Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nauczyciel...

z pamiętnika polskiego nauczyciela...

Polecane posty

Gość miasto z osiolka...
konia nie zrobi... a kto mowi ze politechnika czy zawodowka ja nie oceniam ludzi po wyksztalceniu,ani po pochodzeniu wybaczcie ale siana sie nie gubi w miesci,ono z butow wystaje.... przerpaszam :(

Gość miasto z osiolka...
konia nie zrobi ja nie oceniam ciebie,ze ty chcesz nadac laure czy wiktorie.to ladne imiona.ale ludzie przesadzaja! i wszyscy o tym wiemy

Gość a co za róznica
ale z tego co tu ludzie piszą tak wynika, masz Wiktorie to ci słoma z butów stercz i koniec, nie przetłumaczysz, jakbyc miał Zuzię, to na bank jesteś członkinią mensy...... smiechu warte :P ....a niewiedzą nawet jedna z drugą, że większośc imion jest NIE POLSKICH.... tylko mają jakies tam pochodzenie..... po prostu wczesniej do nas przybyły i jesteśmy przyzwyczajeni bardziej do ....Krzysztofa (Krzysztof Imię to wywodzi się z języka greckiego Christophóros i oznacza – przynoszący) niż do.... Alana (Imię to można interpretować dwojako: jako imię rzymskie od nazwy etnicznej Alanów – plemienia scytyjsko-sarmackiego, lub jako imię celtyckie od wyrazu pospolitego alun – harmonia, współbrzmienie)

Gość miasto z osiolka konia nie zro
hmmm dlaczego nie mozna miec imiona rdzennie polskiego,ktore nie bedzie szokowac isości "cz,ś,dz" czeslawa,zdzislawa to imie brzydkie jak swinska skora poza tym

Gość a co za róznica
Mirosław- jest słowiańskie i bez "cz" :P nie mniej jednak uważam za kompletną głupote, wybieranie imienia po jego pochodzeniu ;) ....a wywyższania się tym pochodzeniem, nawet nie ośmielę się skomentować, bo oplułabym tylko monitor ze smiechu :D a więcej znajdziecie na stronce: http://www.imiona.net.pl/index.php

Gość miasto z osiolka konia nie zro
oj skrzywdzili skrzywdzili.Miroslaw te imie jest rowne Balladynie...

Ja poznalam kilka Lolit we francji i nikomu sie ich imie z niczym nie kojarzylo. Lola - mi sie bardzo podoba i Amandine. Te 2 letnie Władki i Franki też mi sie nie podobaja :/ Kasie i Anie też- zbyt oklepane. Podoba mi sie natomiast imię Natalia, Daniel, Nadia, Olek, Nikodem, Kornel, Adam. A najbardziej to mi się podoba moje imię- Kamila :P Jestem powaznie wdzieczna rodzicom, ze mi takie imie wybrali.

a ja jestem wdzieczna, ze mam na imie kaska a nie karolina , jak to nazwac mnie chcieli.....

Gość karolina to obrzydliwe imie
:o

Gość mi sie nie podoba
agata,aneta i wioleta,oraz jola i renata;/ jak ze swieta pierwszomajowego

No , imię powinno pasowac do nazwiska (patrz np Wit Dziki..) ;)

Gość cholercia jasna
a gdzie nauczyciel? odbiegacie od tematu.... chetnie poczytam o szarej rzeczywistości polskich nauczycieli :)