Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vatuśśs

czy pasjami i wiedzą można zaimponowac kobiecie??

Polecane posty

i teraz do końca dnia mam sobie wyobrażać Twój tyłek i to do tego trzęsący się? Hmmm...wizja całkiem, całkiem :P

a że całkiem...efekt ekstrapolacji na podstawie dostępnych danych ;)

Hi hi, Frk, ja tez jestem duuuża. Czy chcesz się za mną schować?;) Komiczny, ale Ty masz jędrną pupcię raczej a nie otłuszczoną, więc się nie trzęsie. Przynajmniej tak to sobie wyobażam, bo pupci mi, niestety, pokazac nie chciałeś.😭

słodka idiotko ależ chętnie się za Tobą schowam, celem głębokiej penetracji duszy Twej, która pewnie z trudem się w ciele Twojem pomieści, bo piękną jest jako i Twe Ciało, które jeno poprzez sieci meandry, poprzez duszy wibrację, smakować mogę!

Gość znalazłam cię wreszcie
rogacz;)🖐️

oj można, uwielbiam facetów mądrych, od których mogłabym się czegoś nauczyć... Niestety takich jest coraz mniej... :O jeśli chodzi o pasje to jak najbardziej, tylko żeby w pewnym momencie związku nie była ważniejsza ode mnie..

"Komiczny, ale Ty masz jędrną pupcię raczej a nie otłuszczoną, więc się nie trzęsie. Przynajmniej tak to sobie wyobażam, bo pupci mi, niestety, pokazac nie chciałeś" a skąd masz takie dane? coś ostatnio mi sie wydaje, ze ludzie tutaj zbyt wiele o mnie wiedzą.... Ps czesc miłośniczko rogatych :)

Gość drogi penetrator
boskim ciałem :p

:) co tam?

No wiesz, Komiczny, trochę czasu tutaj jednak spędzasz i trudno Cię nie zauważyć. A że ćwiczysz, to chyba każdy wie, czyż nie? Ale i tak nie uprawiasz kafeteryjnego ekshibicjonizmu. Jeszcze.:P

Jako Twój Drobi Penetrator mogę zaimponować Ci umiejętnością prowadzenia sterowca :classic_cool:

musze mniej o sobie pisać....:) a co do miłośniczki rogatych - z czym "co tam"?

"Jako Twój Drobi Penetrator" niby zrobił literówke, ale podprogowo przekazuje, ze ma coś wspolnego z drobiem.... czyli kogutami... cwaniak!

Aaaaaaaaaaaaha! Kobieta mężczyźnie! :D Mnie kobiety imponują skwapliwym wypełnianiem poleceń jednoznacznie erotycznych w formie jak i treści :classic_cool:

Komiczne :D można to też interpretować inaczej z Freudowska zrobił bład w miejscu, który jest jego słaboscią "drobi" czyli drobny czyli mały czyli :D wyjaśniła się fascynacja sterowcami KOMPENSACJA graf Zeppelin miał TAK SAMO :classic_cool:

no jak to z czym, z rogami ;) czy ja rozmawiam z Tobą na inne tematy?:)

Gość do komiczne.................
Komiczne, jesteś z Częstochowy ?

He he, no tak, przedłużać męskość można na różne sposoby.:P A do do skwapliwego wypełniania poleceń, to przeciez nie od dziś wiadomo, że kobieta winna mężczyźnie posłuszna być pod w każdym względem. Tylko tak może czuć sie spełniona.:) Nie wiem, czy powinnam prosić o przykady poleceń.:P

Ja sam się wproszę z przykładem: "a teraz się rozwiąż, nie przerywając intensywnej, ze sie tak wyrażę, "oracji"