Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona dajka

Zawsze byłam dajką

Polecane posty

Gość Inka0013
Ona dajka Skarbie...??? czy Ty aby jeszcze myślisz nad tym co tu wypisujesz ??? Myśle, że ty masz jakieś zaburzenia emocjonalne, i trzeba było by z Tobą do lekarza. To nie jest żart. Może Twój organizm wytwarza za dużo hormonów i stąd twoje rozjechane i rozchwiane podejście do życia. Nie wiem może Twoja matka gdzieś popełniła błąd w wychowaniu.

nieprzyjemnie sie tu zrobilo.. moje zdanie : nie kazdy facet jest taki sam! to, ze purpurowa łza spotyka takich niedowartosciowanych mezow to nie znaczy, ze to regula. ale oni maja problem ze soba, albo maja zony, ktore nie potrafia z nimi pogadac, poswiecic sie, a pozniej takie zony maja pretensje, ze poszedl to prostytutki.. zalosne! a mezowie maja potrzeby, potrafie zrozumiec. faceci glownie kieruja sie popedem.. niektorzy. ale trzeba przyznac, ze gdyby nie takie jak purpurowa lza przestepczosc wzroslaby o wielki procent :) wyobrazcie sobie co by bylo bez takich agencji etc..? nie mam pytan.

Inka0013 SKARBIE raczej ty się powinnaś leczyć ze swoich kościółkowych zahamowań. Dla mnie seks to tylko przyjemność. Coś komuś daję i coś biorę. Jeśli tobie taka opcja nie odpowiada to mnie to nie obchodzi :>. Przestań mi więc prawić kazania.

Gość mala ***20
dajka ja tam cie rozumioem sama mam podobnie,tez lubie sex a dopoki jestem wolna to korzystam z zycia i mialam juz kilku partnerow.Zal mi tych glupich cnotek ktore nigdy nawet sie nie calowaly albo nie maja pojecia co to sex.A ze jestem zmienna to nie umiem wytrzymac w zwiazku z jednym partnerem,moze dlatego ze nie znalazlam odpowiedniego.Ale gdybym takiego miala to na pewno bym byla mu wierna,i na pewno mial by ze mna dobrze,nie tylko w lozku;-) Kazdy ma swoje zycie,swoje zasady i przestancie sie interesowac nie swoim zyciem i obrazac innych!!!!!Jesli dajka to lubi to jej sprawa,wazne ze jej jest dobrze

mala ***20 Wiesz jeśli się nie całowały to ich sprawa. Tylko po prostu niech nie wyładowują swoich frustracji na dziewczynach, które mają powodzenie i to powodzenie wykorzystują ;)

Gość kazdy robi co uwaza
ani jedni nie maja prawa obrazac drugich ani na odwrot, kazdy wybiera takie zycie jakie mu odpowiada mi moje bardzo odpowiada, uwielbiam seks, ale nie musze sie seksic z wieloma facetami, to moj wybor i innym nic do tego! i vice versa!

Gość egzotycznanarzeczona
Purpurowa Łza ty dziwko stwierdzajac , ze kazdy facet zdradza, zaprzecxzasz prawom logiki, juz ci seks i kurewsko odebrało logiczne myslenie, nie jest to fizycznie mozlwie, zeby "kazdy facet zdarzał", a ze jestes dziwka to obracasz sie w towarzystwie tych co zdradzaja,kazdy sadzi po sobie, ze ciebie facet puscił z torbami,nie znaczy, ze wszytskie laski faceci puszczaja z torbami!!mowisz jak jakis fanatyk !!smiejesz sie z tych fantakykow religijnych,a sama jestes fanatykiem swojej teorii seksualne, ze wszyscy chca cie tylko ruchac buahahahah głupia jestes, starsznie i naiwna zyciowo...ja obracam sie akurat w towarzystwie porzadnym mezczyzn i sama jestem porzadna

Gość Purpurowa Łza
krytyczna narzeczona- walnęłas dziewczyno kulą w płot.. Moj narzeczony teraz patrzy na mnie z gory..zza chmur.. KURWA CZEMU LUDZIE OCENIAJĄ INNYCH NA PODSTAWIE TEGO ZE COS IM SIE WYDAJE?? a swoją drogą.. ja do tych panow nie dzwonie, oni do mnie , ja ich nienamawiam i zawsze przed kazdym spotkaniem rozmawiam z kazdym i kazde spotkanie rozpatruje indywidualnie. I szczerze powiem ze na miejscu tych panow to te ich zony kopnęłabym tam gdzie słonce niedochodzi- ale ja mam oceny jednostronne, zeby powiedziec cos wiecej musiałbym pogadać z zonami w czym tkwi problem ,ze wolą panowie przyjsc do dziwki i jej zapłacic za chwile przyjemnosci. Nie jestem psychologiem . I nie radze nikomu oceniac mojego postepowania!

Pyrpurowa a wiesz czemu oni przychpdzą do dziwki? Dlateg ze do zon maja szacunek i nie chcą im ładowac w tyłek czy spuszczac sie na twarz. A jak sama doskonale wiesz z dziwką można robic wszystko. ps nie oceniam cie.

ty tez oceniasz, innych facetow i obrazasz ich i ich narzeczone piszac sfromułowania typu"wszyscy faceco zdradzaja""czyzbys juz z wszytskimi "spała,?ze to wiesz?to fizycznie niemozlwie, sama oceniasz innych nie znajac ich na podstawie własnych chujowych doswiadczen!! nie wiem co musi zmusic kobiete, zeby stała sie prostytutką?po prostu nie wyobrazam sobie co?moze bys napisałą? cos mały ruch w pracy bo, o 12:00 na kafeterii?czyzbys była jedna wielka prowokacja?

Gość Purpurowa Łza
przybywam z daleka- zapewniam cie ze z dziwka nie mozna wszystkiego zrobić.. ja nie preferuje analnego i nie dalabym sobie zabrudzic twarzy- :) 1.chodze do dermatologa i pielegnuje cere 2. za dobrych kosmetykow uzywam 3. to ze jestem dziwką nieznaczy ze prostaczką..

k**WA CZEMU LUDZIE OCENIAJĄ INNYCH NA PODSTAWIE TEGO ZE COS IM SIE WYDAJE?? sama oceniałas innych facetow piszac, po tym jak ci sie wydaje\ "ze wszyscy faceci zdradzaja"!!! sama sobie zaprzeczasz

Gość Purpurowa Lza
4.chodze po kazdym stosunku do spowiedzi

Gość Purpurowa Łza
egzotycznanarzeczona- WIELKI IGNOR! swoje frustracje wyładuj na zamiataniu ulic. chcesz pogadac- gadaj ze mna kulturalnie- albo wcale.

Gość Purpurowa Łza
juz jakis klonik- .4... dajze sobie spokoj fanatyku religijnny z czworeczką jajeczek zapewne.. Ot.. cena popularnosci , juz mnie klonują!!!

i byłąs bradzo agresywna do inki, tylko dlatego, ze miała inny poglada na swiat niz ty, mniej zbrukany, jestes jak pies ogrodnika, sama nie doswiadczyłąs miłosci i chciałąbys ja innym odebrac.. a powiem, ci ze sa szczesliwe małzenstwa i to bardzo duzo:)ale ty temu zaprzeczasz twierdzac"i tak wszyscy zdradzaja", zeby podniesc sie na duchu, dowartosciowac, ze skoro wszyscy faceci zdradzaja to jednak nie opłaca a sie byc porzadna kobieta lecz dziwka ot takie samo usprawiedliwienie NIE WSZYSCY FACECI ZDRADZAJA!!!!!!!!!!!!!!!!11I KONIEC KROPKA

Gość fanatykzajebisciereligijny
JESTEM FANATYKIEM REGILIJNYM I CO JA JESTEM WG CIEBIE"ZłY" a ty "dobra" bo sie puszczasz, a ja złyt bo mowie zdrowaski i chodze do koscioła:) moralnosc dziwki:)buhahah

nie mozna kulturalnie gadac z kims, kto kurwi sie za pieniadze, w dadtku twierdzi, ze ma monoopol na prawde!!Gowno znasz zycie dziwka!!gowno:) nie wszyscy zdradzaja i to cie pewnie tak wkurza:)

sorki kto napisał brzydkie slowo?bo ja nie?sama przeklinasz:), a ja nie moge tak?moralnosc Kalego normalnie, ale czego sie spodziewac po prostytutce!???

Gość gość
Purpurowa Łza---> pieerdzielisz jak połamana. Stwierdzenia KAZDY, NIKT...ZAWSZE i NIGDY używane są zazwyczaj przez kretynów, którzy nie zdają sobie sprawy, że świat jest troche bardziej skomplikowany niż tylko czarno-biały 🖐️IDz sprzedawać dalej doope za pieniądze i nie mąć w głowach normalnych kobiet, będących w normalnych związkach, gdzie facet kocha, szanuje i nie ma potrzeby łażenia po burdelach, bo wszystko co chce dostaje w domu:o

purpurowa napisałam tak bo wielu moich znajomych korzysta z dziwek i oni własnie tak o tym mówią, że zona to zona a ją należy szanowac i kochac dawac jej oparcie a nie rżnąć do bólu.

Gość Purpurowa Łza
egzotyczna- sama sobie odpowiedziałas Nie opłaca sie byc porzadną.. co wcale nieznaczy,ze niezaznałam miłosci.. kocha sie tylko raz na całe zycie... a teraz pieprze wszystko w czapkę, swiat emocjonalny mnie nie interesuje. Pilnujcie męzow..

Gość psycholog..d.d
ona tak napisałą "ze wszyscy zdradzaja' z frustracji, zeby sie pocieszyc, to normalny mechaniz obronny w psychologii, chce poczuc przez to sie troszke chocby usprawiedliwiona:)bo przeciez skoro, faceci wszyscy sa tacy be, zdradzaja są swiniami, to bycie dziwka przy ich zachowaniu to pikuś:)ładnie sie wybiela:)w ten sposob nasza porostytka i zrzuca całą wine nam mezczyzn..ktorzy WSZYSCY ZDRADZAJA:)BUAHAHA

Gość psycholog..d.d
egzotyczna wcale nie mowiła moja droga Coro Koryntu, ze nie opłaca sie byc porządna(zbytnia inteligencja nie grzeszysz łzo purporowa, kiepsko zajarzyłas, o co jej chodziło).Egzotyczna okazała, sie bardzo inteligetna i przegielejsza od Ciebie, bo zanim, Ty napisałas co myslisz o prostytucji, egzotyczna , po prostu zgadła w jaki sposob myslisz i w jaki jej odpiesz.."Czyli, ze nie opłąca sie byc porzadną", ale egzotyczna nie powiedziałą, z etak mysli, ale powiedziała, ze "to pewnie ty tak rozumujesz i tak sie usprawiedliwiasz":)i zgadłą:)ale nie zajarzyłąs..bo takie abtrahowanie, jest ci obce

Gość Purpurowa Łza
egzotyczna mi nie chodzi o przeklenstwa, tylko o ton i sposob dyskusji ze mną. TY-porzadna czyli lepsza.. ja dziwka- czyli gorsza, bagaz doswiadczen i wiedze na temat męzczyzn. To wy mnie atakujecie.

Gość psycholog..d.d
nie atakujemy, POWIEDZ TERAZ CZY NADAL MYSLISZ, ZE WSZYSCY FACECI ZDRADZAJA BO TAK NAPISAłAS I ZA TO WSZYSCY NA CIEBIE ZAUWAZ NAJECHALI, bo to banał i nieprawda co napisałąs!

Gość psycholog..d.d
Złodziej będzie twierdził, iż nie istnieje uczciwość a kto mówi, że żyje uczciwie ten kłamie. Prostytutka, że nie istnieje miłość, moralność lub wstyd a kto twierdzi, iż jest inaczej jest bigotem. Ateista, że nie ma Boga, bo to co zechciał On o Sobie człowiekowi objawić nie wystarcza do pełnego zrozumienia, empirycznego poznania czy wręcz naukowego udowodnienia przy pomocy posiadanej wiedzy. Wynikiem będzie życie w iluzjach mogące w klinicznych przypadkach doprowadzić do schizofrenii.

Gość Purpurowa Łza
panie psychologu- tak mysle.. i mało mnie obchodzi tok myslenia porzadnych Pan... ja tez kiedys byłam PORZADNA- ale zycie szybko obdarlo mnie ze złudzen

Gość Purpurowa Łza
panie psychologu - bo czyż wszystko nie jest ILUZJĄ??

Gość psycholog..d.d
nie nie wszystko, tylko naiwnym sie tak zdaje i tym co sie tłuamcza ze swoich złych nawykow?czemu nie zmienisz?zawodu?nie chcesz miec dzieci? co na twoi rodzice?znajomi wiedza?co robisz?nie brzydszisz sie sobą?