Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleth

jego przeszłość seksualna..

Polecane posty

Gość a jak facet jest prawiczkiem
sory literowka 21

21 mam, nie boje sie sprawdzenia bo juz cos pisalem. boje sie, ze bedzie mnie bolec jej przeszlosc

zreszta jak bylam pierwszy raz z moim narzeczonym to myslisz ze doswoadczenie mialo jakies znaczenie? uczucie wszystko zmienia

ale nie moza tak zyc przeciez? myslisz ze ja jakbym sie bala ze moj narzeczony mnie zdradzi to bym moga byc tak do konca szczesliwa?

wkleje swoj post z porzednich stron nie obawiam sie porownania itp. bo wiem, ze kochajaca, czula, wrazliwa, uczuciowa, dobra, porzadna, wartosciowa dziewczyna na pewno by byla wyrozumiala i dla niej nie seks bylby najwazniejszy. po prostu jak ona ma miec przeszlosc, to ja tez wole miec obawiazam sie, ze w tym wieku moge trafic na dziewczyne z dosc bogata juz przeszloscia, po kilku partnerach :o

masz 21!!! nie 31!!po co sie zadreczasz? moj narzeczony mnie kocha jaka jestem dzis -nie jaka bylam bedac w innych zwiazkach

obawiam sie niestety cierpie troszke na jakis kult czystosci w stosunku do kobiet i przeszlosc seksualna bedzie mnie odpychac czy cos...

ja tez napisze cos co pisalam wczesniej: serce niesluga zakladajac zdobedziesz przeszlosc seksualna poznasz dziewczyne ktora jest dziewica albo ma inna przeszlosc z ktorej nie jeste dumna-co wtedy?

jak juz bede mial swoja przeszlosc, chocby agencje, czy przygode za soba to juz na pewno bede inaczej patrzyl i bede bardziej otwarty, tolerancyjny, wyrozumialy i bede szerzej na to wszystko patrzyl. poza tym od bycia prawiczkiem dluzej tylko sie jeszcze wiekszych kompleksow nabawie. z checia bym poczekal na ta jedyna, ale watpie czy prawictwo jest az takim skarbem dla kobiet

ja nie mowie zebys nie sypial z dziewczynami dla samego sexu jak chcesz to nikt Ci tego nie przetlumaczy zebys tak nie robil ale masz jakies poczucie moralnosci swoje wlasne i nim sie kieruj

wiem ze dzis zycie seksualne zaczyna sie bardzo wczesnie i dlatego jest taki stereotyp ze 21 to juz zle jak jeszcze sie jest prawiczkiem czy dziewica nie wiem skad to wynika

nie wiem czy moja moralnosc i moje zasady sa oplacalne. wielue dziewczyn w moim wieku miala juz kilku albo wiecej partnerow i pewnie prawiczek by ich tylko smieszyl

moj facet sie nie wstydzil a jest w Tw wieku-bo niby czego mialby? sex to Tw sprawa czy spisz z kims czy nie nikogo innego

nic nie zyskam dzieki tej swojej moralnosci, a pewnie tylko strace, bo przez to, ze poczekam z seksem na milosc, to pewnie bedzie mnie bolec przeszlosc mojej ukochanej

ale ja Cie rozumiem moze to presja srodowiska ze prawiczek to juz zle ale tak naprawde tak nie jest wiele ludzi traci dziewictwo dla samego faktu bo juz czas..... dla siebie czy dla innych?

ja sie najbardziej obawiam, ze bede mogl cierpiec, ze nie bede pierwszym dla swojej ukochanej i nie bede mogl sobie z tym poradzic

bedziesz mogl jestem pewna-jak kochasz to wszystko inaczej wyglada ja rozumiem ze nie moglbys sie pododzic z tym ze dziewczyna w Tw wieku miala 10 facetow ale w wieku 27 -3?

na razie inaczej na to patrzysz ja rozumiem ze to moze byc problem ale przeciez mozesz w ten sposob przegapic milosc zycia

no ale chyba dziewczyna co miala 10 facetow w wieku 21 lat to nie jest dobra kandydatka na milosc zycia dla mnie, co ;) ? jak w wieku 27 lat masz trzeciego partnera to malo wrecz