Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia -Pysia

Psełdonim -kocham cię

Polecane posty

To w takim razie może Psełdonimek pisze pod postacią swojej nieistniejącej przyszłej żonki, któż inny może tak przeinaczać mój nick? Wychodź z ukrycia, Psełduś. :D

Gość agiiiie
nizła żona co szuka kochanki dla swego przyszłego męża:D:D Pseudonim kondolencje:D:D

Gość Psedłonim
Dzień dobry. :-)

Gość Psedłonim
Cześć, Lingner. I jak tam? Może dzisiaj nieco więcej optymizmu w Twoim sercu?

Niestety nie, Psełduś. Ale nie martwię się tym. Niech już sobie będzie jak jest.

Gość Psedłonim
Lingner, nos do góry. :-) Wszystko się jeszcze odmieni. Uwierz mi. Zwłaszcza, że przed nami intensywny czas skowronków.

Skowronki są takie słodkie, ale niestety nie pomogą mi. Naprawdę jednak, nie stanowi to dla mnie problemu.

Gość Psedłonim
Wmówiłaś sobie, Lingner. Tylko po co się zacinać? Trzeba swemu szczęściu dać nieco szansy.

Nie, ja sobie nic nie wmawaiałam. To samo się stało. Zresztą sądzę, że ten temat jest nieco nudnawy.

Buenos Aires! :-) Ja tylko chciałam zapewnić niedowiarków, że Pseudonim żeni się naprawdę, wiem nawet gdzie, kiedy, no i z kim! :-D :classic_cool: Drogi P., bielizna na noc poślubną? Ale w nucie tych koszulek, co to mają niesforne ramiączka, czy raczej w tonacji tego specjalnego pokoju do stosownych upraw? :-P

Gość Psedłonim
Cześć, Ryba, mam Ci coś do napisania. :-) Zajrzyj za chwilkę do skrzynki...

W skrzynce jestem. Tej, co wczoraj. :-) (moi dowcipni sąsiedzi postanowili chyba odreagować sromotę wczorajszej przegranej z USA i o godzinie 00:58 odkręcili muzykę na cały regulator...wyłączyli o 8:00 :-0 )

Gość Psedłonim
To nasi wczoraj przegrali, Ryba? Pierwsze słyszę. Ja nie jestem na bieżąco w sportach. A Ty musisz się dzisiaj czuć mocno ukulturalniona.... :-). Wiadomość już wysłana.

Gość Psedłonim
OPoza tym, Ryba, oni i tak nie uwierzą, że ja się żenię. :-) Wszystko udało mi się tak zakręcić, że sam już niemal straciłem orientację. :-)

Mogą nie wierzyć, ale są tacy, co znają prawdę. :-P Poza tym, jeśli ma to pomóc, mogę w stosownym czasie znaleźć się ze stosownym sprzętem i sporządzić stosowną dokumentację. Ba! Można nawet pokusić się o relację na żywo... :classic_cool:

Gość Psedłonim
:-) Aaaaaaa, Ryba, to ostatnio zrobiło się strasznie modne. Człowiek bez pluskwy w klapie z domu przestał wychodzić. Nigdy nie wiadomo, do czego i kiedy się taka dokumentacja może przydać. :-)

Gość Psedłonim
Poza tym, Ryba, Ty,podobnie jak każdy z nas tutaj, nie jesteś wiarygodna. A każde nagranie idzie zmontować. Kiedyś Mały Pawełek "zrobił" kobietę z trzema cyckami. I co? Oglądający tę fotografię miał uwierzyć, że kobiety mają trzy piersi?

Gość
Kocham Krwawą Mary.

Gość Upssssssssssssssss

Gość gdzie sie podziewasz???
Psełdonim