Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze gorący temat

Właśnie dlatego przeszłość seksualna jest tak gorącym i emocjonującym tematem

Polecane posty

Gość a jak facet jest prawiczkiem
i czekac na nia z pierwszym razem, czekac na milosc, bez zadnych agencji i przygod wczesniej?

Gość jyute
nie ma czego odkrywać . To jest wlasnie przykre.

vanity - a twoim zdaniem warto sie zakochac nawet w kobiecie co miala wielu partnerow, seks dla seksu czy przygody? i czekac na nia z pierwszym razem, czekac na milosc, bez zadnych agencji i przygod wczesniej?

Gość jyute
ja musze sie zaczac rozgladac za mlodszymi . Gdzie sa jakies dziewice ? Z pewnoscia na dyskotece nie mam czego szukac

Gość dz ia ra
ale temat jak zwykle prawiczki będę się męczyć w przyszłych teoriach o nierówności...że ona już tak a ja jeszcze nie i co to za sprawiedliwość albo kolejna szpila...pierwszy raz z prawiczkiem to pomyłka...taki to się do niczego nie nadaje podobno jestem jednym z żałośniejszych ludzi na tym forum...żałuje że jestem starym prawiczkiem...ale tylko tyle...żadnych bzdetnych dywagacji

Wiesz wirze że go to bolało w jakims stopniu....ale ja tez miałam swoje obawy co do tego czy nie bedzie kiedys chciał spróbować z inna....i tak sie stało...zalował ale cóz...ehh dlatego wolałbym zeby to zrobił przed niz przekonywac sie po.... dlatego chyba tu z Wami gadam bo mam swoje racje:)

Gość jyute
wieadomo na dyskotece nie spotkam wartosciowej dziewczyny

Gość jyute
zreszta nigdy nie bylem na dyskotece. Pozostaje . Imprezy odpadaja - tam chodza laski tylko na szybki seks. Chyba nie teatr .? NA ulicy podrywal nie bede.

Warto sie zakochac w takiej kobiecie bo takie kobiety też sa wartościowe:) jyute --> na dyskotece raczej nie, choć zdarzaja sie fajne dziewczyny, nie mozna generalizowac np w szkole, na uczelni, w pracy, na domówce, przez znajomych, pzrez hobby....mozliwosci jest wiele

Gość jyute
na uczelni wszystkie zajete. Kiedys byl wybor , ale nie mialem ochoty , a kobiety w moim wieku sa zajete albo nie sa dziewicami . Musze szukac wsrod 19 latek . Tylko gdzie ?

W teatrze trzeba byc raczej cicho, a podryw na ulicy...laska moze Cie wziac albo za desperata albo za fajnego kolesia...ale pewnie nie do konca powaznie, choc jakby facet był fajny to bym zagadała:)

wasze poglady sa popierdolone az nie jestem w stanie tego czytac.... jasne laska ktora byla w zwiazku 2 lata to w sumie to samo co taka co szmaci sie na dyskotece co tydzien-co za roznica??:O a tak od siebie to wam powiem ze lepeij idzcie do tej agencji juz teraz, ja osobiscie zostawilabym faceta ktory by mnie zdradzil(i jeszce uwazalby ze to fair) za to przebolalabym to co bylo wczesniej bo przeszlosci nie da sie zmienic a wiernosc nie ma nic do dziewictwa czy jego braku-nawet byl kiedys topik na kafe ze laska miala tylko jednego ale chce zobaczyc jak to jest z innym ja jeszce ok9 mies temu bylam dziewica(i gwoli scislosci juz wtedy robilo mi sie slabo jak czytalam takie teksty),teraz nie jestem ale nie jetem tez z tym chlopakiem-on mieszka teraz w innym panstwie a ja jeszce nie chcialam/moglam wyjechac i chociaz troche to bylo ciut za szybko to z wtedy inaczej myslalam-ale to byl zwiazek na powaznie i ja nie chcialam go stracic,pranelam go itd wiec jest chyba roznica miedzy mna a lachociagiem z dyskoteki a co do falszywego dziewictwa(czyli lasek ktore oral i anal na prawo i lewo)to sie zgadzam z wami-to jest zalosne ale wasze naleganie na dziewictwo-albo raczej to co zrobicie jak laska nie bedzie dziewica tez jest zalosne,naprawde juz lepeij idz do agencji juz teraz bo zdrada to ogromna krzywde a swoja droga-to taka powdojna moralnosc-facet moze a kobieta nie :O ja gardze tymi co sie pieprza na prawdo i lewo ale normalne zwiazki to inna sprawa

Gość jyute
ja tam czekam na wielka milosc .Lozko mnie nie interesuje i mam nadzieje ze znajde jakas dziewice.

Gość dz ia ra
a co jeżeli zapałasz wielka miłościa do niedziwicy? bo co to za założenie...że wielka miłość to tylko dziewica

jyute--->a dlaczego nie ma dyskotece?no ja jesten dziwica i czasem chodze na dyskoteki ,mam kilka kumpelek ktore tez jesce nie mialy partnerow seksulanych i chodza razem ze mna ,to ze ktos lubi sie dobrze zabawic ,potanczyc ,poflirtowac to nie znaczy ze sie poszcza aczkowiel zgadzam sie ze w wiekszosci panny ktore bywaja na dyskach sa dosc smiale w tych sprawach :)

a swoja droga-to taka powdojna moralnosc-facet moze a kobieta nie no od tego załozenia rozpoczął sie topik...to jest dla kobiet umniejszajace...my nie powinnismy a oni jak najbardziej na szczescie nie wszyscy tak mysla.... ale wyzywanie kogos od pop**** tez nie jest zbyt ze tak powiem sympatyczne...kazdy ma prawo do swojego zdania

zreszta dopasowanie seksualne tez jest wazne bo potem ta dziewica moze dawac raz na miesiac a wy sie bedziecie zalic ze taka piekna i dziewica a nie chce z wami sypiac :P i chyba nie macie innego wyjscia niz ja zdradzac(tak taki topik tez juz byl) seks jest czyms normalnym(seks a nie puszczanie sie z kim popadnie),dziewictwo tez ale czy naprawde musicie dorabiac do tego taka bezsensowna ideologie(no i jak piszecie ze nawet najporzadniejsza,kochana,czula wrazliwa niedziewice bedzieci uwazac za szmate?) boze w takim razie mam nadzieje ze nie trafie na prawizka:O:O:O

Gość dz ia ra
założyłaś że każdy prawiczek myśli tak samo?

wiem ze nie jest sympatyczne ale o ile rozumiem(no moze i nie rozumiem ale szanuje) ze ktos chce dziewice to te teksty ze laska ktora byla z kims 2 lata i spala z nim jest warta tyle samo co taka co sie puszcza na dyskotekach i ze koniecznie zdradza bo trzeba wyrownac rachunki mnie rozwalily, zreszta po jednym razie z prostytutka to mistrzami seksu nie bedziecie wiec juz lepiej byloby sie nie szmacic moim zdaniem...

no ja juz sie zraziłam do prawiczków....zreszta prawiczek w moim wieku lub starszy to pewnie miałby juz tak rozbudowana ideologie ze az wole nie myslec:P i zgodze sie z tym dopasowaniem...jezeli partnerzy maja inne temperamenty (o czym jest wiekszosc topików) to doopa a czesto jest tak ze dziewica, czesto do tego mozno wierzaca sex taktuje jako cos nieczystego wiec raz w tyg jak dobrze bedzie to wystarczy chłpaki poczytajcie topik inz. budownictwa --> mysle ze to lektura dla was

mam nadzieje ze nie kazdy mysle tak samo(zreszta nie tylko prawiczkowie u pisza ze chca dziewicy) ale kafe jakos mnie utwierdza w przekonaniu ze jest inaczej...

Vanity Fair - uwazasz, ze kobieta co miala kilku partnerow, przygody, seks dla seksu tez moze byc wartosciowa? a na poczatku przestrzegalas mnie przed agencja i przygoda. dla mnie seks jest normalny, ale tylko z milosci Vanity Fair - tylko taka dziewczyna ma kompletnie inny system wartosci, inna moralnosc, inne podejscie do seksu, inne doswiadczenia niz ja. myslisz, ze z taka mogloby cos mnie laczyc i prowadzic do uczucia?

"wiem ze nie jest sympatyczne ale o ile rozumiem(no moze i nie rozumiem ale szanuje) ze ktos chce dziewice to te teksty ze laska ktora byla z kims 2 lata i spala z nim jest warta tyle samo co taka co sie puszcza na dyskotekach i ze koniecznie zdradza bo trzeba wyrownac rachunki mnie rozwalily" no z tym tez sie absolutnie nie zgadzam, jest róznica i to duuuza

Vanity Fair - myslisz, ze nawet z taka dziewczyna moglbym stworzyc super zwiazek az po grob bedac samemu prawiczkiem?

Gość dz ia ra
może i jestem frustratem ale widocznie jest kilka rodzajów nie chcę być zaliczany do tych wyżej...krzywdzi mnie taka opinia

'zreszta po jednym razie z prostytutka to mistrzami seksu nie bedziecie wiec juz lepiej byloby sie nie szmacic moim zdaniem...' ale to tylko tak profilaktycznie, zeby nas potem nie bolala tak bardzo przeszlosc dziewczyny, zebysmy ja lepiej rozumieli i bardziej szanowali. samemu bysmy sie zepsuli, zbrukali to bysmy juz nie byli tacy zli na jej przeszlosc

"myslisz, ze z taka mogloby cos mnie laczyc i prowadzic do uczucia" mysle ze 'z taka' moze Cie cos połaczyc, uczucie tez...tylko juz teraz nie jestem pewna czy z Twojej strony tez.... Vanity Fair - uwazasz, ze kobieta co miala kilku partnerow, przygody, seks dla seksu tez moze byc wartosciowa? a na poczatku przestrzegalas mnie przed agencja i przygoda. ale ja nie porównuje prostytutki do kobiety która była np dwa trzy lat z jednym partnerem ....

zreszta ja np nie toleruje zdrad-wolalabym zeby facet mial 10 przede mna ale byl mi wierny a jak facet jest prawiczkiem-o ile ja zrozumialam to nie chodzi tu o przygody kobiet ale o to ze byly z kims dlugi czas(i spaly z tym kims) a wy i tak chcecie te "porzadne" co nigdy z nikim hihi ktos tu nawet wklejal linka do agencji gdzie dziewica robi anal i oral,myslisz ze by ci sie przyznala?nie lepiej byloby miec babke ktora miala jednego ale jest normalna? ja mysle ze moglbys stworzyc udany zwiazek z nie dziewica jakbys tak obsesyjnie nie myslal o tym dziewictwie i wedlug niego nie ocenial czlowieka bo ja mimo ze z 5 razy w zyciu uprawialam sex to sie za zdzire nie uwazam i nie bede uwazac