Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skąd to znam...

DO KOBIET! ROZSTANIE...

Polecane posty

Czy którejś z obecnych tu kobiet zdarzyło się rozstać z facetem mimo iż oboje się kochaliście? Nie było kłótni, problemów, wszystko układało się wręcz idealnie, plany na przyszłość itp aż tu nagle bum... Facet musi zniknąć z Waszego życia na kilkanaście miesięcy? Nie wiecie co będzie gdy wróci... nie wiecie czy oboje wytrzymacie, czy później będziecie czuli do siebie to samo co na początku? Co gorsze? Rozstać się mając powód (zdrada itd) czy rozstać się bo tak po prostu musi być?

Musi... nie ma możliwości by było inaczej... A ja nie wiem co robić i jak sobie z tym poradzić. Dlatego pytam, może ktoś już to przerabiał... :(

Więzienie... Tylko nie mówcie mi proszę że związałam się z kryminalistą, bo tak nie jest:( Nigdy w życiu nie spotkałam tak wspaniałego faceta, dla mnie dla innych... jest taki normalny... dlaczego on?!:(

Gość ona1982+05
do wiezienia nie idzie sie za nic wiec taki idealny to chyba nie jest... poza tym jesli sobie ufacie i nie chcecie tego konczyc to zadne z was nie bedzie szukac odskoczni w postaci kochanka/kochanki moze tlumacz sobie ze jedzie gdzies daleko do pracy ...

Gość 0987654ble
najlepiej juz sie rozstać i to tak na zawsze, bo nic z tego nie będzie.

Gość rzeszowiankka
za co posiedzi? i ile? moze wyjdzie wczesniej za dobre zachowanie? czy juz nic sie nie da w tej sprawie zrobic zeby nie siedzial?

Gość to nie musi
to nie musi oznaczac waszego konca,wrecz przeciwnie,moze was umocnic,wiem co pisze,bo sama tak mialam,wazne aby on tam zdal sobie sprawe z tego co komus zrobil i juz nigdy nie powtorzyl,cale zycie przed wami jesli wytrzymacie ta rozlake,to nie taki straszny problem jak moze sie wydawac,sa widzenia,telefony,listy....powodzenia.

Gość ona1982+05
a ile on ma tego wiezienia?? przeciez poki co mozecie byc ze soba a jak dojdziesz do wniosku ze jednak nie dasz rady tego ciagnac to to zakonczysz

Wypadek samochodowy, zginęły 2 osoby. Może wyjdzie po odbyciu połowy kary - po 1,5 roku... może jeszcze później... Nie wiem czy to przetrwa... :(:(:( boję się że on po wyjściu będzie innym człowiekiem... on pewnie nie uwierzy że wytrzymam bez faceta tyle czasu... Przejebanie:(

Gość hhkjkjkjk
ile jestescie juz ze soba

Gość czarno///biała
I dont now... ale masz przesrane, współczuje :(

Gość ona1982+05
a nie mozna tego zamienic na jakas wysoka grzywne??albo jakies prace?? w koncu jedrzejczak dostala wyrok w zawieszeniu!!

no chyba, że więzieniu troche mu psychike i orientacje sexualną zmienią? przystojny jest?

masz pchechalapane bo w pierdlu pewnie zmieni orientacje seksualną

"w koncu jedrzejczak dostala wyrok w zawieszeniu!!" ale to zupełnie inna sytuacja była

Gość jak to nie
dostał zawiasów? chyba był pod wpływem %

Niewiele ze sobą jesteśmy... kilka miesięcy... Najgorsze jest to że ja go przez cały związek trzymałam na dystans... wiem że go czasami to zachowanie bolało. Ja żartowałam a on sie wkurzał... Może gdybym mu wcześniej powiedziała co czuję... Ale tak to już jest, dopiero jak się coś straci... wie się jakie to było ważne... Nie mam szczęścia do facetów:( Z 1 nie mogłam być bo rodzina była przeciwna... dwóch kolejnych mnie zdradzało z byłymi... a teraz on... facet jak dla mnie idealny - musi mnie zostawić... :( gdyby nie to pewnie bylibyśmy razem i to bardzo długo... :(

Gość ONOxa
lups

Gość ona1982+05
jak to inna sytuacja??ktos kogos zabil w wypadku wiec co to za roznica?? chyba tylko taka ze ona ma kase i jest osoba publiczna i pewnie zientarski jak mu udowodnia ze prowadzil ten samochod tez pewnie dostanie zawiasy no ale o czym mowa,chlopak to zwykly szaraczek tak jak my wiec musi posiedziec...

Nie dosyć że żyje ze świadomością że zabił 2 osoby to jeszcze mu życie spierdolą w tym więzieniu... :( nie zasługuje na to:( już dość w życiu przeżył:(

Gość pytanie trzeźwy był

Gość fatalne też dziwie się
że zawiasów nie dostał?

"jak to inna sytuacja??ktos kogos zabil w wypadku wiec co to za roznica??" Art. 60.§ 2. Sąd może również zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary w szczególnie uzasadnionych wypadkach, kiedy nawet najniższa kara przewidziana za przestępstwo byłaby niewspółmiernie surowa, w szczególności: 3) jeżeli sprawca przestępstwa nieumyślnego lub jego najbliższy poniósł poważny uszczerbek w związku z popełnionym przestępstwem.