Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasza tylda only for girls

DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN KTÓRE MAJĄ PROBLYMY JAKIEGO KOLWIEK RODZAJU!!

Polecane posty

Witam wszystkie dziewczyny. Jeśli macie naście lat i jakiekolwiek problemy czy to związane z chłopakami, szkoła, domem, przyjaciółmi, rodzicami, waszym wyglądem badź też bardziej intymne związane z sexem, waszym ciałem itp to piszcie do mnie a zawsze odpowiem na każde pytanie jak najbardziej szczegółowo jak sie tylko da:) Co prawda nie będę tu na forum ale podaje wam mojego bloga na którym czekam na wasze wiadomości:) Pozdrawiam Serdecznie ~tylda~ Oto adres: http://onlyforgirls-czylimydziewczyny.blog.onet.pl/ jeżeli macie pytania którymi nie chcecie się dzielić z innymi i nie chcecie ich publikacji to podaję również maila czynnego 24h/dobę

I jeszcze jedno nie macie sie czego wstydzić. Nie ma złych pytań każde jest dobre:)

Gość ja też mam pytanie
Czy jak włożę sobie do dupy włączona latarke to będą mi się tajemniczo świeciły oczy?

Od razu powiem że nie mile widziane są głupie żarty. Uważam że nie nalezy smiać sie z żadnego problemu. proponuję aby pisały tosoby tylko POWAŻNE! Bystry Julek możesz jeżeli bedę w stanie CI pomóc to czekam na wiadomość:) Pozdrawiam

Gość ja też mam pytanie
To mam inne pytanie: Dlaczego napisałaś "nie mile" choć zasady ortografii każą pisać "niemile"? Strasznie mnie to ciekawi:)

....zostałem przez rodziców ulepiony z mieszaniny błota i zsiadłego mleka

Hmmm ok to mój ostatni post. Widzę że niektórzy nie traktuja tego powaznie a wrecz podszywają sie za mnie. Co do jednego posta to powiem tak: nie jestem tu po to żeby sprawdzac ortagrafię tylko żeby pomóc tym którzy tego beda chcieli. Jeżeli uwazacie to za podejrzane to przeciez nikt wam nie każe wchodzić na tego bloga bądź cos pisać. Moje intencje są szczere a co sobie myslą o moim topicu niezainteresowani to ich sprawa. Ci to których to kieruje napewno mnie zrozumieja Pozdrawiam tych więcej i mniej zainteresowanych ~tylda~

no ok wszystko juz dobrze. A kim ty jestes zeby udzielac rad? Jestes psychologiem seksuologiem, ginekologiem czy jestes az tak doswiadczona ze wszystko wiesz itd.

Gość ja też mam pytanie
"nie jestem tu po to żeby sprawdzac ortagrafię " Ale ja nie dałam ci nic do sprawdzenia. Pytam tylko, jaki masz cel w robieniu błędów i jak ktoś normalny ma zaufać twojemu osądowi, radzie i mądrości skoro nie potrafisz sklecić kilku zdań bezbłędnie. Bo i gramatyka u ciebie mocno szwankuje:O Jesteś niewiarygodna. Od doradcy wymaga się kompetencji a ty przedstawiłaś sie jako nieuk i tuman:O

Gość ja też mam pytanie
Dupa a nie psycholog. Widziałeś 22 letniego psychologa?

Gość ja też mam pytanie
Dlatego informuję;)