Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleth

jego przeszłość seksualna..

Polecane posty

Gość ale może zdradzic
to czyli mogę chodzic na dziwki tyle razy ile chce ???

Gość ale może zdradzic
cieszy cię to używało się i trafila ci się nagroda . ja do tego nie dopuszczę nigdy abym tak miał jak on

Gość ale może zdradzic
to z dziwkami to jest ostatecznośc aby nie dac satysfakcji takim kobietom jak ty :)

Gość ale może zdradzic
tobie nie ale sobie też nie :) tylko czasami lepiej pomyślec zanim się coś zrobi

Gość a jak facet jest prawiczkiem
no bo jak moja przyszla pewnie bedzie miala przeszlosc, to ja wole ja tez miec

Gość ale może zdradzic
Reine_Margot_ ... oby ci się w życiu ulożyło a co zrobisz jak cię twój facet zdradzi aby zobaczyc jak to jest z inną ??

jezeli robisz to zgodnie z sumieniem to nikt nie ma prawa tego oceniac a jezeli poznaszk iedys laske to bedzie Cie kochac jakim jestes

Gość ale może zdradzic
nigdy nie mów nigdy :) pamiętaj ale powiedzmy zdradzil cię i co wtedy zostawisz go ???

Gość ale może zdradzic
a ty go kochasz bardziej od poprzedników

Gość ale może zdradzic
i czy poprzedników zaprosisz na ślub

Gość ale może zdradzic
dlaczego przecież to częśc twojego życia . czy niechcesz ranic przyszłego męża ?

uwazam, ze jak sam bede mial przeszlosc to nie bedzie mnie tak meczyc przeszlosc mojej przyszlej kobiety. a twojego narzeczonego dlugo bolala twoja przeszlosc? mowil ci o tym? czy sama wyczulas?

Przesadzacie. Ja miałam wychodzić za mąż w wieku 20 lat, za faceta, z któym nie pioszłam do łóżka i byłabym dziewicą a on prawiczkiem. I nie doszło do ślubu, bo zorientowałam się, że on do tego nie dorósł w sensie życiowym a nie seksualnym. Być może seks byłby udany, bo działaliśmu na siebie bardzo. Ale nie chciało mu się iść do pracy, bo nie można być materialistą, a dzieci chciał mieć. A dzieci wiadomo - szkoła kosztuje, życie kosztuje, mieszkać gdzieś trzeba. To też jest ważne, bez tego ani rusz. Byłam później długo z tym facetem, który był dla mnie pierwszy, był dużo starszy i te sprawy życiowe nam się nie układały, bo on juz nie chciał zakładać rodziny, a ja się łudziłam, że zmieni zdanie i tak przy nim byłam przez 10 lat, a seks był w sumie niezły, ale niezbyt ekscytujacy dla mnie, nie miałam przyjemnych dreszczy jak na niego patrzyłam i nie mogłam zrozumieć dlaczego, dzis wiem, że nie mogłam mu zaufać to był powód. Miałam jeszcze paru partnerów, ale dopiero teraz jak jestem z człowiekiem, któremu ufam, z którym chce żyć i mieć dzieci, to wróciły te wszystkie fajne \"smaczki\" seksu, których przedsmak miałam z tym narzeczonym, z którym nie doszło do konsumpcji. Wierzcie mi to ma znaczenie - zaufanie i miłość, a nie ilość partnerów. I to że ktoś miał ileś przed Tobą, nie znaczy że ma złe zasady moralne i się z Tobą nie zgra. Nie mam ochoty na zdrady, skoki w bok, bo raz że wiem, że to się nie opłaci, bo stracę coś cennego, co mi się w życiu przytrafiło, a dwa to po co, jak tak dobrze jak teraz mi nie było jeszcze. Tak że czasem możliwośc porównania, też nie jest od rzeczy.

ale może zdradzic -a gdybys sie zakochal bedac prawiczkiem i chcialbys spedzic reszte zycia z nia kochal ponad zycie to bys myslal o zdradzie zeby zobaczyc jak to jest z inna ?

Gość ale może zdradzic
no właśnie chodzi o porównanie ja też będę dążył aby je miec :) najwyżej kogoś zranie ale trudno :)

agaci2 - no zgoda, ale ty pasujesz do doswiadczonego faceta. ja natomiast do kobiety co miala kilku partnerow raczej nie pasuje, tak mi sie wydaje, ze to za duza roznica i przepasc

Gość ale może zdradzic
jak bym miał okazję to dlaczego nie . podaj mi powód dlaczego nie mialbym tego zrobic ??? ja się kieruje rozsądkiem w życiu a nie miłością

bo szacunek i zaufanie to podstawa zwiazku no poza miloscia oczywiscie-jezeli myslisz o zdradzie to nie kochasz juz swojej dziewczyny bo jak mozesz kochac?