Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eferyta

mój facet przed chwilą przeszedł sam siebie

Polecane posty

Gość gotuję bo lubię
Podszywaczu nie masz mądrych kontrargumentow ,wiec piszesz bzdury o podawaniu butow ...:-)

Gość qwerty25
Mój facet niestety też uważa, ze zupa to nie obiad. Twierdzi, że mięso to siła i energia, a on musi mieć tej energii bardzo dużo (jest żołnierzem zawodowym). Ostanio zrobiłam mu szczawiową, a on po godzinie powiedział: "Kochanie jesli myślisz, ze ta zupka dostarczyła mi wystarczająco dużo energii to się mylisz. Czy zrobiłabyś mi jakieś mięsko?" Ugotowałam mu torebkę ryżu, zrobiłam pierść z kurczaka i surówkę. Nie narzekam na swojego faceta, bo umie on okazac ogromną wdzięcznośc za obiad. Zawsze mówi, ze wszystko było pyszne, a ja jestem cudowna. To mnie motywuje, bo w przeciwnym razie chyba bym zwariowała:)

Gość powiedz mu...
tu nie chodzi o ugotowanie komus zupki, kotleta, golabka, lasagne, czy czegokolwiek innego!!! tylko osoba, ktora ma kogos gleboko gdzies, wylewa przygotowane przez druga osobe danie do kibla!!!!!

Gość zmień faceta i to już
a ja mam dzisiaj tez pomidorową. Mięsko miałam wczoraj a codziennie jeść mięso to niezdrowo. Ja bym się obraziła, no jak tak mozna jeszcze wylał...:( po slubie to Ci ją na twarz wyleje... przykre ale prawdziwe:(

Gość gotuję bo lubię
Mam szacunek do samej siebie i takz emoi domownicy maja szacunek do mnei,ja nie pracuję,wiec nie widze nic w tym dziwnego,.ze gotuje dla moich jedzonko które lubia.

Gość zmień faceta i to już
a ty mu jeszcze kotleta odsmażyłaś... szok

Gość gotuję bo lubię
powidz mu...mnie sie wydaje,ze facet juz nie raz miał zupke na obiad i dlatego tak porywczo postapił z pomidorowa.

kobiety po co wy się tak męczycie? niech facet kupi sobie abonament miesięczny w knajpie- wy będziecie wypoczete a chłop zje porzadny dwudaniowy posiłek

Gość gotuję bo lubię
Doprawdy masz racje :-) tylko,zeby poźniej kobiety nie zdziwiły sie,ze kwiatek na 8 marca dostanie pani pracująca w barze a nie One :-)

Gość hmmm ....................
Jejku co za dyskusje .... ??? co ma do rzeczy, że nie pomidorowa, tylko mięsko, czy coś tam .... ? I wielkie mowy o partnerstwie i szacunku wyrażonym do partnera w postaci wielkiego kotleta .... ? To głupie! Facet to skończony cham ... Mój to się cieszy, jak kawę mu podam .... a jak coś przypadkiem ugotuje, to już święto ... i co? I nic! Okazuje mu jedna z drugą ten szacunek, a potem on nakarmiony, ubrany, wypachniony wyrywa panienki .... eh ... :O Ci panowie wyjątkowo zadbani przez swe towarzyszki życia, najczęściej z nudów szukają innych pań .... Skoro matkę już mają w domu, to szukają "koleżanki do zabaw"....

Nie wiedziałam, ze kwiatek dostaję za gotowanie. A czy jest jakiś przelicznik? Np. - średnio dobre obiady to średnio świeży kwiatek? Jeden kwiatek zamiast bukietu? A tak na serio - szacunek szacunkiem, chamstwo chamstwem, ale człowiek, który by w ten sposób zmarnował JEDZENIE, dostałby ode mnie w pysk. I na pewno nie zastanawiałabym się, co i czy podawać mu przez następny tydzień - a raczej, dokąd się jak najszybciej wynieść. Nie znoszę marnowania jedzenia. Nie toleruję. Tylu ludzi jest głodnych, że to dla mnie grzech większy niż zwykłe chamstwo.

Gość powiedz mu...
hmmm... tez tak uwazam... ale do niektorych niestety to nie dociera, a pozniej budza sie z reka w nocniku, jak juz jest za pozno...

no właśnie ... takim gestem zrobił wiele złego .... Chyba nie należy do przesadnie myślących ...:O A ten przelicznik wielkości kotleta, do uznania, że ktoś jest kobietą, albo nie w Dniu Kobiet, to już w ogółe nie kumam .... :O

Gość normalnie szok
że tak zrobił. ja bym z takim nie była. a tak wogóle to bym chyba sie załamała jakby mój lubił mięcho z ziemnakami - to obieranie!!! Ziemniaków nie jadamy wcale a mięcho sporadycznie.

Pamiętajcie, że jeśli będziecie się bawić w nadgorliwe mamuśki, to on w końcu pójdzie na laski, albo chociaż będzie o nich marzył .... Facet może i kocha swoją matkę, ale bogini seksu w niej nie zobaczy ... No i kocha ją tylko jak matkę .... i raczej nie pożąda ... a przynajmniej nie tak, jak powinien ....

"gotuję bo lubię Amant Wszech Czasów k.odwetowa a Ty jakbyś się zachował gdyby Twoja kobieta nie pracowała a Ty pracowałbyś cięzko na utrzymanie rodziny i ona zamiast dobrego obiadu podstawiła Ci lurę do jedzenia a sama poszła do kompa poklikać? " Nie ma takiej opcji bo już bym stwierdził co ma być przygotowane:P.A jak by było nie to co trzeba to by był brak dyscypliny:P.Do tego możliwe że sam bym robił żarcie:P.

Gość a ja go rozumiem ...
chlop idzie na 2 zmiane a kobita gotuje mu zupe, ktora przeleci mu przez zoladek i nasyci go tylko przez chwile ... a on potrzebuje sil !!!

Właśnie przeszły mnie ciarki po plecach , bo jestem w trakcie gotowania obiadu dla mojego partnera. Na szczęście to nie pomidorowa:D:D:D

i? co rączek nie ma? Co to za praca, że aż tyle sił potrzebuje? Oby tych dostarczonych sił zbytnio nie uaktywniał poza pracą .... :P

Ale jaja... :D Ja mam specyficzną diete i moja luba o tym wie... z zasady sam robie sobie jedzenie... jednak ona czesto dostosowując sie do mojego menu zrobi mi coś fajnego - niekoniecznie skomplikowanego... ja zjem wszystko co mi zrobi, bo nie lubie wydziwiac.. uwazam, ze facet z podniebieniem francuskiego pieska to dupa nie facet.... potrafie docenić dobre żarcie, ale wole by moja kobieta poświęciła czas dla siebie niz ma stac godzinami w kuchni... w gotownie mozna pobawić sie w weekend, zresztą bywa, ze i sam coś fajnego przyrządzić** **małe wyjasnienie: fajne jedzenie, to nie jest schabowy i ziemniaki

komiczne - ciekawa jestem co to za dieta? sportowcem jesteś? Czy to coś innego?

sweet jane ale nie rób tego na odwal sie, bo pół mamusiek-gosposiek z forum zakrzyknie wielkim głosem... tak wielkim, ze nawet Twoj facet to usłyszy... "WYLEJ TO DO KIBLA"!!!!

:) rozumiem .... Kiedy więcej tańczyłam, też uważałam co jem .... Zależało mi najbardziej na mięśniach brzucha ..... (taniec brzucha) ;) A dalecy kuzyni są kulturystami, więc też znam ich kuchnię .... :)

moja dieta jest zasadniczo low carbowa, wiec wielu rzeczy nie jadam, zwłaszcza w tygodniu - w weekend to co innego

eh... aż chce mi się wrócić do tego stylu życia .... rozmarzyłam się .... Człowiek był wtedy taki lekki .... i całkiem inne samopoczucie ... Nie wspomnę o lepszym wyglądzie .... Chociaż teraz tyle pracuje ... że jadam co mi podają.... :(

Gość gotuję bo lubię
Co niektórzy nie wiedza co oznacza partnerswo w zwiazku i gotowanie kojarzy im się z niewolnictwem. To nie zniewolenie jak dogadza sie swoim domownikom kulinarnie.. Czy uwazcie,ze Wasi męzczyźni sa zniewoleni przez Was,ze dogadzaja Wam w jakis sposob. Trzeba nauczyc sie zyc w stadzie. Czy ugowtowanie czegos smacznego i ulubionego dla swojego dziecka też uwazacie za zniewolenie.. A na kwiatek tez trzeba zasłuzyc.. Czy Wy kobiety nie stosujecie czegos takiego jak brak seksu gdy Wasz partner nie sprosta Waszym wymaganiom np.domowym... To,że jestesmy kobeitami nei oznacza ,ze nam sie wszystko nalezy bez jakiegokolwiek wkałdu z naszej str.

Gość asdfdsa
spojrzmy prawdzie w oczy jak ty schabowych nie lubisz to napewno jestes taki amant ze tylek boli (ciebie)

gotuję bo lubię - widzę, że mechanizmy psychologiczne nie są Ci znane ... Trudno ..... nie moja sprawa .... Nie, nie stosuje żadnych "coś za coś" nie prowadzę żadnych statystyk, ani nic w tym rodzaju .... Jest ze mną, bo tego chce .... nie dla obiadu, ani nawet seksu ...