Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze gorący temat

Właśnie dlatego przeszłość seksualna jest tak gorącym i emocjonującym tematem

Polecane posty

Gość he he he
ty do mnie z tym katolikiem? już cię widzę tak przycisnąłem że musiałaś boga do obrony swojej dupy zawołać :D ale pudło, żaden ze mnie katolik.

Gość a jak facet jest prawiczkiem
do kogo to bylo smieszysz mnie... jak jestes taki katolik to pamietaj ze nawet Bog wybacza i to najgorsze bledy no ale ty jestes bardziej swiety niz Bog... ?

jyute - do ciebie nic nie mam ale ten hehe to jest psychol ty masz swoje plany i sie ich trzymaj... kto??

Gość miskaaaaaaaaaa
wiesz co, palnij sie w łeb czubku:D ide stad nieczysta...

Gość jyute
gdybym korzystał z kazdej propozycji czy dawal takie dziewczynom to byłoby nieciekawie . Mialbym juz sporo kobiet na koncie. Mimo ze bylo kilka ktorych mi sie podobalo to wybralem nauke , a to ze nie mogly czekac to ich problem .

Gość miskaaaaaaaaaa
to co zle to bylo to hehe :P

Gość jyute
problem w tym ze teraz gdy szukam dziewicy , to wszystkie w moim wieku zajete . Chyba bede musial sobie wsrod 19 latek poszukac.

Gość miskaaaaaaaaaa
wiesz... problem jest troszke w tobie, ale rob jak chcesz... papa

Gość hgfjdghmglfiesuhfkjhsk
zgadzam sie

Gość jyute
wolałbym dziwczyne ktora jest w moim wieku albo rok mlodsza , ale jak nie ma dziewic , to co zrobic . Musze sie brac za 19 - tki

ja nie szukam dziewicy, najwyzej jak trafie na nie dziewice, to bede "plakal" po nocach z tego powodu, ze nie zatrzymala dla mnie czystosci i bede sie tym zamartwial i bede mial powod do narzekania. w koncu w zyciu za slodko nie moze byc. nawet jak ja bede strasznie kochal i za ideal uwazal, to zmienia to faktu, ze jej przeszlosc strasznie bedzie mnie bolec i dolowac

Gość jyute
a dziewczyny w moim wieku wola robic dzieci . MOzliwe ze mezczyzni sie pozniej dojrzewaja . Dla kobiety pora na dziecko to 24 lata . DLa mnie najlepszy moment to 30 lat .

yjute ----> Moze powinnienes z kimś o tym pogadać w realu,bo to dobrze ze masz swoje zasady (trzeba jakies miec), ale sam piszesz ze twoje rówieśniczki sa zajete a czas leci.... wiec albo weź sie za szukanie albo nabierz wiecej tolerancji dla niie dziewic, które moga byc naprawde fajnymi, wartosciowymi dziewczynami:)

Gość hff
bo kobiety sa szybkie i l maja instynkt maciezynski dlatego robilyby dzieci jak najszybciej biorac faceta na wpadke.

To prawda mezczyzni wolniej dojrzewaja ja mam 24 lata nie mysle o dziecjach jeszcze, a meska i damska czesc moich znajomych tez raczej nie...to najlepsze lata:):) wiec moze nie szukaj....zajmij sie nauka jak pisałeś wyzej i nie mysl o tym tak intensywnie

ale dla prawiczka dziewczyna z przeszloscia seksualna (jakakolwiek) to bedzie bolesna sprawa Vanity Fair - no popatrz. ja jestem prawiczkiem, jak ja bym pasowal do dziewczyny co spala z kilkoma chlopakami? przeciez to dwa rozne swiaty, dwa rozne systemy wartosci i zasad moralnych, totalna przepasc i babiera? nie byloby wtedy zrozumienia i wzajemnego szacuku, nie wiem co bysmy mogli w sobie widziec, nie bylo by wiezi i nici porozumienia, czegos co by nas laczylo. zupelnie rozne doswiadczenia i podejscie do zycia oraz seksu. raczej nie bylibysmy dla siebie, nie pasowalibysmy do siebie. taka moze byc moja swieta kolezanka, czy przyjaciolka, ale raczej nie moja miloscia

zwlaszcza jesli ta dziewczyna miala nie tylko seks w zwiazkach z milosci, ale tez przygody, seks dla seksu, szybki seks z kims. jak ja bym mial sie przy niej czuc? :o :(

oj to zalezy od kobniety,nie wszytstkie chca od najlodszych lat bawic sie w pieluchy,np ja nie chce miec dzieci no chybaze tak po 30 wczesniej to nie ma mowy nawet no cvhybaze adoptowalabym jakos kruszynke ale to taka troszku wieksza zeby pieluch nie zmieniac :)

do ---> a jak facet jest prawiczkiem Zauważ ile w twojej wypowiedzi jest trybu przypuszczającego...byłoby wiec tego do końca nie wiesz...są rózne kobiety, a Twoje obawy wynikają głownie ze strachu przed tym że ona ma wieksze doświadczenie, że sie nie sprawdzisz....tak to widze

zwlaszcza jesli ta dziewczyna miala nie tylko seks w zwiazkach z milosci, ale tez przygody, seks dla seksu, szybki seks z kims. jak ja bym mial sie przy niej czuc? ja dla Ciebie widze tylko jedno wyjscie: szukaj dziewicy bo Twoje poglądy sie nie zmienia, a barier nie przełamiesz....:(

mylisz sie, bo wiem, ze czula, wrazliwa, uczuciowa, dobra, kochajaca, madra, wartosciowa dziewczyna bylaby wyrozumiala i na pewno by zrozumiala, to ze ktos jest prawiczkiem i ma jeszcze czas zeby sie nauczyc, poza tym seks na pewno dla takiej nie jest najwazniejszy, wazniejsza jest milosc. tu raczej chodzi, ze jej bujna przeszlosc strasznie by mnie bolala, ze by mnie to frustrowalo, ze bym ja uwazal za puszczalska i nie szanujaca sie. a samego porownania bym sie nie obawial

no chyba, ze pojde do prostytutki, albo przezyje przygode :P to moze sie zmienia. na dziewicy mi wcale nie zalezy, szukam fajnej dziewczyny, z ktora zbuduje milosc

bo Twoje poglądy sie nie zmienia, a barier nie przełamiesz.... :( dlaczego napisalas tak to smutno :( ? to bardzo zle, ze mam takie poglady? :(

Powiem Ci tak byłam 2 lata z chłopakiem, który był prawiczkiem.....a ja nie byłam dziewica, ale nigdy mi tego nie wypomniał choć na pewno go o denerwowało.... Ja byłam dla niego bardzo wyrozumiała i nasz "pierwszy" raz był dobry, on sie bardzo starał i było fajnie:) Wiec to róznie moze byc, ale on miła inne podejście do tematu widze ze jestes bardzo wrazliwy

Gość jyute
a ja bym chcial czekac na dziewczyne az bedzie gotowa , ale z niedziewica to niemozliwe , bo takie maja juz to za sobą . Bez tej magi czekania nawet roku na lozko to juz nie jest to . Nawet jesliby byla ta magia to chyba z mojej strony , bo ona mialaby to za sobą .

tak, chyba jestem. moze go to bardzo bolalo, ale ci tego po prostu nie powiedzial. wiesz ja bym tego tez dziewczynie nie powiedzial moze, bo wiedzialbym, ze zranil bym ja tym

Gość joanofarcp
co za watek;P tak sie sklada ze dotcyzy mnie w kazdym calu -mam 21 lat i nadal jestem dziewica,ale nie chcialabym przezyc tego pierwszego razu z prawiczkiem - nie czulabym sie bezpiecznie, ta nieporadnosc, niezorientowanie - o nie nie! a zreszta nie zmaierzam robic z tego szopki i nie powiem chlopakowi PRZED. po prostu wybiore wlasciwego;)

nie mówie ze to jest złe, kazdy ma prawo meic takie poglady jakie ma, ja Ci życzę zebys znalazł fajna kobiete:) moze kiedys sie przełamiesz do nie dziewic, kiedy sie zakochasz w takiej ....

a twoim zdaniem warto sie zakochac nawet w kobiecie co miala wielu partnerow, seks dla seksu czy przygody?

Gość jyute
zreszta z niedziewicami nie ma nic magicznego , bo one maja wszystko za sobą.