Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BolssSsS

Znalazłam portfel zwrócić czy nie ?

Polecane posty

Gość BolssSsS

jest tam w sumie 150 zł i dowód,nie ma zadnych kart kredytowych tylko te pieniadze wizytówki i dowód

Gość kase sobie zostaw dowod
odeslij

Gość JGJGJKJKJKJ
jak kiedys znalazlam portmonetke z 50zl i dokumentami i ja odniosłam na adres w dowodzie to zamiast dziekuje uslyszalam ze jestem zlodziejka i znalezne chce wyludzić dlatego dokumenty odeslij reszte zatrzymaj

Gość BolssSsS
chyba tak zrobie

Gość gerbera
ja też znalazłam , zimą na ławce na przystanku, i gdybym poszła na policje mogliby mnie oskarżyć-tj.właścicielka , ze cos ukradłam kasę-i poza tym te papiery-już to przechodziłam kiedyś. dlatego ustaliłam adres po dokumentach i odesłałam dziewczynie pocztą. dodam, że rok wcześniej sama zgubiłam torebke w tramwaju, wróciłam załamana do domu i wieczorem zadzwoniła dziewczyna, która znalazła i oddała.wtedy po raz pierwszy uwierzyłam w człowieka.

Gość mushca
hugan!! dobre ;D :D

Gość Mi kiedys wypadl portefl
od razu zastrzeglam wsyzstkie karty kredytowe itp w portfelu oprocz tego mialam prawie 300 zl. odeslali mi na drugi dzien (znalezli to pewni chlopcy) listem zwyklym (cud ze doszla taka napchana koperta) napisali karteczke ze pieniadze wzieli na znaczki a reszte odsylaja. taaaa.. znaczki wartosci prawie 300 zl? :-o odeslij z kasa, bo komus te pieniadze moga byc bardzo potrzebne, wez tyle ile naprawde wydasz na znaczek, a jesli to nie daleko to moze odwiez osobiscie.

mi kiedys wypadl portfel - wzieli cale300zl? zlosliwe to troche bylo,ale i tak dobvrze,ze wyslali portfel... ja bym oddala

Gość BolssSsS
na biednego nie trafiło znalazłam wydruki z banku tak kwoty jakieś kolosalne 140 tys

Gość wqdqwef
o, to koniecznie odeślij całą kasę bogaci mają fioła na punkcie każdego grosika