Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirco

Dlaczego kobiety unikają określenia cipka dla tej części ich ciała

Polecane posty

Gość Komiczne ma rację
Tez uwazam, że kobiece piękno to nie tylko widok samych "konkretów :P" Składa się na to cała sylwetka, dla mnie wazny jest tez zapach, czy spojrzenie... Fotka samej cipki tez mnie az tak nie podnieca

tak na marginesie - jak byście Panowie zareagowali, gdyby na komunikatorze ktos chciał z wami porozmawiać (czekacie na rozmowę z rodziną/znajomymi przy okazji wchodzice na czat w celu podszlifowania angielskiego) no i wy otwieracie okienko a tam cipka, następne to samo, co 5 otwarcte okienko okazuje się twarzą potencjalnego rozmówcy :-D dla zainteresowanych kobiet i panó o orientacji mniejszościowej mogę podać namiar, gdzie mozna się mieć niezły przegląd "penisków" w stanie erekcji :-D (o ile jeszcze aktualne, bo juz od dawan nie używam)

Gość mirco
Chłopy, no pewnie, że kobieta liczy się jako "całość", ale sami przyznajcie, czy jak kochacie sie ze swoja dziewczyna nie kusi waschoć raz spojrzec w "tamtą stronę", i dojrzec coś tak troche czerwonego :-)

Gość A mozefds
Pisia mnie to denerwuje

Gość bzykbzykbzyk
No żenua trochę... Najgorzej, że jak mi wskoczy coś takiego na ekran, to nie ma bata - zaraz babcia, ciocia, wujek wejdzie do pokoju heheh

Gość ..bywa różnie..
hmmm... my uzywamy okreslenia cipka, muszelka, dziurka, szparka :P

\"ale sami przyznajcie, czy jak kochacie sie ze swoja dziewczyna nie kusi waschoć raz spojrzec w \"tamtą stronę\", i dojrzec coś tak troche czerwonego\" na jej cipke to ja sie zdąże napatrzec podczas gry wstępnej oraz podczas robienia jej minety - podczas stosunku zawsze patrze na twarz, bo wyraz twarzy kobiety jest najbardziej podniecający...

"ale sami przyznajcie, czy jak kochacie sie ze swoja dziewczyna nie kusi waschoć raz spojrzec w "tamtą stronę", i dojrzec coś tak troche czerwonego" na jej cipke to ja sie zdąże napatrzec podczas gry wstępnej oraz podczas robienia jej minety - podczas stosunku zawsze patrze na twarz, bo wyraz twarzy kobiety jest najbardziej podniecający...

Gość mirco
No i widać jak potrzebujesz napatrzeć sie w ta cipkę, bo aż 2 rfazy to powtórzyłeś - żeby to do nas wszystkich dotarło. :-D

micro - mam dla Ciebie propozycje - uzbieraj 300 zł, wejdz na strone odloty.pl, zamow sobie laske i przez godzine wparuj sie jak leży z rozłozonymi nogami i cały czas mowi "patrz na moją cipe"... bedziesz zaspokojony

Gość mirco
I serio takie rzeczy sa mozliwe - a wiesz w mojej faktycznie sytuacji skorzystałbym z tego :-))

Gość mirco
Komiczne - dzięki stary, miałem wspaniałą noc, ale teraz za to mam troche opuchniete oczy :-D

Gość xxxddd
oj mirco - niezły z Ciebie ogier - ale czy tylko w patzreniu? :-D

Gość zaneta 8711
czytam ta dyskusje i czytam i powiem wam ze ja osobiscie bardzo lubie okresenie "cipka" moj maz Ja tak wlasnie nazywa albo jeszcze "dziurka" ale to mi sie nie widzi. Dla mnie slowo "cipka" jest bardzo pedniecajace!!!! No ale sa gusta i gusciki :D

Gość mirco
zanetka - no nie nie ma jak usłyszeć np. - kochanie mam taką wielką ochotę poieścić ta twoją cipkę!! Czyż nie brzmi to podniecająco :-D

Gość zaneta 8711
a jak:D dla mnie rewelacja !!!!!! obrazliwe jest jak ktos cie nazwie dziwka suka itp a nie cipka ktora jeszcze nad zycie kocha:D

Gość mirco
Żanetko - miła z Ciebie kobietka, wiesz myślę sobie jednak, że z tym słowem maja problemy kobiety trochę zakompleksione

Gość mirco
Nie to co ty - kwitnąca, śliczna dziewczyna z mięciutką i pachnącą cipeczką!!! :-D

Gość kolesiu powiedz
tak szczerze-o ci tak naprawdę chodzi? cos mi sie wydaje,ze lada moment ktoś cie sprowadzi do parteru

Gość mirco
no juz dobra - spoko, już z tąd wylatuje!! Nara :-D

Gość studentkkkaaa
ja tam lubię być nazywana dziiwką czy suką określenia typu brzoskwinka, muszelka itp mnie śmieszą i nie lubię ich..

Gość dsgffg
bo widocznie jesteś suką - to i to nawet lubisz :-D

Gość hehe6969696969
KUCIAPA !!!! :D

Gość wyssany5
cipulka - to takie słodkie słówko

Gość KOBITKKAA
ja tam wole cipka od muszelka. Jakoś muszelka we mnie obrzydzenie wzbudza nie weim sama czemu:/ ALE NP CIPKA CZY BRZOSKWINKA SĄ CAŁKIEM OKK

Gość hhehehehehe 8)
BUŁA

Gość oiuh
no myszka i muszelka brzmia chyba najbardziej rozsadniej

Gość olallalalala
najlepjej brzmi KAPSKO

Gość siurakoń
na cip..ka mówic du...pa to trzeba być chyba uposledznym troszeczkę