Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleth

jego przeszłość seksualna..

Polecane posty

Gość a jak facet jest prawiczkiem
wiesz michal ja bym chetnie poczekal na milosc, ale na kogo ja mam czekac? na dziewczyne co miala kilku partnerow? jak to bedzie wygladalo, zwlaszcza jak jej jeszcze potem wloze na palec pierscionek zareczynowy i obraczke? ona miala kilku a ja zadnej?

a zaliczyc w sensie wykorzystac to na pewno. jedynie jasna sytuacja, w ktorej dwie strony wiedza, ze to ma byc czysty seks bez zadnych zobowiazan

Gość Michał_22
To stary, wiesz na kogo masz czekać. Na dziewczyne, która nie miała partnerów. Proste. Zaczynasz się spotykać z panienką, chodzisz na randki, dochodzicie do tematu seksu, i wtedy wszystko wiesz. I albo ci to przeszkadza że miała jednego partnera, który okazał się idiotą, albo stwierdzasz, że tak naprawdę nie ma to ŻADNEGO znaczenia, bo ją kochasz i ona Ciebie i będziecie szczęśliwi.

boje sie, ze moge zakochac sie w puszczalskiej, co miala wielu partnerow :o

Gość Michał_22
Nawet jeżeli miała to co. Ludzie się zmianiają, mądrzeją z czasem.

to dlaczego ja w takim razie nie moge miec swojej przeszlosci?

Gość Michał_22
A kto powiedział, że nie możesz mieć. Idź do burdelu, już będziesz miał i to bogatą.

wiesz mam taki swoj ukryty ideal, ze chcialbym miec tylko jedna partnerke w zyciu i kochac ja az po grob, ale jak patrze na to jakie doswiadczenia maja dziewczyny w moim wieku czy mlodsze, to prawie stwierdzam, ze wierze w jakiejs chore i nierealne idealy :o

Gość Michał_22
11. Wiem o co Ci chodzi, nie chce już mi się tu pisać. Napisz do mnie na gg. Oto numer 1348099. bla

A jakie to ma znaczenie. Czyż nie wazniejsze jest,że się ludzie kochają, szanują chcą ze sobą być, nie zdradzać się. Jakie znaczenie ma przeszłość, jeżeli tylko nie wywołała zgubnych skutków na psychice (chorobliwej zazdrości, bo była mnie zdradząła, to ty też będziesz, albo onne takie tam). J swój pierwszy raz przeżyłam z facetem , który miał wieeele przede mną kobiet (dowiedziałam się dużo później przez przypadek, że byłam 114). I byłam z nim wiele lat dopóki sie nie okazało, że mnie też zdradzał i dopiero to zabolało. Dziś bym się nie związała z takim facetem z aż tak bujną przeszłością, bo to erotoman i nie umie być wierny, ale np. mój obecny narzeczony, a wkrótce mąż, miał parę partnerek i je też paru partnerów i jak by był prawiczkiem, to bym się bała że będzie mu przykro, że ja miałam i takie tam. Rozumiem, że może być przykro, że ktoś kogos miał a ja nie, ale nie bądź my dziecinni. Może jak tak ktoś ma te 20lat to jeszcze, ale jak my mieliśmy ponad 30-ci to trudno oczekiwać, że ktoś tyle lat nosił i nie użył. Autorko topiko - nie martw się, przejdzie Ci to z wiekiem, za mało problemów chyba masz, boś młoda. Przyjdzie budowa domu, wel kupno mieszkania, wychowanie dzieci i takimi błahostkami przestaniesz się przejmować. Ważniejsze jest,. czy Cię facet szanuje, nie zdradza, nie bije, zarabia na dom i dzieci, a nie to czym miał kogoś przed Tobą. Dorośnij, to dziecinne błahostki, wbrew pozorom nie aż tak istotne w życiu.

moim zdaniem powinieneś iść do agencji to cię oczyści psychicznie i będziesz śmielszy

'i jak by był prawiczkiem, to bym się bała że będzie mu przykro, że ja miałam i takie tam. Rozumiem, że może być przykro, że ktoś kogos miał a ja nie, ale nie bądź my dziecinni.'

no wlasnie, ten cytat jednak mowi prawde

agaci2 ma racje nie badzmi dziecmi-kazdy na przeszlosc i nie da sie tego zmienic a kocha sie za to jakim sie jest -moze gdybym miala szanse zmienic moja przeszlosc to bym to zrobila ale przeciez to przeszlosc nas ksztaltuje- nie tylko seksualna

mi mała podoba mi sie co napisalas mnie i mojego faceta dzieli nie tylko przeszlosc seksualna -a jednak jestesmy razem i sie kochamy bo to nas uszczesliwia

mimo wszystko uwazam, ze kiesko bym pasowal do dziewczyny co miala kilku partnerow

jezeli bys ja kochal to nie mialo by to znaczenia zreszta nie bedziesz jej pytal ilu miala facetow na randce? a jezeli sie zakochasz bedziece razem i ona wtedy Ci powie ze juz kogos miala to sie odkochasz? obawiam sie ze serce ie sluga:)

Gość ale może zdradzic
dlaczego to kobieta ma miec lepsze życie od faceta ??

mimo wszystko seks to duza bariera. kobieta, ktora miala juz seks dla samego seksu, jakies przygody ma ode mnie zupelnie inne podejscie do zycia, inna moralnosc, inny system wartosci

ale ja np nie mialam sexu dla samego sexu zawsze w zwiazkach jak nie mam faceta to nie ma sexu proste-a kto mowi ze kobieta ma miec lepiej niz facet?

Gość ale może zdradzic
zresztą prawiczku napewno się z pierwszą dziewczyną nawet dziewicą nie ożenisz więc wyluzuj :)

Gość ale może zdradzic
Reine_Margot_ ... używac sobie możecie tak samo jak faceci i nie gadaj głupot że my nie możemy ranic dziewczyn . każdy może miec tyle partnerów ile chce

no moze jakis tam prawiczkow znam. ja bym chcial miec w zyciu tylko jedna partnerke seksualna, ale w sumie glupi ideal, bo ja dla niej pewnie pierwszy i jedyny nie bede, wiec dla kogo mam sie tak oszczedzac? dla dziewczyny, ktora juz seks ma za soba?

to chyba faceci tak maja ze zawsze musza cos udowadniac dlatego pokusiliby sie na sex z prostututka by miec doswiadczenie

Gość ale może zdradzic
przecież sex z prostytutką to może byc błąd a każdy je popełnia więc w czym problem ???

ale może zdradzic -wcale tak nie mysle macie takie samo prawo ale przeszlosc to inna sprawa moj facet nie czekal na mnie tak sie zlozylo ze byl prawiczkiem i sie zakochal i tyle-

nie zle mnie rozumiesz ja sie staram Was zrozumiec pytam bo jestem ciekawa dlaczego ktos cche isc do lozka z laska bo zaklada ze w przyszlosc jego laska napewno bedzie miala przeszlosc seksulana kazdy m swoje zycie i robi to co chce

Gość ale może zdradzic
ja tam z pierwszą się nigdy nie ożenie :) a twój facet no cóż podziwiam go że ci się oświadczył :D