Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleth

jego przeszłość seksualna..

Polecane posty

Gość upupupupupupupup

Gość a jak facet jest prawiczkiem
inaczej na przeszlosc dziewczyny patrzy prawiczek, a inaczej facet z doswiadczeniem, to jest logiczne

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp

Gość kaktusica22
Ciebie też? Ale zgodzę się z Twoim stwierdzeniem. Na początku znajomości nie myślimy o tym, to przychodzi dopiero wtedy gdy zaczyna nam na drugiej osobie zależeć. A przecież z drugiej strony nie tylko na seksie się świat kończy.Można być przecież też zazdrosnym o spędzany z kimś innym kidyś czas,o wspomnienia itp. Ale to paranoja. Każdy ma jakąś przeszłość. Białą kartę mamy tylko po urodzeniu. Potem ona się zapełnia w wpływa na to kim obecnie jesteśmy. Nie można wszystkiego sprowadzać do seksu.

Gość a jak facet jest prawiczkiem
inne rzeczy juz dla mnie takie bolesne by nie byly, ale ten seks to dla mnie dosc drazliwa sprawa, jak czasem slysze od jakiejs dziewczyny, ze uprawiala juz seks to az mnie serce boli i przykro mi sie robi ze jeszcze tego nie robilem

Gość jak zawsze gorący temat
przeszłość seksualna (zwłaszcza kobiet) jest dzisiaj gorącym tematem, gdyż ludzie, tym bardziej kobiety prowadzą coraz bujniejsze życie seksualne, a z drugiej strony faceci ciągle tęsknią za kultem czystości i dziewictwa i zdarza im się marzyć o pięknych jak gwiazdy filmowe nieskalanych dziewicach

a jak facet jest prawiczkiem -wyobraz sobie ze to Ty jestes marzeniem jakies dziewczyny ktora czeka na takiego faceta jak Ty-poprzeniczka ma racje -przeszlosci nie mamy zaraz po urodzeniu i ja tez nie sprowadzalabym wsz do seksu