Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia -Pysia

Psełdonim -kocham cię

Polecane posty

Gość Psełodnim
Tobie także udowodnię, Lingner. :-) Daj sobie szansę.

Coś mało szczodry jesteś, Psełdonimku, tylko dwa hektary. :o Biedna kobieta. :o :D

He he, mnie już nikt nie jeste w stanie nic udowodnić. Swoją opinię zbudowałam na dotychczasowych doświadczeniach i obserwacjach, to najlepsze źródło. Ale cóż, każdy sam musi się o tym przekonać.

Gość Psełodnim
Dwa hektary brukwi do ręcznego opędzenia dziabaczką, Lingner, to w sam akurat. Nie jeden raz sam to robiłem, więc wiem, co piszę. :-) A jakby jednak co, mogę dołożyć kolejne dwa hektary.

Skonsultuj te hektary ze swoją wybranką, ona najlepiej zna swoje możliwości. Jednak możliwe, że to będzie za mało. Kobiety są bardzo silne. :)

Gość Psełodnim
W takim razie, Lingner, ogromnie mi przykro. Miałaś wielkiego pecha, że Twoje obserwacje oraz doświadczenia mają charakter tak pesymistyczny. Ale miłość istnieje, naprawdę. Ona jest w sercu każdego człowieka. Nawet, jeśli tym człowiekiem jest kobieta. W sercu kobiety także po cichutku czasi się miłość.

Gość Psełodnim
Znaczy, Mańka?

Miałam na myśli miłość damsko-męską. Oczywiście miłość do dziecka, rodzica, przyjaciółki jak najbardziej istnieje. :)

Gość Psełodnim
Lingner, dwa hektary dla pojedyńczego człowieka z dziabaczka w rękach to tyle zjęcia, żeby spędzać cały czas od świtu do zmroku. Więcej się nie da obrobić.

Gość Psełodnim
Miłość mężczyzny do kobiety oraz miłość kobiety do mężczyzny nie jest żadną abstrakcją, Lingner. Niech żałuje tego człowiek, który nigdy nie miał miłości zaznać ani jej drugiej osobie dawać.

Naprawdę nie ma powodu, żeby było Ci przykro. To raczej wielkie szczęście. :) W moim sercu nic się nie czai, jest zajęte przez ogromną bryłę lodu. Nie ma w nim miejsca na cokolwiek innego.

Gość złośliwa samica 30
Ty nie miłości szukasz tylko kobiety do pola :O

Niektórzy mają wielkie możliwości, pamiętaj o tym, Psełdonimku. :)

Gość Psełodnim
Lingner? Nic się nie dzieje bez powodu? Co się stało, że w Twoim sercu nastał okres zlodowacenia?

Gość Psełodnim
Nieprawda, Samica. Oczywiście, że kobiety! Ale jako odpowiedzialny mężczyzna chcę zadbać o właściwe warunki, w których kobieta będzie się mogła spełniać. Stąd ta brukiew i dziabaczka.

Psełdo to znaczy ,że ściemniasz ,nie wierzę że sie żenisz albo jesteś nieszczery od początku w swoich wypowiedziach na temat miłości i związku ,albo kłamiesz teraz .Jeżeli faktycznie żenisz sie z jakąś panią to jej współczuję.

Gość Psełodnim
Może i mają, Lingner, ale wyżej... nie podskoczysz. Znam się na sprawach brukwi.

A tak sobie przyszedł i to najlepsze, co mogło mi się przytrafić. :)

Gość Psełodnim
To po co w ogóle zawracałaś nim sobie głową, Lingner, skoro to był jakiś buc?

Psełdonimku, to, ze Ty się spełniasz w polu, nie znaczy, że kobieta będzie się spełniała. Lepiej pole zostaw dla siebie, a kobieta sama sobie znajdzie rozrywkę. :D

Gość Psełodnim
Twoje współczycie, Mańka, jest najzupełniej zasadne. :-) Doprawdy, nie ma co zazdrościć kobiecie, która zdecydowałaby się zostać moją małżonką. :-) Reszty Twojego wpisu jakoś nie rozumiem. Co ma szczerość lub jej brak do moich opinii n/t miłości, małżeństwa, absolutnej unikalności związku pomiędzy kobietą a mężczyzną?

Gość złośliwa samica 30
Psełdonim Mańka ma racje Ty ściemniasz.Kazdy potrafi mówic o miłosci nawet nie mając o niej pojęcia.Z chwilą gdy zaczełam z Tobą flirtowac zniknąłeś.Maalutka ma racje nie umiesz flirtowac,wiec zastanawiam sie nad tym czy naprawdę istnieje ta Twoja wybranka serca.

Gość Psełodnim
Jawohl. Lingner! Mam na myśli ajsberga w Twoim sercu. A więc?

Gość Psełodnim
Obowiązkiem mężczyzny jest uczynienie kobiety szczęśliwą, Lingner. Żeby człowiek czuł się szczęśliwy, należy ciało nieustannie poddawać ćwiczeniom gimnastycznym. Nie ma to jak ciągły ruch na świeżym powietrzu przy brukwi. To lepsze niż sto aerobików. Gorąco polecam...

Złośliwa daj spokój, gdyby istniała czy gadałby takie bzdury?? mnie od czytania o dziobaczce boli brzuch:D:D:D

A wiesz dziękuję, ale nie skorzystam, mam lepsze sposoby na zachowanie dobrej kondycji, również na świeżym powietrzu. :)

wytłumaczę ci to jaśniej: Zdeklarowany kawaler ,facet który pisze że sie nie zakocha aha oświadcza że żadna go nie chce ,nagle oznajmia że się żeni ,jak dla mnie to sie nie trzyma kupy. Czy to aby nie jest taka zasłona dymna..