Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleth

jego przeszłość seksualna..

Polecane posty

Gość katkaa_23
jak mozesz o swoim ukochanym mowic- z odzysku ja swojego kocham ponad zycie i nie obchodzi mnie, ze mial kilka partnerek przede mna a ja bylam dziewica, skad mogl przewidziec,ze z tamtymi nie wyjdzie i pozna mnie? ahhh patrz na terazniejszosc i ciesz sie z teraz, przed te Twoje smęty spartolisz i bedziesz zalowac

Gość a jak facet jest prawiczkiem
no taka dziewczyna, co 2 partnerow przed przyszlym mezem jak najbardziej ok. mimo wszystko seks to nie tylko sam stosunek. dziewczyna moze sie uwazac za czysta dziewice, a wyprawiala z wieloma facetami rozne figle na golasa, pettingi, pieszczoty czy nawet oral... dla mnie takie nagie zabawy to tez seks

ja takie cos traktuje juz jako kolejnego partnera seksualnego

mi sie wydaje, ze w dzisiejszych czasach czekanie na ta jedyna jest malo oplacalne

bez milosci raczej nie jestem do konca szczesliwy niestety

mysle ze nie nalezy zbyt myslec o przyszlosci w takch wlasnie kategoriach jakby kazdy tak myslal nie byloby zwiazkow bo kazdy by sie bal ze sie skonczy zle

moze ja juz mialabym sie czym przejmowac bo jestem od Ciebie starsza ale zanim poznalam mojego faceta coz zylam i cieszylam sie z tego co mam

mzoe faktycznie przeszlosc dziewczyny nie jest najwazniejsza i moze bede w stanie to zrozumiec i zaakcpetowac bez agencji czy przygody, pozostajac w zgodzie ze swoimi zasadami

ale ja mam byc tym prawiczkiem i czekac dla siebie czy dla przyszlej dziewczyny, ktora bede kochal?

przede wszystkim dla siebie bo jak idziesz spac to zostajesz sam na sam z samym soba i wtedy sumienie grrrrr:) dla dziewczyny tez a jezeil miala kogos wczesniej to pomysl ze czasem warto dawac niz brac

dla pani z agencji to nie bedzie zaden prezent ani skarb, a dla dziewczyny, ktora uprawiala juz seks meska cnotra tez moze byc zadnym skarbem, wrecz problemem

Gość ciekawe to upik

mimo wszystko chcialbym poczekac na milosc swojego zycia i oddac ten "skarb" jej, moze nawet jesli nie mialbym byc dla niej pierwszyym. mam nadzieje, ze mnie z tego powodu nie wysmieje

a jak wysmieje to co to za dziewczyna? w Tw wieku to normalne ze jest sie prawiczkiem-zreszta kazdy kiedys byl dziewica i prawiczkiem:)

a nawet jak na poczatku bedzie mnie bolec, to ze dziewczyna juz ma przeszlosc seksualna to myslisz, ze z czasem, w miare rozwoju uczucia bede to w stanie przezwyciezyc i sobie z tym poradzic?

Gość kaktusica22
W twoim przypadku to chyba zalezy jaka bedzie miala przeszlosc?Bo jesli miala tylko jednego faceta przed Toba,ktorego zreszta kiedys kochala,i oddala mu sie z milosci to bylby dla Ciebie problem?To nie byłaby dyskotekowa panienka co tylko szuka okzaji tylko szanująca się dziewczyna której po prostu nie wyszło.Nie możnaby jej było odrazu przekreślać,szczególnie jak miałaby super charakter itp.Zreszta bedą z innym nie wiedzialaby ze Ty istniejesz i że kiedys wasze drogi się zejdą.

mimo wszystko bolalo by mnie, ze jakis facet ja ogladal nago i robil z nia rozne "niegrzeczne" (;)) rzeczy. nie wiem jakbym sie czul jakby moja zona byla moja jedyna partnerka, ja dla niej nie bylbym jedyny