Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze gorący temat

Właśnie dlatego przeszłość seksualna jest tak gorącym i emocjonującym tematem

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaa
ale wiesz, nawet Bog wybacza bledy a jakis koles ktory nie mial wczesniej okazji i zostal prawiczkiem bedzie mnie ocenial... blagam...

Gość jyute
dlaczego nie chce chodzic z niedziewica. - nie podoba mi sie ze dla kogos liczy sie tylko wlasna przyjamnosc ( kopuluje na prawo czy lewo ) - szanuje osoby , ktore daja cos z siebie i czekaja na jedna jedyna osobe i nie zyją chwilą ( bo mnie nie interesuje tu i teraz) - znam laski , ktore sa z facetem zeby zaspokoic wlasne potrzeby , a potem go rzucaja jak im sie znudzi

Gość he he he
skoro ty jesteś normalna to wyjaśnij mi tę różnicę? bo ja znam ludzi którzy "są ze sobą" latami, nawet się zaręczają itd tylko dlatego żeby mieć dyspozycyjną dupę. bo tych "planów" to oni poważnie nie traktują i naprawdę nie mają ochoty na ich realizację. to widać, tylko trzeba umieć patrzeć a nie się łudzić.

o maj gad teraz sie zaczna klocic :) TAk trudno zrozumiec ze facet ktory nigdy nie mial baby zawsze bedzie traktowal dziewczyny z przeszloscia seksulna nawet ta najmniejsza jak szmaty dlatego ze sam nie mial okazji zaznac przyjemnosci?! i nie ma co zaprzeczac ze to noeprawda jest mezczyzni sa przeczuleni na tym punkcie .

Gość jyute
akcja z big brother z jazzuzi własnie utwierdza mnie w przekonaniu , ze szanowanie sie jest wazne.

Gość a jak facet jest prawiczkiem
ja nie mam nic do nie dziewic, szanuje jak inne kobiety, jesli sa porzadne, a nie tylko dziewice sa przeciez porzadne, ale jak sobie pomysle, ze moja przyszla dziewczyna z kims wczesniej seks mogla uprawiac to mi sie slabo robi i prawie mi sie odechciewa bycia z dziewczyna, bo wiem, ze jesli bedzie miala przeszlosc, chocby jednego faceta z milosci, to i tak bedzie mnie to strasznie bolec i bede cierpial, wyc bedzie mi sie chcialo

Z tego wynika że wszystki laski bedące w zwiazkach są gresznymi kopulatorami i nie dają nic z siebie nie powstrzymujac swoich chuci żyjąc tym co jest tu i teraz . A co mają zyc tym co bedzie w grudniu 2010 roku....dzizes:( znam takich samych facetów...

Gość jyute
i niestety wiele niedziewic za bardzo sie nie rozni od big brother w jazuzzi . Wystarczy wino czy chwila i juz sa sprzedane. Wiem sam , bo chociaz dziewczyna wiedziala ze ja nie kocham , to dawala mi propozycje seksualną .

Gość miskaaaaaaaaaa
nie mam zamiaru ci tego tlumaczyc, nie bede z toba nawet dyskutowac bo nie warto, wybacz... porownujesz kobiete ktora oddala sie swojemu facetowi po 2 latach bycia ze soba a taka ktora oddala sie 1 lepszemu na dyskotece... jestes chory psychicznie i tyle ci powiem... i co mnie to obchodzi kogo ty znasz... ps. a osoba ktora 1 probowala sie kochac z facetem a nic z tego nie wyszlo jest dziewica czy nie? :P

Gość he he he
wybaczam. i milcz jeżeli nie potrafisz dowieść słuszności swoich pogladów bo się tylko ośmieszasz.

o maj gad teraz sie zaczna klocic TAk trudno zrozumiec ze facet ktory nigdy nie mial baby zawsze bedzie traktowal dziewczyny z przeszloscia seksulna nawet ta najmniejsza jak szmaty dlatego ze sam nie mial okazji zaznac przyjemnosci?! i nie ma co zaprzeczac ze to noeprawda jest mezczyzni sa przeczuleni na tym punkcie . nieprawda, ja takich nie uznaje za szmaty, szanuje je, ale jej przeszlosc by mnie po prostu meczyla i bolala

Gość miskaaaaaaaaaa
jest roznica bo mielismy plany, znalismy sie bardzo dobrze, mieszkalismy ze soba... brakowalo tylko slubu.

o kurwa jak was czytam to az sie cos robi, ja pierdole ludzie jakie wy macie myslenie

Gość miskaaaaaaaaaa
jestem nienormalny bo uwazasz mnie za szmate... mialam w swoim zyciu wielu chlpakow a poszlam do lozka tylko z jednym i po bardzo dlugim czasie i on tez byl prawiczkiem...

do hehehe, sory ale to raczej ty sie osmieszasz, po prostu masakra jest to co piszesz, no z jedenj strony smiac sie chce a z drugiej zalamka ze ktos moze w ten sposob myslec

ps. a osoba ktora 1 probowala sie kochac z facetem a nic z tego nie wyszlo jest dziewica czy nie? jesli on probowal w nia wejsc, ale np. miala jakas blokade i sie nie udalo to czysta na pewno nie jest. dla mnie prawdziwa dziewica to taka co nie miala nagich, rozbieranych randek i pettingu. mogla sie co najwyzej calowac, przytulac i zmacac. ale pettingi, palcowki, wspolne prysznice, pieszczoty penisa reka, rozbierana, nagie randki, nie mowiac juz o oralu to dla mnie zadna czystosc

Gość miskaaaaaaaaaa
a jak cie oklamie... i co fajnie tak bedzie, prawda:D naiwniaki

Gość jyute
i trzeba było skorzystać moze teraz bys zmienił poglady i był w koncu zbrukany.... bylbym swinia . Gdyby nie chodzil z nia .

Gość he he he
co ty tak z tymi planami. widzę właśnie jakie to były plany skoro minęły 2 (słownie: dwa) lata a ty już o tym wszystkim piszesz w czasie przeszłym :D i ty twierdzisz że brakowało TYLKO!!!!! ślubu???? dwa latka wytrzymaliście ze sobą, jak to w ogóle można porównać do małżeństwa. to był taki związek dla rozywki a ty jesteś rozrywkową dziewczyną. tak jak ta z dyskoteki, tylko trzeba ci trochę dłużej pościemniać. bo małżeństwo to nie snucie planów tylko ich realizacja.

No a z prostytutka to będziesz chodził.....zanim sie oddasz? wiem wiem ze z prostytutka to tylko wtedy kiedy juz poznasz potencjalna dziewice ale nawet.... gdzie tu logika???

Gość jyute
estem nienormalny bo uwazasz mnie za szmate... mialam w swoim zyciu wielu chlpakow a poszlam do lozka tylko z jednym i po bardzo dlugim czasie i on tez byl prawiczkiem Bardzo dobra decyzja . WIekszosc kobiet Spałaby praktycznie z kazdym , a ty potrafilas z tym jednym . TO bardzo dobrze.

Gość he he he
"no ja musiałm isc na spacer bo az mi sie jakos dziwnie zrobiło ze taka nieczysta jestem" a nie bzyknął cię tam kto na spacerku? oczywiście z wielkiej miłości i planów.

mi np na dziewicy nie zalezy, szukam milosci, dziewczyny, ktora pokocham i ona mnie pokocha, ale jedno jest pewne, jej przeszlosc bedzie mnie strasznie bolec, nawet jesli pod kazdym innym wzgledem bedzie idealem

Gość miskaaaaaaaaaa
smieszysz mnie... jak jestes taki katolik to pamietaj ze nawet Bog wybacza i to najgorsze bledy no ale ty jestes bardziej swiety niz Bog...

Gość miskaaaaaaaaaa
jyute - do ciebie nic nie mam ale ten hehe to jest psychol:o ty masz swoje plany i sie ich trzymaj...

"a nie bzyknął cię tam kto na spacerku? oczywiście z wielkiej miłości i planów" widze Twoja agresja rosnie a wiesz ten wypad na powietrze był taki niezaplanowany....miłości tez nie spotkałam koleś nadmiar spermy Ci chyba uwiera...