Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggglista

Kto wie, jak Ciii ma na imię?

Polecane posty

Gość ogólnie to jestem zdrowa
tak szczerze to (jak już powstał samouwielbieńczy wątek) ta istotka mnie bawi :), zrównoważone wypowiedzi pełne tolerancji (bo przecież sama jest odmieńcem, niby), pełna wsparcia i twardo stąpająca po ziemi lesbijka, nienawidzi kościoła i ma tak wyważone poglądy, że się nie dobrze robi.

Gość ogólnie to jestem zdrowa
możliwe 🖐️

ogólnie to jestem zdrowa--> nie wiem czy mam to przyjąć jako komplement czy urazę :) nie nienawidzę kościoła :) po prostu ta instytucja nie wydaje mi się uczciwa wręcz przeciwnie ale szanuje to że ktoś wierzy w boga chodzi do kościoła i tak dalej ...skoro mu to pomaga to ok :) a no i to nie jest topik samouwielbieńczy :) nie ja go założyłam :) gdybym chciała wiedzieć co kto o mnie myśli to po prostu założyłabym topik z zapytaniem co o mnie myślicie ...po co miałabym się wysilać i wymyślać jakieś słabego rzędu intrygi :)

Gość fetyszystka
bo słaba z Ciebie prowokatorka? :)

jaruś :) Nie jestem otyła :) ani gruba :) hmmm..zależy co uważasz za laskę :) czy laską jest dla ciebie blondynka obwinięta złotkiem z każdej strony itp. jeśli tak to nie jestem laską na pewno :)

nie jestem prowokatorką :) Nie potrzeba mi niczyjego poklasku moja droga :) więc nie miałabym żadnego celu w zakładaniu topiku o czysto o sobie :)

Gość fetyszystka
po co cel? ważniejszy skutek :) 🖐️

jaki skutek ? gdyby naprawdę interesowało mnie co kto o mnie myśli to bym zapytała :) Widać moja droga mnie nie za bardzo chyba jeszcze znasz :) A i nie wiem co miało znaczyć to "(bo przecież sama jest odmieńcem, niby)" :) wyjaśnij proszę na jakiej podstawie twierdzisz że jestem "odmieńcem" i co to w twoim mniemaniu oznacza :)

no żeby zobaczyć skutek...ale chęć zobaczenia skutku swojego postępowania to też jest chyba jakiś cel ...ja takiego celu nie mam :) wiec nie mam po co zakładać topików o sobie :)

Jaruś więc nie powiem ci że jestem fajną laską :D bo nie mam na siebie rzutu z tyłu i nie wiem jak wyglądam kiedy idę :) ale chyba nieźle :)

Gość fetyszystka
nie twierdzę, że założyłaś ten wątek. gówno mnie obchodzi czy jesteś dziwoląg czy odmieniec.

no ale po co się tak wyrażasz :D nie jestem dziwolongiem :D odmieńcem raczej tez nie :) wiec nie wiem o co ci chodzi...ale najwidoczniej coś ci nie pasuje we mnie chyba skoro jesteś tak niemiła i agresywna :)

Jaruś i co obejrzałeś jak śpiewam :) Zapomniałam zapytać :) dobra już cię nie męczę jeśli tego nie zrobiłeś to nie musisz :)

widzisz :D powaliła ich na kolana i mordeczki im się otwarły z wrażenia :D to dobrze wróży jej karierze :D

o w ogóle dopiero zauważyłam że to ten o imieniu :D w takim razie :D fetyszystko czy ty myślisz że nie wiem jak mam na imię :D ?

Gość Jestem Gosia

Gość padalec zmijalec
nie zaczynajcie dyskusji z niejaka ciii.Ona lubi dzielic wlos na czworo.A moze na 10cioro.To straszne...

Co włos na czworo co ??Po prostu mam silne argumenty i ciężko mnie przegadać :)

--> Ciii... Jakie to ma znaczenie ? :) Jeśli gówienko nazwiemy róża .. to będzie pachnieć. :) 🖐️

Gość sunshine reagge
Oho, Jarek chyba znalazl se dupe. W dodatku taka co moze nawrocic :classic_cool:

że co że dupę ??że nawracać :D mnie się nie da nawrócić moi drodzy :)

Gość sunshine reagge
Jarek, cwoku, jaki ty bywasz glupi...:O