Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia -Pysia

Psełdonim -kocham cię

Polecane posty

Pseudomin flirtować nie potrafi:P a jego skuteczność jest zerowa, żeni się od 3. lat:D

Gość Psełodnim
Tak uważasz, Malutkaaaa? A może Ty masz raję? A może Ty nie masz racji?

Gość Psełodnim
Ale dlaczego Ty nie poszukujesz, Lingner?

Może Maalutka ma rację, wszak nie podziękowałeś za gratulacje. :)

Nie poszukuję, bo moje serce jest zajęte. :) Nie potrzeba mu już żadnego pana.

Gość Psełodnim
To ja życzę Ci, Lingner, powodzenia oraz tego, żebyś już nigdy więcej i ponownie nie musiała poszukiwać. Niech Twoja miłość trwa wiecznie.

Wiesz, Psełdonimku, naprawdę nie ma czego życzyć, moje serce jest zajęte, jednak nie przez miłość. :) Miłość nie istnieje.

A dlaczego unikasz odpowiedzi na pytanie odnośnie do Twojej Wybranki? :)

Gość Psełodnim
Unikam, ponieważ, Lingner, wątek jest dość nudny. Lepiej powiedz, co sprawiło, że tak łatwo i definitywnie wyrzekłaś się potrzeby dawania i brania miłości?

Psełdonim, nie kręć. :-P Wielokrotnie próbowałeś udowodnić rozmaitym niewiastom, że kochanie się w żonatym mężczyźnie jest pozbawione sensu, że powinny sobie odpuścić i poszukać miłego, odpowiedniego, wolnego kawalera. :-P Cóż to za zmiana frontu? :-P :classic_cool: Po cóż Wam ujawnianie wybranki, skoro jej nie znacie? A co do skuteczności - no jednak widać skuteczny, skoro po tylu latach jednak zdecydowali się na małżeństwo. Albo raczej Psełdonim dojrzał do decyzji i wyboru. :-P

Gość Psełodnim
Ależ Ryba, ja w dlaszym ciagu nie zmieniłem zdania. W żonatym facecie nie ma senscu się kochać. Odradzam z całego serca.

Mój wątek natomiast, jest nawet bardzo nudny, dlatego nie będę go kontynuować. Rybko, ja po prostu chciałam wiedzieć, kim jest ta szczęściara, a to, że Jej nie znam, to akurat mało ważne. :P

Gość Psełodnim
Ależ Mańka, a co ma piernik do wiatraka? Przecież bez problemu można się ożenić nie będąc w stanie zadurzenia. :-)

Może żeni się bez miłości, przecież ona nie istnieje, to nawet logiczne wytłumaczenie. ;)

Gość Psełodnim
Ryba? Pytanie? Ty masz możliwość odebrania majla?

Psełdo -nie poznaję cię,albo wszystkie twoje deklaracje były o kant potłuc ,albo wpadłeś i żenisz sie bo musisz ,bo w ślub z rozsądku nie uwierzę.

Gość Psełodnim
Ryba? A skąd Ty to wszystko wiesz?

Gość Psełodnim
Ryba? CHciałem powiedzieć, że mieszasz tak dobrze, jak za najlepszych lat. :-))) Jestem w siódmym niebie.

Nieee, Rybko, nie zacznie się, jak można edukować na temat czegoś, co nie istnieje? Bądź spokojna. :)

Mądrość na mnie spłynęła zapewne od sporej ilości spożytych w ostatnich dniach jaj. Prosto od chłopa. :-P :classic_cool: Mejl tylko rybi. Wpadł? No chyba jak śliwka w kompot, skoro się żeni. :-P

siódme niebo hehehe :D:D jezioro miłości w Alensztacie? ;) :classic_cool: gdyby istniała bardzo bym jej współczuła;) \"kobieta żeby mogła być szczęśliwa przy swoim mężczyźnie, musi od niego dostać do uprawy hektar brukwi, inczej musiałaby doświadczać szczęścia, robiąc idiotyczny aerobik.\" Pseudonim tak to leciało?:D:D

Gość Psełodnim
Jakoś tak podobnie, Malutkaaaa. :-) Zdania nie zmieniłem. Co najwyżej dołożyłbym jeszcze jeden hektar. Na wszelki wypadek. Nic gorszego dla kobieta, jak brak zajęcia i gnuśnienie w bezczynności.