Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do allegrowiczek

Bardzo proszę was allegrowiczki wyprzedające ciuszki dziecięce....

Polecane posty

jesli moge wtracic swoje trzy grosze jako mama, allegrowiczka i emigrantka - w wielu przypadkach sprzedaje sie metke, a nie ciuszek, np. zara. mnie sie nie podobaja, ani to ladne, ani dzieciece, jakosc tez taka sobie, no ale kosztuje, bo ZARA. za to early days przebija wszystko. co z tego, ze taniocha, o to chodzi, aby ciuszki dla dzieci byly tanie, bo dziecko i tak wyrasta z nich w szalonym tempie. a wzory, kolory, fasony ma tak sliczne, ze trudno sie powstrzymac od zakupow :)

a i jeszcze disney - nie zawsze disney jest taki sam, bo ubranka z disney mozna kupic w mothercare, gdzie jakosc jest bez zarzutu, ale metke disney mozna tez znalezc w tesco, gdzie jakosc jest powiedzmy taka sobie

Grudniowa zgadzam się z Tobą. U nas Early Days nie jest dostępne, więc uważam że 30 zł za nowe, z metką, śliczne bojówki to nie jest dużo. Poza tym mam kilka ciuszków tej właśnie firmy i bardzo jestem z nich zadowolona :)) Jednak przede wszystkim jestem maniaczką dziecięcego H&M :P Next też jest super! I nadzwyczaj dużo mam ubranek \"keep away from fire\" ;) Widać bardzo popularna ta marka na świecie ;) ;) ;)

Gość lumpeksiary
wyprzedają ciuszki z lumpków , ale piszą, że to po ich dzieciach

Rzeczywiście jest kilka ciuszków nowej renomowanej firmy keep away from fire. http://www.allegro.pl/item597204189_ciepla_kurtka_alaska_rozm_62_68_74_super_stan.html http://www.allegro.pl/item594818276_bluzeczka_dl_rekawek.html http://www.allegro.pl/item597612294_jedyny_antarctica_rozowy_misiaczek_cudny_fotki.html http://www.allegro.pl/item597500679_wyjsciowa_elegancka_dla_malej_lady.html reszta aukcji http://www.allegro.pl/search.php?from_form=1&sg=0&string=keep+AWAY+FROM+FIRE&search_type=1&description=1&shop=0&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&distance=1&postcode=&state=0&city=&price_from=&price_to=&category_radio=1&category=11763&order=t&st=gtext&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7

Gość ubranka z Anglii
WITAM SPRZEDAJEMY ORIGINALNE UBRANKA Z ANGLII W SUPER CENIE 1SZTUKA=10ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! TANIEJ NIE ZNAJDZIESZ:) TYLKO U NAS JEDYNA TAKA OKAZJA:) FIRMY TAKIE JAK: GAP, NEXT, MOTHERCARE, MATALAN, LADYBIRD, DISNEY, JOHN ROCHA, DEBENHAMS, BHS I WIELE WIELE INNYCH:) WYBIERZ SPOSPOD NOWYCH Z METKA LUB BEZ ORAZ UZYWANYCH W STANIE IDEALNYM! STWORZ WLASNY ZESTAW DLA SWOJEGO DZIECKA I ZOBACZ NASZE INNE, CIEKAWE AUKCJE:) POLECAM!! http://allegro.pl/item954173059_corka_z_anglii_6_12m_nowe_z_metka_okazja_1szt_10zl.html http://allegro.pl/item952795597_syn_z_anglii_6_18m_nowe_z_metka_okazja_1szt_10_zl.html

Dla mnie i tak wygrywa "marka" KEEP AWAY FROM FIRE:D

Gość bys sie wstydzila
szukasz naiwniaczek w polsce czy jak?szmaty sprzed kilku sezonow za ,ktore chcesz 10 zl to porazka!!!wyszperalas w charity shop i sprzedajesz!!!!wstydz sie!!!!! DZIEWCZYNY NIE KUPUJCIE!!!!TO NACIAGANIE!!!!!

Gość aska1974
Nie przesadzaj bardzo ladne ciuszki nie wiem dlaczego mowisz ze sprzed kilku sezonow skoro sa z metkami? sama pewnie sprzedajesz jakies szmaty i zazdroscisz innym jak maja cos ladniejszego

Gość SAMA SIE WTYDZ
BOSZ... jacy ludzie sa podli chwyca sie wszystkie zeby tylko drugiemu zrobić gorzej- widzialam te rzeczy i sa naprawde super !! takie posty ze cos jest nie halo PISZE TYLKO KONKURENCJA- DLATEGO NIE PODAŁA NICKA TA WIEŚNIARA!! SPOD TYTUŁU: "BYS SIE WSTYDZILA" WIOOOOCHA Z TAKICH LUDZI -NORMALNIE ŻAL!! mieszkam w anglii i takich ubran (nowych z metkami ) nie ma w Charity Shopach :]:]:]

Gość ZAZDROSNI!!!
KAZDY WYSTAWIA NA ALLEGRO.PL CO MU SIE ŻYWNIE PODOBA!! NIE PODOBA SIE TO NIE KUPUJ I NIE PSUJ OPINII INNYM, TYLKO DLATEGO ZE MASZ ZJE...BANE ZYCIE:] A DO TEGO NAWET JESLI TRAFI SIE GDZIES NA TEJ AUKCJI UZYTY CIUCH TO SA FOTKI I WIDAC ZE STAN IDEALNY.I UWAZAM ZE DYCHA ZA SZTUKE TO NAPRAWDE OKAZJA, W DOBIE, GDZIE NA RYNKACH WOLAJA 60ZŁ ZA WIESNIACKI DRES!! A TE UBRANIA SA FIRMOWE I Z ANGLII. SAMA KUPIE,TYLKO JESZCZE MUSZE WYBRAC :) MATKA POLKA SIE ZNALAZŁA-BEDZIE LUDZIOM MOWIC CO MAJA ROBIC PFFFFFFFFFF :/

Gość bys sie wstydzila
gowno prawda,chcecie to kupujcie,dajecie sie robic w butelke,ta pani ktora za jedna szmate zada sobie 10 zlotych ,kupuje torby z ubrankami w sklepach charity za funta a potem sprzedaje na all i wciska ludziom kity:Otak,z cala pewnoscia oplacaloby jej sie sprzedawac nowe rzeczy za 10 zl:)matko jedyna jakie te baby glupie:D

Gość mozna inaczej
a nie mozna po prostu pojsc do sklepu,kupic nowe i nie zastanawiac sie nad takimi pierdolami?????????????????

Gość mozna inaczej
a nie kupowac "kolowane" na sile,nie stac kogos to niech nie swiruje i kupuje w zwyklych sklepach dzieciecych

Gość bys sie wstydzila
alez skad,bo to przeciez "zagramaniczne z Angliii" czyz nie???

Gość mozna inaczej
yeah:P!!!

Gość mozna inaczej
albo lepiej "yo"!!!

a nawet jeśli kupuje w charity to co z tego? ludziom żal chyba d..ę ściska :/

Gość mozna inaczej
Yo charity:D:D:D

Gość DO IDIOTKI: BYS SIE WSTDZIŁA
"kupuje torby z ubrankami w sklepach charity za funta a potem sprzedaje na all i wciska ludziom kity " TO JAKAS BZDURA!!!!!!!!!!!! CO TY OPOWIADASZ DZIEWUCHO!! POWTARZAM ŻE MIESZKAM W UK OD 9 LAT!! I JAK ZYJĘ NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO ZE W CHARITY SHOP'IE KUPUJE SIE SIATE CIUCHOW ZA FUNTA!!! CHYBA TY TAK ROBISZ DO ŻEBRZESZ HAHAHAHAHAH ngLka : oczywiscie ze jej zal duuupsko sciska-bo po co by to robiła, widac ze konkurencja bo bez nicka w oddatku wypisuje!! żałosna jest

Gość bys sie wstydzila
akurat mi zal dupy nie sciska:Dsciska mi tylko wtedy jak naciaga nieswiadome matki Polki,bo ja tak nie potrafie i oddalabym predzej za darmo dla mam, ktorych na to nie stac,ups musze wniesc poprawka ,gdyz osoba ,ktora kupila z charity shop zrobila dobry uczynek,bo zaplacila tego marnego funta za te ubrania i wspomogla biedote:Oa reszte odbije sobie na all

Gość bys sie wstydzila
do idiotki:D:D:D:Dnie irytuj sie tak glupia krowo,pieprzona suko ze zmywaka:D:D:D

Gość dajcie sobie z nia spokoj-
dajcie sobie z nia spokoj- robi to bo jak jej sie nie udalo to trzeb ainnym zasrac zycie:) i robic pod gorke- rodaczka za mniej niz dyche haha poza tym pewnie jakies glupie dziecko emo siedzi po drugiej str i zaciesza sie ze reszta na nią wjeżdża :]

Gość bys sie wstydzila
to ty pewnie jestes ta kretynka ,ktora sprzedaje:D:D:Dgratuluje pomyslowosci:D:D:D

Gość dajcie sobie z nia spokoj-
HAHHA KROWO ZE ZMYWAKA?? CO TY DZIECKO BIEDNE PISZESZ TAK CIE MAMA NA OBIAD WOŁA WIDAC HAHA WEZCIE DZIEWCZYNY NIE ZNIŻAJMY SIE DO JEJ POZIOMU!! SZOK TO JEST JAKIŚ

Gość bys sie wstydzila
ojojoj lubisz polemizowac:D:D:Dwylej z siebie ta zolc:D:D:Dtu na kafe:D:D:Dchetnie przeczytam:D ps:nigdy nie mialam w zamiarze obrazic matki Polki piszac mojego pierwszego posta:D

Gość mozna inaczej
Yo!!!:D

Gość bys sie wstydzila
jedynie otworzyc szerzej oczy:D

Gość aska1974
dziewczyno powiedz sprawia ci przyjemnosc wypisywanie takich glupot i objezdzanie innych? swoimi postami obrazasz nie tylko osobe co dala to ogloszenie ale i pozostale tu osoby bo nie zyczymy sobie czytac takich okreslen jak nie masz nic madrego do napisania to lepiej sie zamnkij albo przenies na jakies forum dla gimnazjalistow chociaz i tam beda madrzejsi od ciebie.

Gość bys sie wstydzila
mam dziwne wrazenie,iz obraza mnie jedna i ta sama osoba pod innymi nikami:D:D:Dno masakra:D:D:Dech dzieci ,dzieci:D:D:D