Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna grubaskaa

Czy grubaska ma szanse na zwiazek z atrakcyjnym zaradnym mezczyzna ?

Polecane posty

Hi hi ja szook :) Rozumiem o co Ci chodzi- widzisz teraz napisałaś to o wiele lepiej niż poprzednim razem. Ale zrozum , że naprawde wiele jest osób otyłych nie z własnej winy. Ja w sumie nigdy nie bylam mikrusem:) takie geny:) Ale porządnie przytyło mi sie dopiero po tabletkach anty ( których już teraz nie biorę) i po wyjeździe na stoodia- bo dupa usiadła i skończyło się bieganie całymi dniami ze znajomymi od wina do wina :) Teraz dojrzałam może do tego, żeby to choć troszeczkę zmienić... ale uwierz mi- nigdy nie usłyszałam goopich tekstów pod moim adresem ( oprócz podstawówki-ale wiadomo dzieci są okrutne) a z drugiej strony moja "Słaba silna wola" jakoś nigdy nie motywowała mnie do katowania siebie- bo ja nie chcę wrzeszczeć na swojego faceta i warczeć bo jestem głodna i niezadowolona....wiem, że o wiele lepiej być osobą pogodną. I widzisz ja nie chcę chudnąć bóg wie ile... nie chcę być chuda..po prostu najzwyczajniej w świecie nie chcę. I nikt mnie nie przekona żeby taką być...a co do relacji damsko męskich- naprawde osoby z zajebistym charakterem nie będą miały problemu ze znalezieniem faceta- a czy później związek się rozpadnie albo czy ktoś będzie kogoś zdradzał to już nie kwestia wyglądu- bo zdarza sie to zarówno chudym, normalnym, grubym, niskim, wysokim, krzywym, prostym :) Do tego kobieta dbająca o siebie, wiedząca co to "odkłaczenie", fryzjer, makijaż i dobry ciuch..nie musi być mega laską żeby przyciągać spojrzenia. Kobieta musi mieć to coś w oczach co przyciąga i tyle.

Gość jaaaaa szoook
no nic wczesniej sie przy sobie upieralas, nie lubie po prostu jak ktos oszukuje siebie i wszystkich wokol i na sile wmawia ze tak i tak jest super kiedy super nie jest bo mogloby dopiero byc. no ja sie juz wypowiedzialam, kazdy ma swoje zdanie mi tez czasami nie podoba sie jak musze sobie czegos odmowic do jedzenia, albo jak nie wygladam w tym czy tym tak jak bym chciala i owszem wtedy nawet humor mi sie psuje ale wiem ze jeszcze gorzej by mi sie popsul jakbym miala tu i owdzie za duzo, ty moze jestes wyjatkiem, nadrabiasz pewnie charakterem nie wnikam, jednak nie wszystkie dziewczyny tak to traktuja i wiedza ze moga zyskac cos pozytywnego kiedy porzadnie sie za siebie wezma i nie beda obarczac wina szczuplych dziewczyn ze teraz sie takie podobaja, ze to wina mediow i mody ze wykreowaly szczupla sylwetke itp... poza tym kazdy BEZ WYJATKU ma jakies wady a naturalna koleja rzeczy jest ich ukrywanie, badz likwidowanie w miare mozliwosci a nie akceptacja i wmawianie innym ze tak ma byc i to jest 'normalne'. trzeba sie do niektorych rzeczy dostosowac ale tez nikt nie bedzie nikogo zmuszal nawet jesli dla tej osoby bedzie cos lepsze bo kazdy ma wolna wole. pozdro i pa

dobra ja spadam na ćwiczonka jakies- i się kąpać;-D hehe i tak dziś zjadlam tylko śniadanie- bo w ogole nie jestem głodna...wiem, że to źle ale jutro obiecuje poprawę:P hihi to ciao:) i grube 3majcie się a chude też się 3majcie:) a szowiniści spójrzcie w lustro i uśmiechnijcie się do siebie;-D Może choć odrobinę pomoże wam to na wasze wiecznie wulgarne i uszczypliwe komentarze ;-) to paaa:)

Heh poczytaj trochę historii i sie zastanów czy kiedyś kiedy nie było telewizji były takie trendy:) Bo chyba nie wiesh jaki jest obraz "matki polki- prawdziwej słowianki" :) Wtedy nikt się nie przejmował czy ma gdzie za dużo- nie było kosmetykow, makijażu, depilacji...ba nawet mydla nie było... myslisz, że wtedy ludzie od siebie tyle wymagali? :) Wątpie- i jakoś z tym żyli ... w każdym bądź razie nie pozabijali się z tego powodu :) I gatunek trwa:) A ja to ja i nikomu nie każę mysleć podobnie i już :) Nie uważam, że będę miała lepiej jak będę lżejsza - jedyny plus to chyba większy wybór ciuchów- bo miłość swojego życia mam, wykształcenie mam, firmę mam, nawet psa mam:) czego mi jeszcze do szczęścia brakuje ?:) Pozdrawiam :) i milego wieczorku:) Papaski

kuraiko- o nie mogę buahahahahaha :) no to teraz nie masz wyjścia ślij zdjęcie- muszę to zobaczyć :) Maila masz wyżej jak widzish:):) hihi

Gość
Jak faceci dzielą się na tych do dupy i tych co się do obrabiania rzeczonej się nie nadają to i podobnież babki dzielą się na te \"na chuj\" i do potrzymania piwa na imprezie. Dziewczątko z wylewającymi się z biodrówek (czy innego nadupnika) bokami i brzuchem stanowczo należy do tej drugiej grupy. Jak mozna (pomijam kwestię oczywistą czyli estetyczną) uprawiać seks na stojaka z takim czymś? Ręce omdleją baba się wyśliźnie, plaśnie o ziemię... To ja już wolę siłownię jak mam dźwigać ciężary. Sztanga jak się spierdoli na podłogę to nie drze japy :P

Gość pitolenie
Oj tam, ja też się obracam w kręgach gotycko-metalowych i co prawda przy 10 kg nadwyżce nie miałam problemu z powodzeniem ale teraz jest stanowczo lepiej... No i nie muszę ciągle biegać w długiej czarnej spódnicy kryjącej to i owo, noszę obcisłe skórzane spodnie, siateczkowe bluzki i czuję się bosko ;)

Gość
Jak faceci dzielą się na tych do dupy i tych co się do obrabiania rzeczonej nie nadają to i podobnież babki dzielą się na te "na chuj" i do potrzymania piwa na imprezie. Dziewczątko z wylewającymi się z biodrówek (czy innego nadupnika) bokami i brzuchem stanowczo należy do tej drugiej grupy. Jak mozna (pomijam kwestię oczywistą czyli estetyczną) uprawiać seks na stojaka z takim czymś? Ręce omdleją baba się wyśliźnie, plaśnie o ziemię... To ja już wolę siłownię jak mam dźwigać ciężary. Sztanga jak się spierdoli na podłogę to nie drze japy :P

Kuraiko- no jak Boga kocham- coś w tym tekście od brata było :P Ty jakbym na tym 3 zdjęciu nie wiedziala, że jesteś babką to bym se pomyślała fajny basistaa hehehe;-D sorry:) Ale dwa pozostałe nie są typu \"gej z soho i te klimaty\" już nie przesadzajmy:)

Dobshe jest:) nie ma co sie łamać;-D gejowi trzeba włosy zapuścić to będzie bardziej emo;-D niż gej;-D Dobra ja lece-papaski:)

Gość ja pierdziu toż to krowa
kobieto wazysz 94 kilo i uwazasz ze twoj facet nie chce zebys chudla? smieszna jestes, powinnas wlasnie nie tylko dla siebie ale i dla niego schudnąc. przecież ty krowa jesteś, siadasz mu na kolana? kurwa wspolczuje mu, tak samo z tym seksem, np pod prysznicem, cholera przecież on się zamęcza !!!!! poza tym dobrze wiesz ze male jest piękne, a ty kobieto wazysz 94 kilo, przecież to karygodne, jestes spasłą świnią. zrób coś e sobą bo współczuje twojemu facetowi, ciesz się ze jeszcze z tobą jest bo z twoim podejsciem do zycia malo ktory by wytrzymal :O jest Ci dobrze z ta wagą? sranie w banie to po huj sie odchudzasz? buhahahahahaha

i coi z tego że 90 kilo no co z tego !!! takie dziewwczyny sa kobiece, maja ladny duzy biust ja mailem i taka co wazyla 50 i taka co wazyla 95 !!! i ta druga byla lepsza !!!! grubaska nie przejmuj sie tlymi debilami, zostaw mi na mailu wdr17@wp.pl. swoje GG to sie do Ciebie odezwe i pogadamy

wujek - spoko, ja rozumiem, ze przelecisz juz wszystko, byle tylko był otwór :P kazdy ma swoja filozofie - wiec sie nie czepiam

a dla mnie odpada męzczyzna z nadwagą, łysiną i niedoborem IQ ciekawe, czy inne kobiety lubią panów o wymienionych przymiotach (łysina, tkanka tłuszczowa w nadmiarze) i z brakiem przymiotu w postaci inteligencji

aha, jeszcze nie zwiazałąbym się palaczem, i posiadaczem żółtego/niekompletnego uzębienia ... jak myślicie, przesadzam?

ja znam jedną atrakcyjna z nadwagą, jest naprawdę ładna, ale to chyba dlatego, ze ma szczupła twarz, bardzoładna cerę i jest niesamowicie miła pewnie jako mężczyzna nie byłabym w tym przypadku uprzedzona i wierzą, ze są rózne gusta, albo po protu miłść i wtedy nadwaga się nie liczy aż tak :-)

polaola--->kogo to obchodzi?:O 1. Grubi ludzie(oczywiście nie tylko oni)potrafią być naprawdę szczęśliwi, kiedy pulchna dziewczyna znajduje chłopaka nie musi martwić się, że delikwent rzuci ją gdy przytyje 0,5kg ;) Takie związki mają to coś, bo opierają się na prawdziwym uczuciu:) 2. Pulchniejsi nie wylewają jadu na kafe a ci podobno szczupli robią to notorycznie, nawet w postaci marniuchnych prowokacji 3. Oczywiście jestem za tym żeby wyglądać estetycznie itd, ale to co pewni panowie wypisują na kafe to już lekka przesada i mało tego EWIDENTNY BRAK KLASY:O

Pinkyyy pewnie nikogo,a le taka refleksja na temat czy cechy otyłość i pokrewne dyskwalifikują tylko, że z perspektywy przeciwnej płci - i owszem, u mnie by dyskwalifikowały (jako u tej atrakcyjnej)

poza tym wpadłąm na 5 minut, a temat byl akurat na samej górze :-P no ale juz spadam

przynajmniej szczerze się przyznajesz, że nie lubisz otyłych facetów... choc to niezbyt popularna opinia - powinnas napisac, ze wygląd nie ma znaczenia :P

Gość nutka=
moim zdaniem to zalezy od faceta...

pewne jest, ze sam wygląd nic nie zanczy, z drugiej strony (jak w moim przypadku) niektóre mankamenty potencjalnego kandydata na ... zablokują rozwinięcie zainteresowania więc w końcu ma znaczenie, czy nie? dodatkowo np. ma wąsik to też odpada

a jesli nosi sandały? :P wyglad jest najwazniejszy, bo jesli go nie ma, to odechciewa sie poznawac wnętrze