Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

dzis rezygnuje z pracy

Polecane posty

moja szefowa raczej nie bedzie zadowolona....chyba szykujesie pieklo prze te 2 tygodnie wymowienia....no ale pocieszam sie, ze to nie ona a ja mam byc zadowolona :)

Gość nie łam sie

Gość a po co dlaczego
dlaczego rezygnujesz? masz juz cos nowego na oku? a szefowa miej w dupie! dasz rade, to tylko 2 tygodnie :)

dostalam nowa, blizej domu, troszke lepsze pieniadze, wiecej ludzi wiec praca jest do podzialu, nie wszystko na mojej glowie ....

Gość a po co dlaczego
fajnie masz... tez bym zmienila moja prace i to natychmiast ale jeszcze nie mam nic nowego, czas najwyzszy zaczac intensywniej szukac. Powodzienia !! 🌻

Gość luksja2w1
śwnikowa nie lam sie, dasz rade. Nie wiem, jak chcesz to napisz cos o tej albo nowej pracy-chetnie poczytam, bo sama szukam.

Gość a po co dlaczego
nie boj sie! podczas rozmowy wyobraz sobie, ze szefowa jest naga :D:D:D gdzies czytalam o tym, zeby wlasnie tak robic- ponoc pomaga sie wyluzowac. Tylko uwazaj, zebys za bardzo nie poplynela z ta wyobraznia i nie parsknela smiechem w glos :D:D:D bo wtedy moze byc nieciekawie :D:D

Swinkowaaa - nie lam sie to jak to bylo? na pieska ? :D :D :D powiedzialas juz?

mam pracowac rowniez w kancelari. nowa pracajest jakies 8 mil od domu, wiec to jakies 15 minut drogi. Dali mi troszke wiecej na start. do tego po roku pracy 5 platnych dni chorobowego i 5 platnych dni wakacji. Tutaj mam jakies 30 mil w jedna strone, wiec dziennie marnuje jakies 2,5 godziny na dojazdy. Pieniadze sa troszke mniejsze , nie mam wakacji platnych ani platnego chorobowego. :(

behemot - na pieska :P nie, jeszcze jej nie ma, pewnei bedzie dopiero kolo 1 albo 2 po poludniu

Gość hmmmm.......
a szefową masz Polke czu US-manke?

Gość luksja2w1
świnkowa a w zasadzie z czego wyniak Twoj lek?

luksja2w1 - w sumie to sama nie jestem pewna. ze sie szefowa bedzie zloscic i ze zostawie ja tak sama ( glupie , co nie) chyba glownie.....matko , jakbym mialam 5 lat i bala sie pani w przedszkolu :o cos jest ze mna definitywnei nie tak.....

Gość luksja2w1
no ale to Twoje zycie do diaska jest! Masz druga prace na zapadke, to najwazniejsze i na lepszych warunkach. Tylko mamnadzieje, zes sobie zaklepala tam i podpisalam co trzeba, zeby nie zsotac na lodzie jak sie nowy pracodawca tfu tfu rozmysli a stara szefowa obrazi?

tak, tak...wszystko pozalatwiane jest. ja chyba potrzebuje , zeby mi ktos raz na jakis czas w glowe pusta walna, ze mam o siebie dbac i sie soba przejmowac,a nie wszystkimi na okolo

Gość luksja2w1
świnkowa -idz tak, zbeys zdarzyla sie rozmowic. Tam u Waschyba tez obowiazuja jakies okresy wypowiedzenia prawda?

tez niedawno mialam ten problem jednak ja tej pracy po prostu nie znosilam i szefowej tez ale i tak nie bylo to latwe.

niby dwa tygodnie, i taki jej dam, ja za moja szefowa tez nie przepadam, a pracy nie znosze ..... ale ona co raz milsza sie robi....a najgorsze, ze w paitek bylam z nia na lunchu z okazji moich urodzin....i tak glupio mi teraz

Gość luksja2w1
coraz milsza, bo pewnie jestes tania

Gość luksja2w1
odpisuje pozniej, bo jestem zajeta, ale zagladam

wlasnie tak tez mysle, podwyzki nie mialam juz rok ponad, pracy mam 4 razy tyle ile na poczatku....moze masz racje

Gość luksja2w1
a musiałaś chodzić do szefa na noc?