Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka z wawy

JAKĄ MAM DAĆ PENSJE ?

Polecane posty

Gość zośka z wawy

Jak w temacie - jaką dać pensje Panu za prace około 10 godz na stoisku w centrum Warszawy i supermarkecie ? Praca 6 dni.

Gość minimum 2 tys netto

Gość zośka z wawy
mówisz poważnie ? To będzie praca na czarno dla ścisłości. Nie stać mnie na zatrudnianie.

Gość juz nasylam
na Ciebie kontrole:D nie powinnas pisac tego na forum

Gość zośka z wawy
Przecież nie podaje danych. Dlaczego mam nie pisać. Wiadomo, że nikt na stałe nie zatrudni chyba, że wielka firma.

Gość minimum 2 tys netto
innych chcesz poniżać marnymi ochłapami? zastanów sie czy ty byś zapieprzała przez 6 dni w tyg. po 10 godz. za 600 zł na ręke? :-0

Gość zośka z wawy
Ja nie musze zapieprzać bo mam wkład na swój biznes. Inni muszą. Wróc do tematu dobrze ?

Gość hgfghdthggv
nie zatrudniasz ale pracowac bedzie, kasa mu sie nalezy 2000 to odpowiednie wynagrodzenie

Gość ja mysle ze 1200 bedzie ok

Gość zośka z wawy
No nie wiem czy 2 tyś jest odpowiednie. Moje znajome zatrudniają babki na rentach i dają właśnie 600-700zł tylko mi zależy, żeby to był Pan a raczej Panowie i stąd pytanie. Wiadomo, mężczyzna musi zarabiać więcej.

Gość zośka z wawy
Też myślałam o 1200zł. Dzięki.

Gość hgfghdthggv
1200? za stanie za caly dzien? stal tak ktos z was? ja stalam zero chwili dla siebie caly dzien spieprzony i sie uzerac jeszce z kwasna mina kierowniczki, 1200 to mozna dac za siedzenie od 8-16, szukac naiwnego w warszawie heh zycze powodzenia.

Gość bbbbb30
daj temu panu 80 zl dniowki

Gość a niby czemu mężczyzna
MUSI zarabiac więcej????????? własnier w dzien kobiet rząd robił wielkie halo o zrównanie płac kobiet i mężczyzn, a ty z takim czymś wyskakujesz... :o

Gość yliona
Mój mąż zarabia 3,ooozł za ciężką prace fizyczną od 5 rano do 17 . 6 dni w tygodniu a wy mówicie, że 2 tysiące dla kogoś kto będzie tylko stał jak kołek ? 1000zł to maximum !!!

Gość zośka z wawy
Mężczyzna nie będzie po prostu pracował za 600zł jak emerytka lub głupia małolatka rozumiesz ? Tylko kobiety godzą się na coś takiego. Dlatego mężczyzna musi dostać więcej. Inaczej nie przyjdzie.

Gość minimum 2 tys netto
za 1200 też nie przyjdzie :-0

Gość zośka z wawy
Jak nie będzie chętnych zostanie mi samej stać i zaangażować męża, rodzine ... Więcej płacić nie mogę, bo chce zarabiać a nie wydawać na pensje :)

Zośka - powinnaś za taką pracę płacić za godziny. Uczciwą stawką byłoby 5,50 - 6 zł za godzinę. Ja płacę w ten sposób, a zauważ, że jeszcze płacę średnią za urlop, połowę składek zusowskich i dodatkowo po parę groszy z okazji każdych świąt. Nie zatrudniam na czarno. Płacąc więcej masz pewność, że pracownik przywiąże się i nie opuści Cię z dnia na dzień, gdy trafi mu się coś lepszego, a sama wiesz, że ktoś, kto pracuje dłużej wciąga się i pracuje wydajniej. :)

Gość xnl vkfdjb v
ty chcesz zarabiać kosztem innych:o ja zarabiam w sklepie 1200zł. Praca 8h dziennie i dwa dni wolne w tygodniu. I to nie jest Warszawa:o Moim zdaniem powinnaś mu zapłacić przynajmniej 1600zł

Gość napisz coś o nim
to rencista sprzedający na targu czy młody chłopak z wykształceniem i znajomością języków, który obsługuje stoisko na targach? wydaje mi się to dość ważną różnicą.

perla ty chyba ohujalas 5-6 pln za godzine to sie placilo 5 lat temu bez przesady. minimum 10 pln za godzine jesli chcesz miec dobrego pracownika

No to możesz np. sama stać 3 godziny, a potem niech stoi pracownik. Mąż też mógłby trochę postać, jeżeli nie pracuje w innym miejscu. :)

Gość juz nasylam
spoko, moj maz w policji zajmuje sie takimi co to na czarno zatrudniaja:D sprawdza twoje ip i po tobie, wielka "biznesłuman" sie traflia:P

Gość zośka z wawy
Perła. dziekuje za odp. Widzisz mi nie zależy specjalnie na tym, żeby został bo to praca na pare miesięcy sezonowa. Potem i tak zimą będę robić coś innego. Przemyśle to i policze jeszcze co lepsze czy stała pensja czy godziny.

;/ I takim oto głupim sposobem niweczysz walkę kobiet o równe płace ;/ Co to znaczy że facet musi zarabiać więcej ;/ ?? Tylko za to że jest facetem;/ a robić będzie to samo co kobieta na jego miejscu ;/ Cholera to po to kobiety walczą żebyś ty gadała takie bzdury ;/ rzuć firmę i weź się za naukę u dalaj lamy ...problem będzie rozwiązany ;/

Gość zośka z wawy
napisz coś o nim ... obojętnie kto to. Praca na zwyklym stoisku. Może być po podstawówce i siedmiu wyrokach wszystko mi jedno. Aby nie za stary ;)

Gość aurorasnow
ech, zośka głupia jesteś albo po prostu jesteś troll :P ostatnie zdanie mnie rozbroiło :P a jeżeli jesteś prawdziwa (w co wątpię:) to weź zatrudnij jakiegoś renciste czy emeryta na UZ - i będzie legalnie, i nie bedziesz musiała duzo płacić, bo takiej osobie bedzie chodzio o dorobienie a nie o zarobienie. nie licz na to, ze za marne grosze i na czarno pozyskasz sumiennego pracownika.

Gość juz nasylam
PIP sie juz nia zajmie, spokojnie

Gość napisz coś o nim
w takim razie myślę, że 800 zł do 1000 będzie dobrym zarobkiem. możesz spróbować zaproponować mu 600, ale jak się nie zgodzi, to podniesiesz cenę i tyle.