Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz tego nie wytrzymam nie nie

Chyba pojde do agencji, meczy mnie bycie prawiczkiem, chce seksu

Polecane posty

Gość bzdury na kiju
posłużę się analogią: we wschodnich sztukach walki jak tradycyjne karate np. istnieje pojęcie "idealnego ciosu" którym należy zakończyć walkę. Ćwiczy się ten cios i ćwiczy w powietrzu bez przeciwnika albo walka jest "pozorowana". Po "trafieniu" już dalej nic się nie dzieje. W boksie zachodnim cała koncepcja walki oparta jest na kombinacjach - ciosy wykonuje się w seriach, zawodnik jest w ciągłym ruchu. Niektóre stanowią otwarcie (jak np. lewy prosty) do ciosu nokautującego czy też serii ciosów, z których jak jeden nie będzie nokautujący (np. prawy prosty) to po nim następuje kolejny (lewy sierpowy) -ale zakłada się zawsze, że tak może nie być. Sparringi są "na serio". Czy bokser może wygrać walkę pierwszym uderzeniem, czy nawet pierwszą kombinacją? pewnie, ale trafia się to pewnie w jednej walce na ileś tam tysięcy. W starciu boksera z tradycyjnym karateką pieniądze zawsze postawię na boksera :) pozdrawiam

biedna ornitolozka :( zycze ci szczescia dziewczyno i znajdz sobie kogos wartosciowego, kto na ciebie bedzie zaslugiwal. pozdrawiam cieplo

Gość bzdury na kiju
tak Ci się tylko samotny aniołku wydaje - a wiesz czemu? bo Cię jeszcze nikt nie wziął do nieba ;)

ja tam narazie chce czekac na milosc, ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie

Kiedym cię żegnał, usta me milczały, I nie wiedziałem, jakie słowo rzucić, Więc wszystkie słowa przy mnie pozostały, A serce zbiegło i nie chce powrócić. Tyś powitała znów swój domek Biały, Gdzie ci słowiki będą z wiosną nucić, A mnie przedziela świat nieszczęścia cały, Dom mój daleko i nie mogę wrócić. Tak mi boleśnie, żem odszedł bez echa, A jednak lepiej, że żadnym wspomnieniem Twych jasnych marzeń spokoju nie skłócę, Bo tobie jutrznia życia się uśmiecha, A ja z gasnącym żegnam się promieniem I w ciemność idę, i już nie powrócę.

Gość a dlaczego
autorze jak chcesz to idz na dziwki jak masz czekac na niedziewice ao przynajmniej się dobrze zabawisz . a pozatym kobieta łatwiej znajdzie faceta niż na odwrót więc barziej kobieta powinna byc cnotliwa to kobieta decyduje z kim sypia i ona wybiera faceta

Gość do a dlaczego
masz racje, popieram cie

a ja nie :( brzydziła bym sie facetem który sypia z każdą a tym bardziej z jakaś prostytutka :( zero moralności wszyscy tacy są to już nudne:(

Gość dla pawdiczka
to dobre. nauczy się jebać wiadro. jak powie że otarł to będzie szukał miłości a nie otartego uja muje uje no uje. sex to koniec świata prawiczego. prawda?

Gość a dlaczego
i ja autora rozumiem więc niech zrobi co zechce i sie nie przejmuje grunt to nie miec wpadki .kobiety mogą sypiac z kim chcą to my też możemy :classic_cool:

Gość a dlaczego
Samotny_aniołek .... a i tak uważam że faceci są moralniejsi niż dziewczyny :)

a dlaczego.. szczerze powiem ze teraz tak sie zmieniło ze częściej spotkasz cnotliwszego faceta nic cnotliwa dziewczynę wiedzę ile suk mnie otacza....

Gość a dlaczego
Samotny_aniołek ... no widzisz i co powiesz o tych dziewczynach ??? i o facetach

widzisz, ja bym z checia poczekal na milosci, tylko dlaczego, mam czekac, skoro ta kobieta pewnie juz sporo bedzie miala za uszami, seks bez uczucia czy seks na pierwszej randce za soba. dla takiego mam sie oszczedzac?

Gość skad masz ta PEWNOSC
??? Moze po prostu NIE CHCE Ci sie juz czekac???

Gość idź do tej agnecji i już
prawicwo jest sztucznie nadmuchane i niewiele warte. seks z uczuciem niewiele różni się od tego bez...jedynie lepiej czujesz się emocjalnie. seks jest albo udany albo nie - a to bardziej kwestia techniczna, wprawy, doświadczenia, temperamentu, a nie uczucia. poza tym, seks jest okrutnie przereklamowany :O...to naprawdę nic AŻ tak wielkiego jak się na tę chwilę wam wydaje...sama go uprawiam od niedawna, jest przyjemnie - owszem, ale żeby od razu wielkie halo, czy jakaś zmiano PO u mnie nastąpiła - żadna. używaj, szkoda życia.

Gość a dlaczego
czasami można spotkac ładną dziewczyne co jest jeszcze dziewicą ale jest to mały procent:Oale kto wie mówi sie każdy ma takiego partnera na jakiego zasłużył

ja tez bym chcial jakas kochac

Gość a dlaczego
każdy chce kochac i byc kochany :)

Wszyscy chcą kochać, choć nie przyznają się. Tak pięknie jak w kinie, jak we śnie. Wszyscy chcą kochać do utraty tchu, zmysły postradać bezpowrotnie... Choćby raz, jeden jedyny raz.

Gość upupupupupupupupupu
:)

Gość ornitolozka
Ech....fatalny dzis mialam dzien. Po 2 tygodniach separacji gdy myslalam ze on zateskni i wrecz z tesknoty rzuci sie na mnie on mi powiedzial ze separacja utwierdzila go w przekonaniu ze chce byc sam bo sie swietnie tak czuje i mimo ze mnie kocha to wie ze sie za bardzo meczy... Prawiczku seks jest tylko dodatkiem w zwiazku a nie sprawa glowna na ktorej nazlezy wszystko oprzec... Nie mysl tak o tym bo to nic dobrego nie przyniesie...

Gość bzdury na kiju
niezła ściema, tak naprawdę ma Cię gdzieś ale to dobrze, jesteś znowu wolna. Olej sprawę i ciesz się tym :)

Ale Ty człowieku jesteś biedny. Kto Cię tak wychował..?

Samotny Aniołku, jeszcze raz: " Samotny_aniołek Witam dziewczyny dzielą sie na szanujące sie i dzi**i również faceci dzielą sie na popie**olonych debili chcących d**y i na takich którzy szanują dziewczyny i nie ciągną je do łózka nie idź i szanuj siebie i innych a zobaczysz będziesz szczęśliwy " Taaaaaaaak... Jeśli rozumiem jesteś dziewicą..? Ależ to piękne i wzniosłe, dziewica posługująca się wulgaryzmami, celem uzasadnienia wartości dziewictwa Gdy przyjrzeć się bliżej tej wypowiedzi, widać że za prymitywnym językiem ukrywa się prymitywny sposób myślenia. Przykład: "faceci dzielą sie na popie**olonych debili chcących d**y i na takich którzy szanują dziewczyny i nie ciągną je do łózka". Nieuzasadnione (rażące w tym kontekście) użycie wulgaryzmów wynika z myślenia w kategoriach czarno-białych i zupełnego niezrozumienia ludzkiej psychiki i seksualności. Tak oczywiste pragnienie, jak pragnienie zbliżenia seksualnego z osobą, która nas fascynuje, którą darzymy uczuciami, jest kwalifikowane przez autorkę jako przejaw "popie**olenia" i debilizmu". Autorka tych słów, nie dopuszcza innej możliwości, jak tylko brudny stosunek "dzi**i" z "debilem".

Gość tylko prawdziweq
dziewice i prawiczkowie osiągną bramy raju. Natomiast banda popierdolonych grzeszników spłonie w ogniach piekielnych Oczywiśce dziewica musi być: waginalna, oralna, analna, ręczna i piersiasta oraz nie może mieć grzesznych mysli ani przejawiać żadnych innych grzesznych zachowań.