Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze gorący temat

Właśnie dlatego przeszłość seksualna jest tak gorącym i emocjonującym tematem

Polecane posty

no wiesz w takim razie dziewczyna tez moze tylko raz zeby nie byc juz dziewica ot tak na zabawy ,jesli facet moze to i dziewczyna tez Wkurza mnie myslenie ze jesli facet ma bogate zycie seksulane to uwazany jest za ogiera a jesli kobieta to uwazana jest za dziwke ...

Gość a jak facet jest prawiczkiem
moze faktycznie nieczystosc nie brzmi najlepiej, ale chodzi, ze jak facet jakas zaliczy, albo pojdzie do agencji to potem bedzie lepszy dla swojej przyszlej dziewczyny i nie bedzie jej robil wyrzutow, o to, ze z kims tez spala. po co mam czekac na milosc, po co mam czekac na ta jedyna. dla niej i tak pewnie jedynym nie bede. zreszta na dziewicy mi nie zalezy, bo nie pod tym katem sie kobiete wybiera. ale jestem pewien, ze jak ja bede prawiczkiem, a ona dziewica nie bedzie to mnie to bedzie strasznie bolec, rozrywac mi serce, bede cierpial z tego powodu i to moze bardzo zaszkodzic mojemu przyszlemu zwiazkowi. a wiem, ze tak bedzie jesli jako prawiczek trafie na dziewice

Gość Trzęsidupy zwykłe
z jednej strony tak strasznie boją się zostać wykorzystani przez wredną nieczystą babę a z drugiej bardzo chętnie polecieliby do agencji byle by było po równo. Chora licytacja a nie kierowanie się czystością

Gość Trzęsidupy zwykłe
To nie szanowanie siebie tylko kompleksy.

"no wiesz w takim razie dziewczyna tez moze tylko raz zeby nie byc juz dziewica ot tak na zabawy ,jesli facet moze to i dziewczyna tez Wkurza mnie myslenie ze jesli facet ma bogate zycie seksulane to uwazany jest za ogiera a jesli kobieta to uwazana jest za dziwke ..." ja tak nie uwazam, ale tez uwazam, ze skoro jestem prawiczkiem to nie pasuje do dziewczyny z bujna przeszloscia, taka nie jest dla mnie, bo mam od takiej kompletny inny system wartosci, zupelnie inna moralnosc, inne doswiadczenia, inne poglady na zycie i seks

" uwazam, ze jak bede mial za soba jakis przygody albo agenturalny pierwszy raz za soba profilaktycznie" no to jest ciekawe podejscie, miec 1 raz profilaktycznie...:P co do zaażenia czymś waidomo ze to moze byc obopólne, chodzi jednak o to ze nie dziewica nie musiała miec niewaidomo jak bujnego życia sexulanego i spac np tylko z 1 partnerem a taki "profilaktyczny" 1 raz z przypadkowa osoba moze sie róznie skonczyc...to w ramach wyjasnien

Gość jyute
chodzi o to ze facet , ktory jest prawiczkiem i czeka na to jedyna , a ona okazuje sie niedziewica , to czuje sie wydymany KAzdy prawiczek marzy o niewinnej ksiezniczce ( sniezka w koncu była dziewicą ) w zamku zeby ja uratowac . NAtomiast gdyby ta sniezka czy inna nie była dziewica to nie zdazyłby ja uratowac ( posiadłby ją zły król i rozdziewiczył ) i spełnic swojej powinnosci

Trzęsidupy zwykłe - a jak sobie wyobrazasz malzenstwo, ze maz spal tylko z zona, a zona miala wczesniej innych. ja bym bedac w takim malzenstwie na pewno wrecz rozpaczal, dla mnie to bylby masochizm. na dziewice i tak nie trafie pewnie, wiec moge sobie zgrzeszyc, wtedy tym bardziej nie bede szukal dziewicy

Gość Trzęsidupy zwykłe
Ciekawe ilu z tych prawiczków miało okazję do zbliżenia 1 na 1, intymna sytuacja a oni odmawiają w imię wyższych wartości.

dlaczego ja mam czekac na milosc i na ta jedyna? ona i tak pewnie na mnie nie czeka.a jeden byly partner i tak bardzo by mnie bolal i klul w serce. nie mogl bym przebolec, ze ktos by ja wczesniej nago ogladal i robil z nia rozne "niegrzeczne" rzeczy "nie dla dzieci". poza tym mam 21 lat, dziewczyny w moim wieku juz mialy czesto kilku partnerow, wiec na cholere mam czekac dluzej z tym swoim prawictwem. jak bede dlugo czekal na milosc to sie tylko kompleksow nabawie

ItsOnlyMexx_20 - po prostu jesli facet ma sie wiazac z nie dziewica, to lepiej jak sam ma przeszlosc, bo wtedy jej przeszlosc nie bedzie go bolec

Gość jyute
no to jest ciekawe podejscie, miec 1 raz profilaktycznie... a ja bym zrobił to inaczej . NIe pojde do agencji do czasu az nie spotkam dziewczyny z ktora bede chodził . GDy okaze sie ona dziewica to zostane przy tym , gdy bedzie niedziewicą to jeden raz spotkam sie z jakas panna z dyskoteki albo agencji. Gdybym poszedł do agencji juz teraz , a moja przyszla dziewczyna byłaby dziewica to byłby nie fair w stosunku do niej . Dlatego pojde do agencji dopiero w chwili gdy moja laska ,( z ktora bede chodził ) bedzie niedziewicą

Gość Poraziła mnie
"fylozofija" yjute! {cool]

yjute ----> Radze zacząc czytać literaturę dla dorosłych... też zgadzam sie z trzesidupą:) Może chłopaki wystawicie swoje prawictwo na allegro przekonamy się jaka jest jego cena i czy są jakieś chętne?:P

zreszta wcale mi tak nie chodzi o dziewictwo/prawictwo, bo nie ono wyznacza wartosc czlowieka, ale bardziej o rownosc/uczciwosc/sprawiedliwosc, zrozumienie, wzajemny szacunek, tolerancje. a jesli facet bedzie mial ten wyskok w agencji czy z przygodna kobieta na koncie, to wlasnie tych cech w stosunku do kobiet moze sie lepiej nauczyc. zreszta prawiczek na dodatek moze zostac wysmiany przez dziewczyne z powodu swojej cnoty

A czemu wsadzacie wszystkich facetow do jednego worka? Sa tacy, ktorzy nie ruchaja wszystkiego, co sie rusza. A Wy nadal swoje. imho Zadna przesada nie jest dobra. Ani seks po slubie, ani seks z dopiero co poznana osoba.

Gość jyute
Moj punkt widzenia jest podobny , ale ja bede czekał na ta jedna jedyna . JEzli okaze sie niedziewicą to ją zdradze ( oczywiscie tylko raz ) a jak bedzie dziewica to bede szczesliwy i nie bedzie zdrady. Byłbym nie fair jezelibym teraz poszedl do agencji czy na dyskotreke i stracil prawictwo z jakas dziewczyną . Bede czekał i zadzialam w zaleznosci od sytuacji.

Gość Ależ wy macie problemy
aż miło poczytać. :classic_cool:

wlasnie facet ktory ma okazje przeleciec laske zawsze to zrobi bez mrygniecia okiem no chybaze jest jakos limozą :/ Mam netowego kolege ktory ma 26lat i jesce nie teges smeges ,opisywal mikiedsy sytuacje gdzies na imprezie laska poszla za nim do lazienki i zaczela calowac juz byli rozebrani ale on zrezygnowal bo czeka na wielka milosc i mialby wyrzuty sumienia ,jakos w te cala opowisc nie chcialo mi sie uwierzyc :) To ja tez moge sobie powiedziec ze ide na dyskoteke sie zabawic albo do ktorego koloegi co mnie przeleci tylko dlatego zeby nie byc dziewica bo malo ktory facet lubi takie ale o tym juz pisalam na innym topiku i nie chce mi sie pisactego samego .:)

Gość bojangles
też sie zgadzam z trzęsidupy:P aha i jestem prawikiem:D a podejście o prostytutkach i przydogach uważam za egoistyczny fakt chęci wydymania czegokolwiek z dorobieniem do tego idiotycznej ideologii:D to po co w ogóle żyć tym pieprzonym prawictwie żeby tak po prostu się zeszmacić...nikt nie musi wiedzieć o tym ,że np ja jestem prawikiem w dodatku uważać mnie przy okazji za frajera. To kwestia własnego podejścia do smeego siebie czy po pójsciu np do agencji nadal będę sam siebie szanował. Jakbym nie miał żadnych perspektyw na seks, bądź jakieś totalne kompleksy pogrążyłyby mnie w takim przekonaniu to poszedłbym "na dziwki" bez mrugnięcia okiem. A póki jestem zdrowy i śmiem twierdzić ,że nie mam nasrane we łbie..po prostu znajdę sobie kobietę , która mi odpowiada bez względu na stan fałdu naskórka...z resztą chyba już znalazłem:P

Gość jyute
Nie wiem czy moja laska bedzie dziewica czy nie . DLatego sie wstrzymam z ta agencją czy dyskoteką . Chociaz jesli okaze sie niedziewica to z pewnoscia wybiore sie na jeden numerek z jakas panna.

ja mam takie idealistyczne marzenie, zeby spac tylko z jedna kobieta w zyciu, marze o wielkiej, prawdziwej milosci. ale to nierealne, bo dziewczyny w moim wieku czesto juz mialy kilku partnerow, wiec czemu ja mam miec tylko jedna?

Gość nie no posty co niektórych
potrafią rozwalić. :p

no własnie czemu masz mieć tylko jedną...? tylko dlaczego po to zebys sie wyrównało...bojangles ma racje dorobiliście sobie ideologie to swojego prawictwa... Powodzenia w szukaniu dziewicy

Gość jyute
jezeli ja byłym prawiczkiem , a moja dziewczyna nie , to czułym sie jak ciota , kobieta . Facet ma być facet zawsze bardziej brudny niz kobieta . Inaczej nie czulbym sie prawdziwym facetem . Dlatego zdradziłym swoja laske ( o ile byłaby niedziewicą ) jeden raz z jakas kobietą.

Gość jak to pięknie
ujmujecie i nie ma to jak forum internetowe gdzie można się tak fascynująco wypowiedzieć o swoich intymnych marzeniach..

nie jestem typem babiarza i nie chce nawet byc, jestem raczej idealista i chetnie bym na ta jedyna poczekal, ale pewnie i tak nie bedzie dziewica, wiec malo mi sie oplaca czekac. a tylko by jej przeszlosc mnie bolala, jakbym wlasnej nie mial. ale jakby mi sie trafila dziewica to bym ja na rekach nosil

a ile masz lat jesli mozna wiedziec? osobiscie znam 17 letnia dziewice ktora ma chlopaka od prawie 2 lat i tylko ledwo co sie calowali no ale to juz jakies patologie ,sa bardzo wierzacy wiec nie ma sie czemu dziwic :)