozumiem dziewczyny, które odegrały się na kochance w sposób dosadny. Jednak zemsta jest najlepsza przemyślana i serwowana na zimno. Nie mam tu na myśli unoszenia się honoroem i tzw. "klasy" byłych żon. Pomyślcie jak się odegrać nie zatracając całej siebie w zemście. Mówię wam spisujcie wszystko na kartce gromadźcie dowody i miejcie chłodny umysł - wszystko zaprocentuje ale nie żyjcie zemstą - naszych byłych i ich kochanki i tak to nie obchodzi. I nie myślcie o miłości do ex , k...wa ile można znieść, niech te wszystkie samce, dary dla kobiet (w swoim mniemaniu) wrażliwcy i inne wynalazki dowiedzą się jak to jest się poczuć w naszej sytuacji.