Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleth

jego przeszłość seksualna..

Polecane posty

Gość ale może zdradzic
mimo wszystko ja chcę coś przeżyc a nie że ja nie będę miał wspomnien a moja żona tak :) pozatym jestem jeszcze młody a żenic się będę po 30 :) albo wcale :P

na razie nie masz milosci w zyciu dlatego sie nia nie kierujesz rozsadek bardzo fajna sprawa ale gdzie rozsadek jak ranisz innych?

Gość ale może zdradzic
a nie mam racjii lepiej coś przeżyc niż byc jeleniem jak twój facet

Gość ale może zdradzic
i powiedz mi jedno poco zakladane są takie topiki ????

Gość ale może zdradzic
prędzej twój facet to jeleń niż ja :)

poza tym ja nie mowie zejestes taki i taki bo tak postepujesz Twoje zycie czlowieku nie masz prawa oceniac i osadzac innych jak i inni nie maja tego prawa robic o Tobie

Gość ale może zdradzic
:D ale życzę ci wszystkiego najlepszego oby cię nie zdradzał i było wam dobrze . a ja nie chce byc rozwiązły tylko coś przeżyc a do szczęścia mi są potrzebne 2 kobiety ale pokolei :P mialbym porównanie i niebyłbym rozwiązły :) i tego sobie w święta życzyłem :)

Gość ale może zdradzic
fajnie się z tobą gada :) ale zrozum też mnie troche

czy ja Cie bede za to wyzywac ?? nie bo to Twoja sprawa jezeli to Cie uszczesliwi to dlaczego mialbys tak nie robic

ja robie wszystko aby byc szczesliwa jak kazdy czlowiek jezeli cchesz isc z laska do lozka idz jezeli nie to nie idz -proste

Gość ale może zdradzic
dobra ja spadam dzięki za rozmowę

do ale może zdradzic A jak się ta z którą zdradzisz w Tobie zakocha, to zranisz je obie. Ale od razu Ci powiem - nie bedzie fajnie jak zdradzisz - wyrzuty sumienia i niesmak sprawią, że ten seks bedzie niesmacznym wspomnieniem - wierz mi nie warto. Prawdziwy, udany seks jest z człowiekiem, którego kochasz, a takie ot dla rozrywki - nie uda się. Dla Twojej dziewczyny to może dobrze, bo stwierdzisz, że i tak z nią najlepiej, ale to nie będzie miarodajne. W TEN SPOSÓB NICZEGO NIE SPRAWDZISZ, TO ZBYT SKOPLIKOWANE.

Gość a jak facet jest prawiczkiem
ja na razie sam nie wiem co mam robic. mam na sile szukac dziewicy, skoro chce miec jedna partnerke w zyciu?

chcialbym sie po prostu zakochac i zeby przeszlosc dziewczyny mnie nie bolala, nawet jak sam nie bede mial przeszlosci, ale wiem, ze to trudne

a twojego narzeczonego dlugo bolala twoja przeszlosc? mowil ci o tym? czy sama wyczulas?

mowil ze jest zazdrosny a ja tez jestem!!! bylam jego pierwsza dziewczyna ale mial inne kontakty seksualne9 poza samym seksem )wiec nie jest tak ze nie mial dziewczyny i byl niesmialy przeciwnie nie chcial i juz

widzisz ja zadnych kontatkow seksualnych nie mialem

moj poprzedni chlopak mial 23 jak pierwszy raz byl ze mna-nie mial zadnego doswiadeczenia ale bylam cholernie zazdrosna o to ze byl bardzo zakochany w innej zanim mnie poznal widzisz nie mozna uogolniac tylko do sexu

no mam 23