Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia -Pysia

Psełdonim -kocham cię

Polecane posty

Gość Psełdonimm
Ile Ty masz lat, Lingner?

Co za niedyskretne pytanie. :) Nie odpowiem, wybacz. Ale dużo za dużo na nadzieję.

Gość Psełdonimm
E tam, Lingner. Przecież Cię nie znami i nigdy nie poznam. Gadaj, w jakim jesteś wieku, a powiem, czy jest, czy też wcale nie jest za późno.

To prawda, nie znasz mnie i nigdy nie poznasz, ale inni mnie znają, więc nie będę tutaj pisać szczegółów. I tak już za dużo powiedziałam.

Gość Psełdonimm
Kiedy, Lingner, ja Ciebie pytam zaledwie o jeden szczegół - ile masz lat?

Gość Psełdonimm
Znaczy, Lingner, nokoło dwa i pół tuzina, czyli pół kopy... Dziewczyno, przestań marudzić, że jest już za późno! Zacznij się rozglądać za facetami!

Nie, nie będę się rozglądać, już nigdy więcej, takie postanowienie podjęłam już kilka m-cy temu. Teraz je tylko realizuję i dobrze mi to wychodzi.

Gość Psełdonimm
Tylko po co robić sobie takie postanowienia? Zamiast zamrażać serce w bryłę lodu, lepiej żeby serce rozkwitło. Zresztą, Lingner, co kto lubi...

Nie musiałam go zamrażać, samo to zrobiło. :) To naprawdę proste, spróbuj, a zobaczysz jakie to piękne, żyć swoim własnym egoizmem. :)

Gość Psełdonimm
A teraz już zmykam na miasto. Cześć, Lingner. :-) Miłej zabawy.

Pa pa, życzę pomyślnego załatwienia wszystkich spraw. :)

Gość serentissima
i co psełdonim ? konurs aktualny ?

Gość Psedłonim
Konkurs dalej aktualny, ale nie wzbudza dzisiaj żadnego zainteresowania. Jak tak dalej pójdzie, zwinę chyba interes.

Gość bestyjka..
Lepiej zwijaj:P,to grozi poragrafem;)

Gość Psedłonim
A to niby dlaczego grozi, Bestyjka? Zresztą zwinąć nie mogę, ponieważ nie ja jestem założycielem tematu.

Gość Psedłonim
No cześć, Pomorzanko, cześć. :-) Miło Cię widzieć? A co spowodowało, żeś się zdecydowała do mnie tutaj odezwać?

Bezruch na naszym temacie ;) Stąd szwendam się po innych topikach ;) A tak w ogóle to chyba będę zwijać żagle z kafeterii , ale sprawa jeszcze tak do końca nie jest przesądzona ;)

Gość Psedłonim
Zwijasz się stąd? Znowu Cię ktoś skrzywdził? "Topik" się rozsypał? Nic dziwnego. I tak długo utrzymywał się na piowierzchni, pomimo iż nie było na nim niemal facetów. :-) Bez męskiego towarzystwa robi się nudno i monotonnie, bo w końcu ile można częstować się "herbatkami" w babskim gronie?

Moje odejscie jeśli takowe będzie - będzie owiane tajemnicą ;) Topik ma szanse sie utrzymać , miał już swoje wzloty i upadki , tyle że ja jestem od początku i pewnie w dużym stopniu byłam kołem napędowym . Wiesz mężczyżni tak do końca nie są potrzebni na topiku ale fakt jak oni są robi się barwniej tak jakby ;)

Gość 1 kurcze blade
Psełdonim, robisz się coraz bardziej roztargniony. Raz jesteś przez dwa m to znowu jesteś Psedłonim. no,no,no...

Gość Psełdomin
A przeszkadza Ci to, Kurcze blade? Piszę nie patrząc na klawiaturę, stąd czasem pojawią się literówki. Pomijając już fakt, że zahasłowano mi mój pierwotny nick. Pora na mnie jednak, trzeba mi na zakupy, wybrać seksowną bieliznę dla kol. małżonki mej przyszłej na naszą noc poślubną. Choć i tak prędko wyląduje na podłodze.:) Dobrze, że wybór sukni ślubnej mnie ominął, kobiety potrafią cały dzień wybrzydzać podczas zakupów, a to zdecydowanie nie dla mnie. Ale kochanką nie pogardzę, wszak zdrada dość powszechną praktyką jest, dlaczego więc miałbym odbiegac od aktualnie obowiązującej normy?:) Czy jest która chętna?

Gość 1 kurcze blade
:D a na dodatek "szerszeniowaty" się zrobiłeś.. A nie wolisz, żeby to przyszła małżonka zrobiła ci niespodziankę, kupując sama seksowną bieliznę???

Gość Psełdomin
:)Nie wolę, Kurcze blade. W końcu to mnie ma się podobać, a nie jej, zresztą nie lubię niespodzianek. Wrzeszczą, trzeba je karmić i pieluchy zmieniać. Nie dojrzałem do tego jeszcze, chyba.

Gość 1 kurcze blade
?? znaczy się, niedowierzasz dobremu gustowi przyszłej małżonki??? to ciekawe:-) - znasz ją aż za dobrze czy też nie znasz prawie wcale? ciekawe, ciekawe...:D

Gość Psełdomin
Dowierzam, a nawet dopewniam. Oboje mamy wyśmienity gust, więc gdzie jest problem?

Gość 1 kurcze blade
no mam nadzieję, że poszedłeś już robić zakupy:D Powodzenia:D:D:D I kto by pomyślał???

Gość Miłośc do Psełdonima
Zapewne, Malutkaaa, zapewne. :-) Ale w tym przypadku dochodzimy do wyższego poziomu fikcji, o której wiem tylko ja i jeszcze ktoś oprócz mnie. :-)